NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 4.716
|
čitano: 840.316
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
Fanu kaže...

Zna li tko ako sam kupio karticu online i zatrazim povrat nakon par dana, da li je bitno da je pakiranje u originalnom stanju? jer klinci su mi malo potrgali kutiju pa ne znam hoce li je htjeti zaprimiti i odoboriti povrat cijelog uplacenog iznosa..

Ovisi gdje si je kupio, ali kod nas neki traže da kutija nije ni otvorena ako vračaš tek tako, Amazon npr nije uopće briga kakva je kutija jer će je ionako vratit nazad distributeru koji će to prepakirat. Ako je kod nas kupljena, zovni tamo pa vidi sa njima, ako će ti smanjit iznos za 20-30% zbog kutije onda je možda bolje da je prodaš na Njuškalu!

15 godina
nikonja kaže...
Fanu kaže...

Zna li tko ako sam kupio karticu online i zatrazim povrat nakon par dana, da li je bitno da je pakiranje u originalnom stanju? jer klinci su mi malo potrgali kutiju pa ne znam hoce li je htjeti zaprimiti i odoboriti povrat cijelog uplacenog iznosa..

Ovisi gdje si je kupio, ali kod nas neki traže da kutija nije ni otvorena ako vračaš tek tako, Amazon npr nije uopće briga kakva je kutija jer će je ionako vratit nazad distributeru koji će to prepakirat. Ako je kod nas kupljena, zovni tamo pa vidi sa njima, ako će ti smanjit iznos za 20-30% zbog kutije onda je možda bolje da je prodaš na Njuškalu!

nikonja

Pa kak će prodati pokvarenu grafičku.

8 godina
hummer0 kaže...
nikonja kaže...
Fanu kaže...

nikonja

Pa kak će prodati pokvarenu grafičku.

Fak tek sad vidim da je to ova što nije radila..... debil znam 

13 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Mislim jel uopce legalno da mi odbiju povrat punog iznosa za online kupovinu zbog ostecenog pakiranja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Neznamo jel grafička pokvarena dok ju ne isproba u drugom sistemu,nek stavi  napomenu da nudi pravo povrata novca u roku 10 dana...ovo govorim ako bude problema sa reklamacijom

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Fanu kaže...

Mislim jel uopce legalno da mi odbiju povrat punog iznosa za online kupovinu zbog ostecenog pakiranja?

Neki trgovci imaju u pravilima napisano da ti umanje vračeni iznos za nekih 5-10% iako mi to nikad neće bit jasno jer će je oni u istom tom pakiranju vratit nazad distributeru/proizvođaču koji će njima vratit PUNI iznos. Zašto to naši vole radit, boga pitaj.

Ali problem je što ti "najvjerovatnije" imaš proizvod koji ne radi, i u tom slučaju je procedura skroz druga i embalaža nije uopće više bitna.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice