iPad popularniji od Maca

poruka: 141
|
čitano: 13.261
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPad popularniji od Maca".
17 godina
neaktivan
iPad popularniji od Maca

a jesu ljudi navalili za ipadom a nista posebno nije...

He who dares, wins
Moj PC  
16 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: iPad popularniji od Maca
Evo vec vidim... Jos jedna tema prepucavanja apple fanova i apple hatera...
In Control
18 godina
iPad popularniji od Maca

ovo zvezdin delija na slici?

pozdrav svima
Moj PC  
9 0 hvala 0
18 godina
Da Apple napravi Rambo konzolu svi bi je kupovali. U americi bi uvalio muda pod bubrege i jos se obogatio.
,,Baš i nije... COD je više razbibriga u odnosu na nadmoćni BF2.'' ROFLCOPTERIMAO
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
iPad popularniji od Maca

I ja ću jednog uzeti kad uspiju Androida gore staviti, a koliko vidim i to bi se uskoro moglo dogoditi ;) 

1 0 hvala 0
16 godina
iPad popularniji od Maca

Ipad je vrhunski hardware, mi smo navikli na dizanje broja jezgri, rezolucije, memorije, broja priključaka i ne vidimo ništa drugo.

No sve je to samo dio priče ono što je bitno je:

- sustav prodaje i zaštite digitalnih sadržaja (igre, programi, novine, knjige, filmovi ...)

- ultraštedljivi procesor A4 koji omogućuje da ga imate uključen cijeli dan

- super kvalitetni ekran (ne mislim na rezoluciju) koji omogućava gledanje po suncu i ne grebe se

- software optimiziran upravo za njega

Za prvu stavku smatram da je najvažnija jer bez nje nema ljudi koji razvijaju software i stvaraju nove sadržaje a to je danas gdje se sve olako kopira najvažnije.

15 0 hvala 0
16 godina
iPad popularniji od Maca

Epic win Apple-a!

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)

4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
epic fail kupaca ipada :)
18 godina
neaktivan
pet kaže...

Ipad je vrhunski hardware, mi smo navikli na dizanje broja jezgri, rezolucije, memorije, broja priključaka i ne vidimo ništa drugo.

No sve je to samo dio priče ono što je bitno je:

- sustav prodaje i zaštite digitalnih sadržaja (igre, programi, novine, knjige, filmovi ...)

- ultraštedljivi procesor A4 koji omogućuje da ga imate uključen cijeli dan

- super kvalitetni ekran (ne mislim na rezoluciju) koji omogućava gledanje po suncu i ne grebe se

- software optimiziran upravo za njega

Za prvu stavku smatram da je najvažnija jer bez nje nema ljudi koji razvijaju software i stvaraju nove sadržaje a to je danas gdje se sve olako kopira najvažnije.

MDA... koliko ono vecina linux programa i sam LINUX kao takav dodje...

O da... NIŠTA...

In Control
16 godina
logic kaže...
epic fail kupaca ipada :)

Hehe..a i to što kažeš..=)

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
18 godina
iPad popularniji od Maca

Popularniji od lady Gage i maca zajedno... skoro ko golf II na ovim prostorima.

Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
EnlightenedPhoenix kaže... 

O da... NIŠTA...

Zato imas slobodu izbora pa uzivaj u besplatnom softveru. Cisto sumnjam da ti je na kompu instaliran samo freeware...

ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 20:13 (micho).
18 godina
neaktivan
micho kaže...
EnlightenedPhoenix kaže... 

O da... NIŠTA...

Zato imas slobodnu volju pa uzivaj u besplatnom softveru. Cisto sumnjam da ti je na kompu instaliran samo freeware...

Pa što se privatnog tice, ima par starih igrica (prije bile piratske, sada kupljene) tipa nox, civ 4, deus ex, diablo 2 :) Winrar mi je crackan :) i eventualno jos koji...

Na linux distri, sve legalno...

Na poslu... sve legalno...

Tako da ono :)

Ali imaš pravo... samo ne volim sustav kakav je u jail-anog IPADA...

In Control
18 godina
protjeran
torrente kaže...

ovo zvezdin delija na slici?

Pazi kako je sretan. To se zove pravi marketing, kada kupac ima dojam da bez nečega ne može a ono što kupi smatra da je najbolje što je mogao kupiti.

17 godina
neaktivan
iPad popularniji od Maca

Ameri nikak' da skuže....
sad ne govorim o tome da je ipad dobar i kvalitetan uređaj.
nego o mentalitetu Amera da stalno kupuju nešto novo stalno su u "Trendu" prate "novotarije" koje nisu nužno "korisne i potrebne"
a kada im treba para onda samo naštampaju koliko im fali...
budući da nisu promjenili ekonomiju i zbog ćega su se doveli u situaciju recesije 2008 godine.
za par godina ili mjeseci im slijedi potpuni pad vrijednosti dolara ovo što sad njihovi fondovi umjetno rade sa Eurom dogodit će se dolaru 7x snažnije.
a oni i dalje kupuju novo i ono što im "zapravno ne treba" a to da je drkica nitko ne dvoji'

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Sta god da se desi amerima, nama ce uvijek bit puno gore, tako da nije neka utjeha.
17 godina
neaktivan
iPad popularniji od Maca

Bio film sinoc na HRT1, Do Or Die, gdje je pola svijeta zarazeno a pola nije. Ti zarazeni trebaju neki lijek svaki dan inace ce umrijeti (ostare 1 godinu svaki dan). Ovo me strasno podsjeca na Apple-ove proizvode. Kao da ne mogu zivjeti bez toga. OMG I'm gonna die...where's my frikkin apple, for the love of god. Inace nisam hater apple-a ali malo mi ide na zivce taj hipe oko svega sta naprave (kao da je spasonosni lijek, jel). Svi se trebaju malo smiriti jer ako smo dosad mogli bez ovih izuma onda mozemo i dalje. Zaboga jos malo pa ce se stvoriti neki kult...oblacit ce se u bijelo i traziti novake preko face-a i twittera. Eto toliko od mene.

THIS FORUM HAS JUST JUMPED THE SHARK
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
pet kaže...

(...)

Sustav zaštite koji bijaše razvaljen prije nego li se iPad uopće počeo prodavati...

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 21:06 (Bukva).
16 godina
neaktivan
iPad popularniji od Maca

ljepo, ma treba to kupit (ili nesto slicno tome), navodno sam procitao da ce iPad i iPhone podrzavati o3d sto razvija google (i android ce, ali za to treba cekat tegra tablete:D), a to ce biti forica... i onda ce biti i dovoljno besplatnog sadrzaja jer o3d ce pregazit flash

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Check kaže...

ljepo, ma treba to kupit (ili nesto slicno tome), navodno sam procitao da ce iPad i iPhone podrzavati o3d sto razvija google (i android ce, ali za to treba cekat tegra tablete:D), a to ce biti forica... i onda ce biti i dovoljno besplatnog sadrzaja jer o3d ce pregazit flash

Tebi treba vjerovati i dati ti apsolutnu diktatorsku vlast nad Zemljom do smrti!

I onda ti nastaviti vjerovati kao božanstvu!

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
neaktivan

hehe... krivo napisano... ispravak: procitao sam da ce navodno iPad.... :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 21:48 (Check).
18 godina
protjeran
wyks kaže...
Check kaže...

Tebi treba vjerovati i dati ti apsolutnu diktatorsku vlast nad Zemljom do smrti!

I onda ti nastaviti vjerovati kao božanstvu!

Paradox. Smijeh

16 godina
neaktivan
drveni krastavac kaže...

a oni i dalje kupuju novo i ono što im "zapravno ne treba" a to da je drkica nitko ne dvoji'

Tajna dobrog marketinga: "Natjerati čovjeka da kupi ono što mu ne treba, sa novcima kojih nema".

Prosječnom ameru da na Ladu zalijepiš "jabuku", on bi je kupio na kredit, i još bio uvjeren da ima zadnje čudo tehnike;-) Mene više zabrinjava što se i mi približavamo tom mentalitetu:-(

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.5.2010 22:40 (Luciano).
16 godina
neaktivan
iPad popularniji od Maca

Jedna riječ-bolest

Kaj budu još izmislili,tanjur u koji mogu gledat filmove dok jedem... xD

Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
Luciano kaže...
drveni krastavac kaže...

Tajna dobrog marketinga: "Natjerati čovjeka da kupi ono što mu ne treba, sa novcima kojih nema".

Prosječnom ameru da na Ladu zalijepiš "jabuku", on bi je kupio na kredit, i još bio uvjeren da ima zadnje čudo tehnike;-) Mene više zabrinjava što se i mi približavamo tom mentalitetu:-(

Niko nikoga ne tjera... Usput lako mi je za amere.

16 godina
neaktivan
lebo1 kaže...

Niko nikoga ne tjera... Usput lako mi je za amere.

Nitko te neće natjerati puškom da nešto kupiš, ali tajna dobrog marketinga je da kupiš xyz proizvod jer će ti on promjeniti/olakšati život, jer ne možeš živjeti bez tog proizvoda, i naravno, jer ga svi imaju. Svi mi, ali baš SVI "padnemo" na marketing, bilo da se radi o određenoj marci automobila, čudotvornom sredstvu za čišćenje, dezodoransu sa kojim smo neodoljivi suprotnom spolu... vjeruj mi, 20 godina radim u marketingu i koji put mi je neugodno kad se sjetim što sam sve (neposredno) svojim reklamama prodao ljudima.

16 godina
neaktivan
Alex55 kaže...

koristiti... Znam da je za puno toga zaslužan marketing, ali zašto baš Apple, zašto nije Microsoft ili bilo koji drugi proizvođač, zašto baš Apple i zašto nema više takvih kompanja?

Neodlučan

PC ne može prirasti srcu tj. postati brand, jer je to obično kanta sklopljena od bezličnih komponenti.

Međutim, ta zaluđenost Appleom nije nešto novo. Sjećam se kad sam kao klinac dobio Sinclair ZX80, pa nakon njega Spectrum... Tih ranih 80-tih da je Sir Clive obojio ciglu u crno i na njoj onim ružnim kockastim slovima napisao SINCLAIR, ja bi je kupio:-)

Onda mi je pod ruke došla Amiga... mi amigaši smo bili fenomen! Amiga je bila naprosto više od kompa, to je bio cijeli stil života. Ratnih 90-ih bi mrtvo hladno proputovali pola Europe na bi se našli na međusobnim druženjima?! Čak sam imao i majicu sa čuvenim boingom (kuglom sa crveno/bijelim kockicama).

Tako jaku privrženost brandu u informatici danas osjećaju jedino vlasnici Applea. Čak im ponekad i zavidim na tome, jer se sjetim svoje mladosti... 

0 1 hvala 0
18 godina
Alex55 kaže...

Ali znate što mene brine? Brine me to što svi prema Apple-u osjećamo neku privrženost. Neki ju prihvate, a drugi ju odbiju. Ja do veljače 2006. godine nisam niti znao što je Apple i koji su njihovi proizvodi - VIDI sa temom broja "Preljub" je promjenio stvar.

Od tada sam i ja počeo osjećati tu "privrženost" prema Apple-u i njegovim proizvodima. Lijepi su mi, djeluju savršeno i jednostavno za koristiti... Znam da je za puno toga zaslužan marketing, ali zašto baš Apple, zašto nije Microsoft ili bilo koji drugi proizvođač, zašto baš Apple i zašto nema više takvih kompanja?

Neodlučan

Apple je od početka išao u tom smjeru. Zajahali su zelenu zmiju plasirajući HDD mp3 player i sada moraju igru igrati do kraja.

Jobs ima mozga u glavi i razmišlja o produkt-pristupu tech tržištu već desetlječima.

Jedini konkurent im je Google.

MS je preglup za to, nikada nisu imali produkt-pristup niti razmišljanje.

Trebaš i razumjeti da se radi o jednoj od največih tvrtki na svijetu.

Samo nekoliko tvrtki može uložiti toliki novac u marketing, a samo jedna ima kultnu nijansu u imageu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
iPad popularniji od Maca

he, he, kupio!!!

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
iPad popularniji od Maca

Postoje 2 osnovna razloga masovne potražnje za iPad-om:

1. Snobizam
  2. Ljudi žele nešto jednostavno, brzo i stabilno na čemu mogu napisati e-mail ili procitati vijesti bez informatičkog znanja.
Nudim pozivnice za Lockerz. PM na mail (leonardo.vrcek@gmail.com) ili za invite posjetite ovu stranicu: http://www.wix.com/invitez/tehlockerzinvitez
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice