Što ti smatraš "karticom"? Revolut će ti kako sam ranije napisao izdati normalnu VISA karticu.
Treba ti kreditna jer nemaš trenutno novaca za kupovinu? Jer ne vidim inače koja je druga razlika između prepaid i kreditne, po pitanju kupovinu isto funkcioniraju razlika je samo što na jednu ti stavljaš novce, a druga dolazi sa predodobrenim limitom (minusom).
Ukoliko želiš fizičku karticu platiti ćeš je oko 6 eura, ali ako nemaš potrebe za njom možeš koristiti virtualnu verziju. Za ostalo vidi tu https://www.revolut.com/hr-HR/our-pricing-plans/ opcije su od besplatnog do nekakve pretplate, ovisno što ti treba.
Treba mi kreditna jer dućan prima samo Paypal ILI kreditne. (Ne prepaid i ne debitne - probala platiti s 3 debitne i nije htjelo.) Briga me dal je fizička ili virtualna, mora biti kreditna i na moje ime (tj. na isto ime s kojim sam ulogirana u dućan), inače dućan neće dati da platim. Ok, proučit ću link, hvala puno.
.
dućan prima kartice, i kao takve Payment Gateway ne razlikuje kreditne od prepaid/debitnih. Ono što je kod tebe bio problem je što si vjerojatno imala debitnu koja nije imala omogućenu kupovinu putem interneta ili u određenoj regiji i za to si trebala kontaktirati banku. Revolut kartice nemaju s tim problema, koristim ih već godinama i kupovao sam u stotinama različitih trgovina iz cijelog svijeta, nikad nikakvih problema.