PayPal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.686
|
čitano: 997.818
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: PayPal - pitanja i odgovori
To je dokaz da tcom blokira poruke jer da je do paypal-a onda nebi Slovencima radilo a njima sve radi. Znaci poruke idu s paypal-a do Slovenije i onda do tcom-a koji isporucuje sms. Tcom Crna Gora ti radi za paypal za Srbiju i Bosnu ne znam. Nasi u Hrvatskoj su nesto smrdali jer meni ni whatsup sms aktivacijski nije radio.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:15 (LOL account prodaja).
12 godina
PayPal - pitanja i odgovori

To bi objasnilo zašto nemogu napravit account na PayPalu... T-Com.

0 0 hvala 0
2 godine
alfa146 kaže...
To sam napisao zato što ovi iz Paypala ne riješavaju problem a prošlo je skoro dva mjeseca od kada su nastali problemi. Samo me čudi kako to nepiše po nijednim portalima, IT časopisima i ostalim medijima o problemu sa Paypalom.

pa nije do PayPala, ne znam što bi oni po tebi trebali napraviti? možda jedino pritisnuti t-com da srede problem...

12 godina
PayPal - pitanja i odgovori

Ja iskreno samo ne znam kako tcom natjerati da istraze taj problem ni ovaj HAKOM nista ne odgovara. Jbt koja nakaradna drzava nista ne funkconira cak ni te "inspekcije" koje bi trebale nesto napraviti po tom pitanju. Jedino sto uredno stize su racuni na email da su preko poste nebi bio ni jedan 

0 0 hvala 0
2 godine
LOL account prodaja kaže...

Ja iskreno samo ne znam kako tcom natjerati da istraze taj problem ni ovaj HAKOM nista ne odgovara. Jbt koja nakaradna drzava nista ne funkconira cak ni te "inspekcije" koje bi trebale nesto napraviti po tom pitanju. Jedino sto uredno stize su racuni na email da su preko poste nebi bio ni jedan 

te državne inspekcije se jave nakon 5 godina... tako je meni bilo kad sam podnio prijavu, i onda još traže dodatne informacije, nakon 5 *ebenih godina. 

7 tjedana
Uspio sam doći do mail adresa dva člana Uprave HT-a i upravo poslao slijedeće:

Poštovani,
vjerovatno ste upoznati sa problemom Vaših korisnika mobilne mreže koji već od kraja 08.mjeseca imaju problem sa logiranjem na PayPal račun.
Problem je u ne dolasku sms kodova za logiranje i to samo na Vašoj mreži.
Tehnička podrška Paypal tvrdi da problem nije do njih već do našeg tele-operatera,konkretno Vas.
Ovo je problem koji imaju na desetine Vaših korisnika u HR.
Koliki je obim problema možete pročitati na forumima,evo jedan za primjer:

https://m.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-pitanja-odgovori/226089?page=47#post6870104

U kontaktu sa Vašom korisničkom službom rečeno mi je da sa Vaše strane nema nikakvih ograničenja niti tehničkih problema.
U djelu javnosti se plasira razmišljanje da Vi blokirate poruke od strane PayPal i da zato ne prolaze.
Vaš sam korisnik skoro 27 godina i dalje to želim ostati.
Molim da službenom izjavom informirate javnost o problemu,te ga demantirate ili iznađete rješenje.

S poštovanjem

xxxxxxxxxxxxxx

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice