Asus Eee Pad

poruka: 28
|
čitano: 5.472
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus Eee Pad".
17 godina
neaktivan
Asus Eee Pad

ako ovome jčem bude autonomija 10 sati onda bi to bio best bayCool

S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Asus Eee Pad

OK, ovo izgleda odlično na fotkama i ima odlične specifikacije. Čini mi se da ćemo uskoro dobiti prvo pravo tablet računalo.

Gledam te!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Asus Eee Pad

Čini mi se da je pokrenuta revolucija i da će ubrzo laptopi biti out.

16 godina
Asus Eee Pad

Konačno tablet koji ima bolji hardver od iPada za istu cijenu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus Eee Pad

Znam da Asus ima resurse i znanja za ovako nešto, ali nekako mi je ovo prejak hardware, s optimističnom najavom vijeka baterije i s prejeftinom (u odnosu na konkurenciju) cijenom.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ako autonomija bude onakva kako se piše to bi moglo ispasti dobro...
17 godina
Asus Eee Pad
Trajanje baterije nije preoptimisticno jer ako acerova timeline serija moze imat i s jacim hardwareom dokazano 10h rada zasto onda ne bi i asus mogao.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus Eee Pad

Pitanje je tezina... Nikom se neda setati s 1,5 kg u lijevoj ruci dok s desnom radi pritisak po ekranu! /hipotetska situacija

Pravi programeri programiraju binarno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Asus Eee Pad

bude se to već odgodilo par puta i na kraju će izać nešto drugo.

A.

0 0 hvala 0
18 godina
Asus Eee Pad

Sta su radile sve ove velike firme (Asus, MSI, Acer, HP ...), verojatno prespavali 2009-2010.

Svi samo nesto najavljuju, a jos nema gotovih proizvoda, mozda posledni kvartal 2010, pa onda odloze za prvi kvartal 2011.

Apple do tada ce sigurno izbaciti iPad v2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus Eee Pad

moram priznati da izgleda mnogo ljepse i primamljivije od Ipada, barem na ovim slikama...sad treba vidjeti kad izadje da li ce ostati nepromjenjen.

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Asus Eee Pad

Moram priznati da su mi se sve više počeli sviđati ove 'mašine'. Inače ne volim Apple jer ima doista preskupu tehnologiju, ali ono što im se mora priznati je to da uvijek pokrenu nešto novo i zanimljivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Asus Eee Pad

I da, evo jedno pitanje, pošto ja nisam mogao shvatiti...Kako se ti uređaji prenose? Preveliki su za džep, a malo premali za torbe od laptopa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus Eee Pad

Pa ocigledno da i oni imaju svoje torbe...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Asterix kaže...

Konačno tablet koji ima bolji hardver od iPada za istu cijenu.

Kakve veze ima "bolji" hardver, ako koristi neoptimizirani OS i tko zna kakav jad i bijedu od grafičke. I također, pitanje je da li je u cijenu uračunat OS ili ne (vjerojatno ne).

"Alzo", kako bi to Jaca rekla, čitava "stvar" je relativno trzava čak i na ovom "jačem" hardveru, kako se može vidjeti iz par video clipova koji se vrte na netu, kad se usporedi sa iPadom.

17 godina
neaktivan
Asus Eee Pad

po meni bolje bi im bilo da su koristili android kao pogon nego windowse...

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Riker kaže...

I da, evo jedno pitanje, pošto ja nisam mogao shvatiti...Kako se ti uređaji prenose? Preveliki su za džep, a malo premali za torbe od laptopa...

Jel uopće moguće napraviti tako malu torbu? Namigiva 

17 godina
Korky kaže...

Kakve veze ima "bolji" hardver, ako koristi neoptimizirani OS i tko zna kakav jad i bijedu od grafičke. I također, pitanje je da li je u cijenu uračunat OS ili ne (vjerojatno ne).

"Alzo", kako bi to Jaca rekla, čitava "stvar" je relativno trzava čak i na ovom "jačem" hardveru, kako se može vidjeti iz par video clipova koji se vrte na netu, kad se usporedi sa iPadom.

Sa čim trza sa androidom ili winsima? Ako sa androidom trza onda su nešto veliko zafušali...

Mislim da nećemo još ništa konkretno od androida dobiti dok se google malo ne zbroji i napravi verziju androida prilagođenu jačem hardveru i većem ekranu. Ovo sada je samo stock android samo na većem ekranu i još bez podrške marketa čime se gubi pola funkcionalonsti uređaja. A winsi mi baš i nisu zanimljivi baš zato što za prosječnog korisnika android nudi sasvim dosta i to puno ljepše i manje zahtjevnije. I još kad bi imao market onda bi bio pun pogodak.

17 godina
Asus Eee Pad

To je prava stvar, zašto da se prilagođavam novom OS-u kad sam se već navinuo na win 7. 

0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Sa čim trza sa androidom ili winsima? Ako sa androidom trza onda su nešto veliko zafušali...

Ovo što sam ja gledao je bilo sa Win 7, a i ovaj članak spominje Win 7, stoga... "Alzo", LOL @ "prvi kvartal sljedeće godine", što se tiče prodaje.  Smijeh

18 godina
neaktivan
Asus Eee Pad

Za one koji se brinu kako prenositi tablet, evo link sa futrolom za iPad.

Što se tiče OS-a na ovom čudu, prednost je da možeš instalirati što te je volja, Linux, Android, Windowse... Pretpostavljam da ovaj tablet neće biti zaključan poput iPada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jastreb kaže...

Za one koji se brinu kako prenositi tablet, evo link sa futrolom za iPad.

Što se tiče OS-a na ovom čudu, prednost je da možeš instalirati što te je volja, Linux, Android, Windowse... Pretpostavljam da ovaj tablet neće biti zaključan poput iPada.

To je utoliko mana, koliko je i prednost.

17 godina
neaktivan
Jaci harver ne znaci uvijek bolje performanse... Tako da je sve ovo "rekla kazala", a i cisto sumnjam da ce uskoro biti ista od toga... Svi proizvodaci se fokusiraju na jaci harver, mislim da bi bilo puno bolje da se pozabave optimizacijom OS (ne samo nabacati skoljke i sucelja da ljepse izgleda)
18 godina
neaktivan
Asus Eee Pad

Izgleda da je na Computexu 2010 već i ekipa Engadgeta imala svoje "prste" na jednom Eee Pad primjerku... Zanimljiv koncept tablet pc-a s tipkovnicom.

Ako nekoga zanima više: Asus Eee Pad.

Izgleda da će se bazirati na Windows Embedded Compact 7 platformi (osim ako se nekim čudom ne promijeni do početka proizvodnje/prodaje).

UTERE SED NE ABUTERE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Očito im nije jasno da iproizvode prodaje OS zajedno sa itunes, tak da ne znam možda bi im neko trebal nacrtat i objasnit kak da naprave Pad.
Složit android kak spada i ima da se prodaje bolje nego jagode na placu.
17 godina
protjeran

ne znam samo gdje su sada oni koji stalno pljuju po tabletima... ne znam ni da li su ikada izašli na sunce i radili nešto u životu. svi bi core i7 i 100 gb rama 1 tb disk i grafika da ako je moguće strši iz alienware-a pa ga poslije prodaju u pola cijene i plaću... kako je lijepo raditi sa tabletom ljudi nemaju pojma. sjesti na terasu kafića i lagano prstima čeprkati... prekrasno. da imam mogućnosti i trgovinu kupiti jedan takav ,pola posla bih mogao raditi iz hladovine...

Z
16 godina
Korky kaže...

Tebi je isto kad radiš na Celeronu i Core2 Duo procesoru?

17 godina
Asterix kaže...
  Tebi je isto kad radiš na Celeronu i Core2 Duo procesoru?

Kakve sad to veze ima s ovime o čemu se priča?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice