Kaj taj BSOD opće postoji ?
u win7 mi se nije nikad pojavio, znam da se znao pojavit frendu na prastarom kompu, zbog geforce2 mx400 :-P .
meni isto milijun puta na sedmici, a imam nov komp. pa sam se vratio na xp
Kaj taj BSOD opće postoji ?
u win7 mi se nije nikad pojavio, znam da se znao pojavit frendu na prastarom kompu, zbog geforce2 mx400 :-P .
meni isto milijun puta na sedmici, a imam nov komp. pa sam se vratio na xp
Problem je bio sigurnosne prirode u vezi aera na 64-bit sedmicama i 2008 serverima. Nije vredno ni spomena, ispravili su ovo
Ma dajte koji BSOD na windows 7. ja sam ga ima zbog clocka. Smanjia sam voltažu i fsb i sad radi sve. Meni se nikad nije javia BSOD zbog softvera, a kad bi recimo preko registry cleaners zeznuo nešto sljedeće windows bootanje se ne bi desilo.. Tako da je bar meni BSOD uvijek bio hardverske prirode
Znali netko kada će biti dostupna konačna verzija?
Krajem godine.
Jok, bit će dostupna prvm polovicom 2011. godine.
"If you are an IT Professional interested in testing Windows 7 SP1, you can download the public beta via the Springboard Series on TechNet where you will find the download as well as other key deployment and support tools. For everyone else, Windows 7 SP1 will be available in the first half of 2011 through the usual channels. "
PS.
SP još uvjek nije namjenjen za krajnje korisnike i u fazi je testiranja. Ako ga budete preuzimali, preuzmite ga preko Windows Update-a kako bi se taj kanal također što bolje testirato.
Inače, vijesti o tome : http://windowsteamblog.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2010/07/12/public-beta-now-available-for-windows-7-and-windows-server-2008-r2-service-pack-1.aspx
Komentari korisnika za sad su pozitivni.
PS. nakon instalacije samog patcha nećete vidjeti nikakve promjene, tako da ne očekujete vidjeti male dinosaure kako trče po ekranu :)
I, patch je isto tako namjenjen i za Server 2008 (na čemu je i naglasak)!
dal još netko ima problem kod instalacije sp1 beta??
ja ga instaliram, restartam i na logon screenu kad piše configuring service pack dođe do 15 % i tu stane, smrzne se lap i jedini ljek mi je restart, safe mode i system restore...
dal ima još tko tak problem tko je to probo instalirat???
Zasto instaliras betu? sa razlogom je beta.
BSOD na Win7 ?!?
Nikad vidio!
Ja ih imao ko u priči, al naravno ne zbog nestabilnog OS-a,več zbog pretijeranog OC-a.
Inače sve pohvale za Win7, definitivno dostojan nasljednig XP-a
volim eksperimentirat sa takvim stvarima pa zato sam pokušavo...
tj.jos cekam negog tko zna.
Svaki BSOD ima poruku o grešci, hex kod i tekst. Na osnovu toga ne bi trebalo biti preteško zaključiti o čemu se radi.
Npr. meni se nedavno svakodnevno nakon sleepa javljao "0000007A kernel data inpage error" jer mi je paging file bio na 1TB disku.
Taj disk windowsima nije bio dostupan odmah nakon sleepa i dolazilo je do BSOD.
Ovo je, konkretno, bio MS problem i riješen je ovom zakrpom.
Dakle prvi korak: zapamti točnu poruku pri BSOD.