Također sam ja imao jedno vrijeme windows za igre, ali ni windowsi ponekad nerade najbolje sa igrama, nekad te igre bolje rade preko wine emulacije.
Ako se smatrate gamerskim tipom, onda preporučujem igraću konzolu (playstation) puno bolje od igara za PC.
Neču govoriti ono i ono, da i početnik bi na linux. No mislim da bi trebalo uvesti linux u škole ta djeca nauče raditi i na linuxu, da razumiju razliku između slobodno i zatvorenog softwera.
Nekažem maknuti windowse i staviti linux, nego obadvoje. Neka znaju prednosti.
Ako netko želi windows, ne branim mu to, ali lijepo je imati slobodu izbora koju inaće microsoft neda.
Također sam ja imao jedno vrijeme windows za igre, ali ni windowsi ponekad nerade najbolje sa igrama, nekad te igre bolje rade preko wine emulacije.
Ako se smatrate gamerskim tipom, onda preporučujem igraću konzolu (playstation) puno bolje od igara za PC.
Neču govoriti ono i ono, da i početnik bi na linux. No mislim da bi trebalo uvesti linux u škole ta djeca nauče raditi i na linuxu, da razumiju razliku između slobodno i zatvorenog softwera.
Nekažem maknuti windowse i staviti linux, nego obadvoje. Neka znaju prednosti.
Ako netko želi windows, ne branim mu to, ali lijepo je imati slobodu izbora koju inaće microsoft neda.
Linux nije za ozbiljno igranje. Točka.
Linux nije za ozbiljno igranje. Točka.
sve je to ok samo sto je linux pre kompliciran...bar za mene
Offtopic...
nemoj se truditi. ovdje ako stallmana spomenes, skoce svi ko da si reko osama bin laden.
Ako Linux kernel rađen na GNU licenci nemora značit da je on namjenjen GNU licenci, jer čak je se Linus Tovards protivio protiv toga zato jer naprimjer X.org drajveri ne koriste GNU licencu i isto tako je važan za Linux (jer je on zaslužan za grafiku na Linux-u), a isto tako trebalo bi dati malo više prostoru komercijali!