Asus Eee Reader DR900

poruka: 12
|
čitano: 3.210
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus Eee Reader DR900".
16 godina
neaktivan
Asus Eee Reader DR900

Da odlično, ali recimo strip Garfield u papirnom izdanju dođe samo 12 kn. Sve dok elektronski čitači knjiga budu koštali više od 200kn, ne uzimam ih  {#} .. osim ako ne budem imao plaću 15,000 kn, tada me baš briga !

:)
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
Asus Eee Reader DR900

Ali takvi uređaji nisu za tebe i nema ti ih smisla kupovati. 

Ja recimo mjesečno kupujem 4 knjige na amazonu (kod nas su pre skupe). Neka mi je svaka 35 eura (ima i skupljih) meni se kupnja takvog uređaja isplati u 3 mj.

3 1 hvala 0
18 godina
RE: Asus Eee Reader DR900
Hellraiser kaže...

Ja recimo mjesečno kupujem 4 knjige na amazonu (kod nas su pre skupe). Neka mi je svaka 35 eura (ima i skupljih) meni se kupnja takvog uređaja isplati u 3 mj.

Zar su knjige besplatne kad kupis citac?!

18 godina
Motorna Testera kaže...
Hellraiser kaže...

Zar su knjige besplatne kad kupis citac?!

nisu, pobrko je čovjek nešto

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan

nije pobrkao

kupiš uređaj i knjige su besplatne (zato sam i uzeo kindle)

15 godina
neaktivan
Andrija_ZD kaže...

nije pobrkao

kupiš uređaj i knjige su besplatne (zato sam i uzeo kindle)

Ne razumijem kako su knjige besplatne, mozes pojasniti molim te?

Ima dosta besplatnih knjiga koje vise ne obvezuju autorska prava.

Gutenberg je dobar primjer -> http://www.gutenberg.org/ebooks/

Ali knjige na Amazonu se vecinom naplacuju, (bez obzira na kupljeni Kindle) pa cak i neke koje je na npr. Gutenbergu moguce naci besplatno.

Druga stvar je da su knjige u Kindle (digitalnom) formatu jeftinije od "papirnatih" knjiga.

Moguce je ustediti i 50% po nekim naslovima.

17 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

Da odlično, ali recimo strip Garfield u papirnom izdanju dođe samo 12 kn. Sve dok elektronski čitači knjiga budu koštali više od 200kn, ne uzimam ih {#} .. osim ako ne budem imao plaću 15,000 kn, tada me baš briga !

Znaci mora se financijski "isplatiti", inace nista od kupovine? Bojim se da ces u tom slucaju zauvijek ostati na Garfield-u u papirnatom izdanju.

Ja recimo posjedujem dva eBook readera, Kindle DXG od 9.7'' i Pocketbook 301 od 6'' i kupio sam ih u prvom redu da u 200g tezine mogu posvuda sobom nositi 5000 knjiga  i citati sto, koliko i kad me volja, bez da moram ici u kjnizaru/knjiznicu, slepati 2 kile papira sa sobom i sl. Cak i ako mi ikad pofali za citanje mogu 24/7 kupiti knjigu i poceti je citati unutar par minuta, ne napustajuci pri tom kucu, aerodrom, hotel ili gdje se vec nalazim. Tipican primjer: stojim na kolodvoru i cekam vlak. Nemam nista zanimljivo pri ruci za citanje. Pogledam u izlog obliznje knjizare i vidim neku knjigu koja mi se svidja. 2 minute kasnije ista je na Kindle-u spremna za citanje, 0 grama vise u prtljazi.

I ono najbitnije: otkad sam presao na e-citace, citam barem 3x vise nego do tada - citam doslovce svaki dan, bez izuzetka. Kod kuce, u javnom prijevozu, na kolodvoru, pod pauzom, jednostavno jer mi je uvijek pri ruci.

Da li mi se financijski "isplatilo"? Vjerojatno ne, barem ne direktno. Indirektno - svakako. Samim time sto citam barem 3x vise nego prije, prije svega strucnu literaturu, imam prednost pred drugima koji to ne cine, konkurentiniji sam na trzistu, mogu dobiti bolji posao i sl. I imam mirnu savjest, jer radi mojeg citanja nije moralo stradati niti jedno drvo.

U svakom slucaju nije mi zao niti jednog eura koje sam dao.

18 godina
neaktivan
Asus Eee Reader DR900

U svakom slučaju se isplati uzet bile knjige besplatne ili jeftinije nego papirnato izdanje. Također sam jedan od onih koji kupuju knjige preko neta jer je neke naslove stvarno teško pronaći kod nas. A u zadnje vrijeme primjećujem i kroničan nedostatak mjesta za knjige. Ovako je puno lakše pogotovo zbog kartica. Napraviš backup na PC i uživaj :)

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nesu besplatne, nego su puuuno jeftinije, zato sto nemoraju tiskati, skladistiti, dostavljati...
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
16 godina
Asus Eee Reader DR900

Za 320 eura se može kupiti Netbook koji nudi puno više od Asusovog Eee Readera.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
kako za koju namjenu, ajde ti citaj knjige satima na netbooku, i dali to baterija traje tjednima, i dali ti je ekran uzitak citati, nista ne umara za oci...
i think not...
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
18 godina
Asterix kaže...

Za 320 eura se može kupiti Netbook koji nudi puno više od Asusovog Eee Readera.

nudi ti ćorave oči nakon nekog vremena.. ako na njemu misliš (i uspiješ u komoditetu) nešto pročitat

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice