Youtube lag?! zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 4.710
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Youtube stopa?!

Vozdra ljudi, imam problem koji jednostavno ne mogu rijesiti, na sestrinom laptopu, Acer Aspire 1200 (1,2 GHz Celeron, 256MB ram, S3 Twister 32 MB shared, 20 GB HDD), nikako ne mogu da nastimam da fino radi youtube i ostali online video sadrzaji, tipa onih online filmova i slicno. Dakle, zvuk ide normalno, ali slika stopa, tj sjecka, nije fluidno... Instaliran je najnoviji Flash, i onaj Adobe Air, i Macromedia, cak sam vise puta reinstalirao, problem se javlja i u FF-u i u Chromeu i u IE (nisam druge browsere ni probao, al ne vjerujem da je do toga, mada mozda?!), instalirao sam zadnje drivere, sistem je svjeze instaliran, mada mi je i to palo na pamet opet probati...

Ne znam sta jos da pokusam, kontam da mozda konfiguracija nije preslaba za youtube, tj novi flash? Probao sam iskljuciti kvacicu pored Enable hardware acceleration, ali ni to nije pomoglo...

Ako neko ima jos neki savjet bio bih jako zahvalan, laptop sluzi iskljucivo za internet, gledanje filmova i slusanje muzike. I da, dvd i divx sasvim normalno rade.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Youtube lag?!

Da ne koristis mozda OpenDNS? ja sam (kao i jos neki) imao problema sa youtubom (jako je spor).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Youtube lag?!

Ne koristim, iskreno i ne znam sta je to... A da na pomenem ovo nije problem do konekcije, npr na youtubeu se video ucita jako brzo jer je brza konekcija, i zvuk ide sasvim normalno dok slika stopa...

15 godina
neaktivan
Youtube lag?!

Probaj odabrati drugu kvalitetu

Ako sam ti pomogao stisni HVALA!!

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Youtube lag?!

Ista stvar :S

Problem je u tome sto to nije samo sa youtubeom vec sa svim videom sto gledam online, tipa one stranice s online filmovima, serijama itd.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 19:41 (Smucek).
17 godina
neaktivan
Re: Youtube stopa?!
Smucek kaže...

Vozdra ljudi, imam problem koji jednostavno ne mogu rijesiti, na sestrinom laptopu, Acer Aspire 1200 (1,2 GHz Celeron, 256MB ram, S3 Twister 32 MB shared, 20 GB HDD), nikako ne mogu da nastimam da fino radi youtube i ostali online video sadrzaji, tipa onih online filmova i slicno. Dakle, zvuk ide normalno, ali slika stopa, tj sjecka, nije fluidno...

Mislim da je tvoj problem jako jednostavan, taj laptop je star valjda skoro desetak godina sudeći po komponentama, tako da je jednostavno preslab, pogotovo procesor koji je najbitniji za dekodiranje / rekodiranje videa. Moj desktop je star preko 7 godina i prosječni video ide dobro ali HD (pogotovo full HD) bilo online bilo sa hard diska zna malo zapinjati kao i tebi (zvuk ide glatko jer je audio puno manje zahtjevan za procesor pa ga procesor stigne obraditi dok video ne stigne pa dobiješ sjeckavi efekt).

Jedino rješenje je nabaviti noviji kompjuter (istina, i takav kao taj može raditi razne stvari za koje performanse nisu bitne). Danas za sitne novce moš nabavit nešto svjetlosnim godinama jače od toga...

Kupi sestri novi Eee PC za Božić (nešto onako šareno i moderno :) ) i još ispadneš dobar brat... :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2011 22:27 (Enkidu).
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice