Youtube premium izdvojena tema

poruka: 1.517
|
čitano: 684.598
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Youtube premium

meni se nakon ininal komplikacije sve pobrkalo pa sam vracen na argentinski obiteljski account i skida mi 270TL (6,49$) sa racuna u turskim lirama na revolutu... a ja u njemackoj... sumnjam da ce dugo ...

mislim da cu dici sidro nakon sto me iskljuce, a ne pojavi se neko lakse rjesenje... ne da mi se vise ovo... obiteljska je 24€ u njemackoj, individual 12... sve mi to nekako previse za ono sto dobijem i koristim

Disclaimer: Imam iPhone i LG tv i revanced,smarttube i sl. alternative mi ne pomazu :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2025 12:47 (MarioArt).

2 0 hvala 0
8 godina
Re: Youtube premium
MarioArt kaže...

meni se nakon ininal komplikacije sve pobrkalo pa sam vracen na argentinski obiteljski account i skida mi 270TL (6,49$) sa racuna u turskim lirama na revolutu... a ja u njemackoj... sumnjam da ce dugo ...

mislim da cu dici sidro nakon sto me iskljuce, a ne pojavi se neko lakse rjesenje... ne da mi se vise ovo... obiteljska je 24€ u njemackoj, individual 12... sve mi to nekako previse za ono sto dobijem i koristim

Disclaimer: Imam iPhone i LG tv i revanced,smarttube i sl. alternative mi ne pomazu :)

Ako imaš iPhone čemu onda kompliciranje sa innialom, argentinom, turskom???

Sa iPhonom nemože bit lakše, kreiraš indijski račun, napuniš Apple account i od tamo ti trga svaki mjesec 3,5 eura za obiteljsku pretplatu. Guram tako več poduže i jednostavnije ne ide!

Imaš detaljne upute na 38 stranici!

16 godina
Uf, ja se bome zeznuo. Ja napravo turski, obiteljska oko 6 eura.
16 mjeseci
210 TL (4.50€) je obiteljska preko Apple turska
16 godina
Youtube premium

imam cudan problem da ne mogu pokrenuti nijedan video na youtube! Ni na pcu ni na android telefonu izbaci mi samo "Video unavailableThis content isn’t available." za bilo koji video...radi se o youtube premium preko turske familije s drugog foruma! Kad se izlogujem radi sasvim normalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Youtube premium

samo youtube revanced i to je to...bar dok ide 

0 0 hvala 0
8 godina
DangerousB kaže...

imam cudan problem da ne mogu pokrenuti nijedan video na youtube! Ni na pcu ni na android telefonu izbaci mi samo "Video unavailableThis content isn’t available." za bilo koji video...radi se o youtube premium preko turske familije s drugog foruma! Kad se izlogujem radi sasvim normalno

Ostala "ekipa" u tom familiju ima iste probleme?

Ako ne, onda pokušaj izbrisat app i instalirat opet - ako opet ne bude išlo pokušaj se logirat s tim accountomna na nekom drugom mobu čisto da vidiš jeli account problem ili sam mobitel!

8 godina
cromania21 kaže...

samo youtube revanced i to je to...bar dok ide 

I koja je vrijednost ovog komentara još uvijek mi nije jasna... do sada je valjda "revanced" ekipi trebalo bit jasno da nas to ne zanima ali svako malo se pojavi jedan da nam "otvori oči".... 

16 godina
Youtube premium

nema do yt premiuma i komfornosti istoga...

...potpis nije potreban...
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
nikonja kaže...
DangerousB kaže...

Ostala "ekipa" u tom familiju ima iste probleme?

Ako ne, onda pokušaj izbrisat app i instalirat opet - ako opet ne bude išlo pokušaj se logirat s tim accountomna na nekom drugom mobu čisto da vidiš jeli account problem ili sam mobitel!

Ostalij ekipi radi sasvim normalno! Pokusao sve moguce nacine ali nista ne pomaze! Pisao sa live supportom kazu da mi je account flagged zbog "ne dozvoljenih radnji" 😅 a account se koristi samoxza youtube! Moze potrajati od 7 do 30 dana dai vrate account odnosno da mu gledat opet yt

16 godina
Youtube premium

Evo ga proradi jutros 😁 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Youtube premium

Imao sam Youtube Premium preko iPhonea i Indije i danas mi maknulo Premium. Nakon logiranja u Indija account na iPhone vidim da nije obnovilo, a imao sam još 390 rupija na accountu, a trebalo je 389 za obnovu, pa sam ručno stisnuo da želim obnovu i to je prošlo i imam još jedan rupi na računu. Međutim, Premium se aktivirao samo za iPhone sa kojeg sam aktivirao Premium (ne Indija email, nego onaj koji koristim) dok za ostale članove nije aktiviran. Znate li itko što se događa ili da kontaktiram support?

0 0 hvala 0
9 godina
Koliko vidim po internetu može biti da je do provjere zive li svi clanovi na istoj adresi, ali tko zna

0 0 hvala 0
8 godina
Youtube premium

Meni je ima par dana normalno trgalo i svima sve radi. Pogledaj dali ste na googlu još uvijek svi u istoj family grupi? Ako jeste, probaj ih izbacit pa na novo dodat, jer osim toga neznam šta bi drugo bio problem!

Istina mi baš jesmo svi u istom kućanstvu tako da neznam dali su uveli nekakve nove provjere!

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2025 9:44 (nikonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
nikonja kaže...

Meni je ima par dana normalno trgalo i svima sve radi. Pogledaj dali ste na googlu još uvijek svi u istoj family grupi? Ako jeste, probaj ih izbacit pa na novo dodat, jer osim toga neznam šta bi drugo bio problem!

Istina mi baš jesmo svi u istom kućanstvu tako da neznam dali su uveli nekakve nove provjere!

Vecina nas je na istoj adresi, ali ima i netko tko nije. Mislim, svakako upravitelj obitelji je u Indiji pa nismo na istoj adresi haha. Ali cudno je da zena ima pristup Premiumu, a ja nemam. Ne bih izbacivao jer ima ona fora da se ne može mijenjati obitelj godinu dana ili tako nesto

8 godina
Repko kaže...
nikonja kaže...

Vecina nas je na istoj adresi, ali ima i netko tko nije. Mislim, svakako upravitelj obitelji je u Indiji pa nismo na istoj adresi haha. Ali cudno je da zena ima pristup Premiumu, a ja nemam. Ne bih izbacivao jer ima ona fora da se ne može mijenjati obitelj godinu dana ili tako nesto

Koliko ja znam ta blokada je vezana samo za lokaciju/državu google accounta i ne na dodavanje ili micanje članova u family grupi. Ali uglavnom ona može tebe izbacit i onda dodat nazad, nemoraš ti nju dirat uopće. Samo pogledaj da je i ona family manager!

9 godina
Probao izbaciti i ubaciti nazad clana obitelji koji nema Premium, ali nista.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice