ATI Radeon HD 5570

poruka: 31
|
čitano: 6.197
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "ATI Radeon HD 5570".
17 godina
protjeran
ATI Radeon HD 5570

bas ljepo ati izbacio gotovo sve kartice na trziste,a nvidia jos nijednu i kad konacno nvidijine kartice budu dostupne u hr

vec ce doc ati 6xxx Viče

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 0:06 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
ATI Radeon HD 5570

Ovo me podsjeća na period kad je NVIDIA izbacila na tržište DX10 kartice i dugo vremena bila vladar bez konkurencije. Sada je situacija obrnuta pa je DX11 u znaku ATI-a. Mislim da se svi slažu da AMD pravi dobar posao.

Meda
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ATI Radeon HD 5570

Da, a i sve u svemu ATI je napravio stanoviti pomak prema naprijed sa karticama u smislu kvalitete proizvoda. Ipak mis da je Geforce nekad bila Ime, a danas ATI zasluženo vodi bitku i nosi titulu, a i nek samo naprijed ATI konkurencija je zdrava po nas konzumente video igara nas PC-ju!Cool

Sticky boredom with a book, I can make it do things you wouldn't think it ever could!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 5570

Kojeg vraga stavljaju dx11 kad su slabe!

Chuck Norris je poreza nož!
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: ATI Radeon HD 5570
dr. zlo kaže...

Zasto ne. Nisu igre jedini software koji se akcelerira putem DX 11. A zasto se ne bi stavili, uvijek se moze pokrenuti DX 11 igra s manje detalja, vrlo skoro nitko uoopce nece raditi DX9 naslove. Uvijek ce biti tako da ni neke jace DX 11 kartice od ovih nece uvijek moci pokrnuti igru s maksimalnim brojem detalja i zasto onda raditi rez na manjim karticama. Da ne velim, da tu postoji jos i proizvodni proces koji je sada uskladen za nove DX 11 kartice i nema smisla mjenjati to radi neke slabije serije. Ovako samo gase ili ne tiskaju odredene komponente na kartici i sibaj u prodaju.

17 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Kladim se da je jača od tvoje Gf8600....i to duplo.

Bdw, direct compute mi je zanimljiva stvar.

9A3BMQ
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.2.2010 8:43 (Katana).
18 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

bas ljepo ati izbacio gotovo sve kartice na trziste,a nvidia jos nijednu i kad konacno nvidijine kartice budu dostupne u hr

vec ce doc ati 6xxx Viče

Neće.

Kao prvo, Nvidia dolazi sa svojim GTX460 i GTX480 modelima kroz mjesec i pol dana na naše tržište (dakle nekih mjesec dana nakon što će biti službeno predstavljena nova serija u Texasu), po tvom bi to značilo da će ATI izdati novu generaciju grafičkih čipova već za 6,7 tjedana? Belji se

Drugo (i još bitnije) AMD/ATI je sa Evergreen serijom Radeona napravio jako solidan proizvod kojeg će iduća serija 6xxx (ili kako god će se zvati) morati nadmašiti i dati kupcima razloga za prelazak, a to neće biti samo tako postići i za to će im trebati vremena (kao i za svaku novu arhitekturu).

Radi se o cikličkom procesu 'nadmudrivanja' između dvije najveće kompanije na tržištu GPU-a.

Kako je sad ATI u prednosti zadnjih pola godine (čak i manje), tako će Nvidia biti u prednosti od proljeća/ljeta 2010 pa sve do negdje 2011. dok ATI ne odlući izdati neku novu seriju Radeonki.

A što se usporedbe serija tiče, nove GTX-ice od Nvidije će se prije moći usporediti sa idućom serijom Radeonki nego sa Evergreenima tako da tu nema zaostatka što se snage ni tehnologije tiče Namigiva

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 5570

Pozz.da ne otvaram novu temu o ovoj graf.kartici dali je tko ima kako radi i dali se isplati kupiti u linksu košta 700 kuna vrjedi li te novce

http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+SAPPHIRE+ATI+RADEON+HD+5570%2C+1GB+DDR3%2C+HDMI%2C+DVI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.526

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CANABIS kaže...

Pozz.da ne otvaram novu temu o ovoj graf.kartici dali je tko ima kako radi i dali se isplati kupiti u linksu košta 700 kuna vrjedi li te novce

Ne vrijedi! Uzmi HD4850 i imat češ puno bolju karticu za gaming Namigiva.

17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
CANABIS kaže...

Ne vrijedi! Uzmi HD4850 i imat češ puno bolju karticu za gaming Namigiva.

Da ali limit mi je 700 kuna ima li šta bolje za te novce Neodlučan

16 godina
CANABIS kaže...

U linksu je HD4850 40kn više od te. Mislim da je prava šteta uzet nešto do 700kn, ako za siću više imaš puno bolju karticu.

Kakvo je to napajanje što imaš?? Kolko je staro??

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 13:34 (zabranjeniples).
17 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
CANABIS kaže...

U linksu je HD4850 40kn više od te. Mislim da je prava šteta uzet nešto do 700kn, ako za siću više imaš puno bolju karticu.

Kakvo je to napajanje što imaš?? Kolko je staro??

napajanje je staro 2 godine,e daj stavi link od  te  hd 4850 jer ja ga nemogu naći

18 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 5570

A da pogledaš u Oglasniku kakvu nabrijanu GF 8800-tku?

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

A da pogledaš u Oglasniku kakvu nabrijanu GF 8800-tku?

A nebi baš uzimao ništa polovno jer se ne kužim baš u to, tako da bi mi mogao podvaliti svašta i nemam nikakve garancije neznam šta je bolje hd 5570 ili 4850 cjena je mala razlika Neodlučan

16 godina
CANABIS kaže...

A nebi baš uzimao ništa polovno jer se ne kužim baš u to, tako da bi mi mogao podvaliti svašta i nemam nikakve garancije neznam šta je bolje hd 5570 ili 4850 cjena je mala razlika Neodlučan

Što se tiče te dvije kartice, svakako češ bolje performanse imat sa HD4850. Ona je tu neupitno bolja. Međutim, ona sa sobom donosi i veče zagrijavanje i veču potrošnju. Cijenom nije daleko. Imaš je već za 40kn više od navedene HD5570.

Međutim, ovo tvoje napajanje mi se nikako ne sviđa. Tim više, jer je staro dvije godine. Ne bi ti htio savjetovat nešto, pa da na kraju imaš probleme. Osobno ne bi stavljao neku jaču karticu na to napajanje.

Pretpostavljam da si ga dobio uz kučište? Dakle, da nije neki kvalitetniji primjerak?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.5.2010 15:22 (zabranjeniples).
16 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 5570

Ja imam tu grafiku 5570 i extra mi radi lete igre na max detaljima.... i na napajanju nekog bezveznjackom od 450w.... ne vidim razlog zasto je pljujete toliko,grafa przi kao luda :) Mozda samo da ubacim napajanje malo jace sta kazete na to??? :) hvala

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pedjat89 kaže...

Ja imam tu grafiku 5570 i extra mi radi lete igre na max detaljima.... i na napajanju nekog bezveznjackom od 450w.... ne vidim razlog zasto je pljujete toliko,grafa przi kao luda :) Mozda samo da ubacim napajanje malo jace sta kazete na to??? :) hvala

jesi mislio na 5770, a ne na 5570?

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
16 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 5570

HD ATX 5570 :)

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
pedjat89 kaže...

Koja rezolucija 800x600 ili 1024x768!! jer na niti jednoj drugoj rezoluciji ti igre ne rade EXTRA na MAX detaljima! 100%!!

I btw, tema je stara već 7 mjeseci......

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 14:47 (doktor1).
15 godina
neaktivan
pedjat89 kaže...

+1

dejanceeeeeeeeee
16 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 5570

Imam neko napajanje Mercurity 450w mozda sam mogao da ubacim mijesto ovog sto imam,ovo sada mi je doslo uz kuciste...klasika neka...

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

1440 x 900 Max detalji!!! :)

Trky
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
pedjat89 kaže...

Koja rezolucija 800x600 ili 1024x768!! jer na niti jednoj drugoj rezoluciji ti igre ne rade EXTRA na MAX detaljima! 100%!!

Ja igram BBC 2 na max sa 1280/1024 PES isto tako fifu na medium meni dosta jer jedino te tri igre i igram.A odvrtio sam i BC single player bez nekih prevelikih lagova a nemam neku makinju od procesora i kompa

dejanceeeeeeeeee
18 godina
ATI Radeon HD 5570

Znači ti na toj rezoluciji igraš Mafiu II, Crysis, F1 2010, Napoleon: Total War.... na max detaljima sa uključenim filterima i AA i sve ti radi EXTRA, (to smatram iznad 40, 50 FPS-a)?!?! Da da da

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...
pedjat89 kaže...

Dakle zaključak je,ako ne ide igra na extra ili na max detaljima moš je bacit u smeće.

Kakav trol

18 godina
ATI Radeon HD 5570

Rekao je da mu rade igre na max detaljima super duper dobro sa tom grafičkom. Nije tema na kojim detaljima se može vrtit igra sa tom grafičkom već kako sve radi kao da ima grafičku od 2000 kuna!!!

Ne sekiraj se

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 14:54 (doktor1).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 5570

Igram Assasinss Creed II,NFS hot pursuit, GTA IV.... Sta hoces vise jbt eto... Sta hoces zahtjevnije od tog... Dosta Ram-a,dobar Proc.... Ne znam sta ti nije jasno... Ti sada kao hoces da kazes da je smece 5570,ne kontam stvarno....

Trky
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
ATI Radeon HD 5570

Ne kažem da je smeće, ali za igranje novih igara na max detaljima da rade extra treba malo jača grafička.....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI Radeon HD 5570

ma sta pljujete non stop po slabijim grafičkama. vi imate pare i vasi starci imaju para pa mozete uzimati 5950 ili sta vec i gledati u kutu 200FPS

5570 je sasvim odlicna grafa za srednje gejmere i ljude koji nisu opsjednuti FPS nego GLEDAJU DA IGRICA NE STEKA i TRZA

ja imam verziju od saphira 512mb i Gddr5

650/1000

i sasvim super je do sada igram sve na max

dirt2 max sve AA 8x na 1680x1050 sa dx11 upaljenim igra bez stekanja..

gta4 max medium isto bez stekanja.

zato nemojte non stop blatit te normalne grafičke za srednje usere i gejmere.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.12.2010 17:16 (Lacko).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lacko kaže...

ma sta pljujete non stop po slabijim grafičkama. vi imate pare i vasi starci imaju para pa mozete uzimati 5950 ili sta vec i gledati u kutu 200FPS

5570 je sasvim odlicna grafa za srednje gejmere i ljude koji nisu opsjednuti FPS nego GLEDAJU DA IGRICA NE STEKA i TRZA

ja imam verziju od saphira 512mb i Gddr5

650/1000

i sasvim super je do sada igram sve na max

dirt2 max sve AA 8x na 1680x1050 sa dx11 upaljenim igra bez stekanja..

gta4 max medium isto bez stekanja.

zato nemojte non stop blatit te normalne grafičke za srednje usere i gejmere.

Ahahah

I to još bez AA...

Koga ti zavaravaš čovječe, cijelo vrijeme tupiš o tim grafama za 500 kn da sve živo na high pokreću, da smo budale što preporučujemo jače... Igraj ti na 1024x768 no 2010 je na izmaku pa ne bi bilo loše da se kupi neka poštena grafa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 16:35 (ATiGamer).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice