PayPal - pitanja i odgovori izdvojena tema

poruka: 1.688
|
čitano: 998.822
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: PayPal - pitanja i odgovori
To je dokaz da tcom blokira poruke jer da je do paypal-a onda nebi Slovencima radilo a njima sve radi. Znaci poruke idu s paypal-a do Slovenije i onda do tcom-a koji isporucuje sms. Tcom Crna Gora ti radi za paypal za Srbiju i Bosnu ne znam. Nasi u Hrvatskoj su nesto smrdali jer meni ni whatsup sms aktivacijski nije radio.
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:15 (LOL account prodaja).
12 godina
PayPal - pitanja i odgovori

To bi objasnilo zašto nemogu napravit account na PayPalu... T-Com.

0 0 hvala 0
2 godine
alfa146 kaže...
To sam napisao zato što ovi iz Paypala ne riješavaju problem a prošlo je skoro dva mjeseca od kada su nastali problemi. Samo me čudi kako to nepiše po nijednim portalima, IT časopisima i ostalim medijima o problemu sa Paypalom.

pa nije do PayPala, ne znam što bi oni po tebi trebali napraviti? možda jedino pritisnuti t-com da srede problem...

12 godina

Ja iskreno samo ne znam kako tcom natjerati da istraze taj problem ni ovaj HAKOM nista ne odgovara. Jbt koja nakaradna drzava nista ne funkconira cak ni te "inspekcije" koje bi trebale nesto napraviti po tom pitanju. Jedino sto uredno stize su racuni na email da su preko poste nebi bio ni jedan 

0 0 hvala 0
2 godine
LOL account prodaja kaže...

Ja iskreno samo ne znam kako tcom natjerati da istraze taj problem ni ovaj HAKOM nista ne odgovara. Jbt koja nakaradna drzava nista ne funkconira cak ni te "inspekcije" koje bi trebale nesto napraviti po tom pitanju. Jedino sto uredno stize su racuni na email da su preko poste nebi bio ni jedan 

te državne inspekcije se jave nakon 5 godina... tako je meni bilo kad sam podnio prijavu, i onda još traže dodatne informacije, nakon 5 *ebenih godina. 

7 tjedana
Uspio sam doći do mail adresa dva člana Uprave HT-a i upravo poslao slijedeće:

Poštovani,
vjerovatno ste upoznati sa problemom Vaših korisnika mobilne mreže koji već od kraja 08.mjeseca imaju problem sa logiranjem na PayPal račun.
Problem je u ne dolasku sms kodova za logiranje i to samo na Vašoj mreži.
Tehnička podrška Paypal tvrdi da problem nije do njih već do našeg tele-operatera,konkretno Vas.
Ovo je problem koji imaju na desetine Vaših korisnika u HR.
Koliki je obim problema možete pročitati na forumima,evo jedan za primjer:

https://m.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-pitanja-odgovori/226089?page=47#post6870104

U kontaktu sa Vašom korisničkom službom rečeno mi je da sa Vaše strane nema nikakvih ograničenja niti tehničkih problema.
U djelu javnosti se plasira razmišljanje da Vi blokirate poruke od strane PayPal i da zato ne prolaze.
Vaš sam korisnik skoro 27 godina i dalje to želim ostati.
Molim da službenom izjavom informirate javnost o problemu,te ga demantirate ili iznađete rješenje.

S poštovanjem

xxxxxxxxxxxxxx

1 0 hvala 0
11 godina

Uspio sam maknuti 2FA i ući u PayPal. Napravio sam novi account sa A1 brojem (i tu je PayPal javljao isto da ima problema sa slanjem poruka i ne može poslati poruku pa sam morao više puta probavati). U Message us sam otvorio Customer Support i tražio "razgovor" sa agentom ne sa AI-om. Naveo sam sve podatke uključujući i ona dva dodatna pitanja za verifikaciju te dio brojeva kartica. Agent je maknuo 2FA ali opet nisam mogao ući jer me sad PayPal tražio security check preko istog HT broja koji naravno ne dolazi. Na to je agent odgovorio slijedeće : 

"It seems that the verification you are undergoing is a security check, which differs from two-factor authentication. When the system detects a potential risk, it will prompt you to verify your identity by sending an SMS. Regrettably, this feature cannot be altered and is exclusively conducted via SMS, which is the reason PayPal mandates that each account must have an active and verified phone number.

There is currently a persistent issue in Croatia where the majority of our customers are unable to log in due to not receiving an SMS. This matter has been escalated to our engineering team, who are actively working on a resolution. While we await the resolution of this issue, we are also conducting troubleshooting by switching the phone number to a different provider. Most of our customers who are not receiving SMS messages are with T-Mobile, although some have successfully logged in using A1 and Tomato. If you have an alternative phone number from a different provider, please inform me so that we can add it for you, allowing you to attempt logging in again."

Dao sam mu broj od A1 koji je probao za poslati i sms od PayPal-a je došao. Uspio sam ući preko Android app-a i promijeniti u drugi Tomato broj (prvi je bio A1) jer interesantno opet poruke nisu dolazile a vidjelo se da je broj promijenjen kod Log in-a i došao je mail od PayPal-a da je broj promijenjen. Znaći na PC-u je i dalje tražio sms verifikaciju preko novog Tomato broja koji isto nije dolazio, i kad sam uspio ući u app na mobitelu napokon u PayPal, sms verifikacija nije prolazila.U  postavkama Phone numbers ima status unconfirmed za A1 broj i ne prima sms potvrde. Kad sam dodao Tomato broj on uredno prima sms verifikacije.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:53 (wareham).

0 0 hvala 0
12 godina
Lud zbunjen normalan. U ovom slucaju korisnici su jedini normali.
Poruka je uređivana zadnji put danas u 16:01 (LOL account prodaja).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice