Facebook problem s acc-om! zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 2.933
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Facebook problem s acc-om!

"Your account has limited acces For security reason , your account has limited acces to the site for a few days. If you have any question, please contact our Help Centre."

Sta je poboguu tooo!!! nemogu slati poruke uopce , i nema sanse da izdrzim nekoliko dana bez fejsa , skoro sam razbio tipkovnicu od bjesa vec jer mi nece slat poruke -.- 

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
Moj PC  
0 14 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nađi hobi.

Xanzzu jer je danas teško biti orginalan.
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Facebook problem s acc-om!
ficosime kaže...

"Your account has limited acces For security reason , your account has limited acces to the site for a few days. If you have any question, please contact our Help Centre."

Sta je poboguu tooo!!! nemogu slati poruke uopce , i nema sanse da izdrzim nekoliko dana bez fejsa , skoro sam razbio tipkovnicu od bjesa vec jer mi nece slat poruke -.- 

Valjda ban,ne znam,ne koritim Facebook

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Ja u paklu i vraga zajebavam ;)
14 godina

Facebook addict.

Meni je bila ista stvar, nisam dolazio kojih 20tak sati na fejzbuk, i kad sam drugi dan bezveze otvorio radilo je.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ficosime kaže...

{#}

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina

Aaaa to je i meni bilo.. Ovako:

Odi u C:\Windows\System32\drivers\etc i otvori datoteku hosts sa notepadom i skroz dolje dodaj:

#block facebook

127.0.0.1 facebook.com

127.0.0.1 facebook.hr

127.0.0.1 www.facebook.hr

127.0.0.1 www.facebook.com

I onda bi trebalo valjati... Tako blokiraš viruse i ostale nepoželjne programe da ti kradu informacije s fejsa.

Moj PC  
1 0 hvala 5
17 godina
neaktivan
Neka nova vrsta gripe, napada samo tinejdžere za sad, kodno ime FB1T1.

Javi se obližnjem doktoru supspecijalistu Psihjatrijske medicine. Oni su određeni za zbrinjavanje pacijenata sa FB1N1.
Lipstick junkie be funky all he wanty
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice