GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.578.652
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen

prodajem jednu od mašina
Moj PC  
8 0 hvala 3
14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Kaj je u planu kod crvenih ako opce planiraju parirat u tom segmentu nvidii...1000$ za gpu koji je prije dvije serije bio 650$ je odraz mlitave konkurencije 

DigitaLife/EotS
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma crvene ako vega i zen ne izvuku, pisi propalo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ma kakvi, LOL, kakvo propadanje: https://metrics.mozilla.com/firefox-hardware-report/

prodajem jednu od mašina
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Tonči kaže...

Pa ovo je totalno sjebano

Freak Show Inc.
9 godina
Friday kaže...
..

Pa ovo je totalno sjebano

neznam za detalje ali obicna situacija s laptopima s dvi graficke ovo vjerovatno ne detektira diskretnu jer je svaki takav laptop podesen da u 2d radi na integriranu. a vjerujem da ima i drugih greški uz ovo.

13 godina

3Ghz core clock barrier broken on a Galax GTX 1060 HOF at the Galax Overclocking Carnival

http://hwbot.org/submission/3396714_vivi_gpupi___1b_geforce_gtx_1060_22sec_60ms

stjepanj na aparatima sa svojom 1080 :P

Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
dabar_solta_V2 kaže...

neznam za detalje ali obicna situacija s laptopima s dvi graficke ovo vjerovatno ne detektira diskretnu jer je svaki takav laptop podesen da u 2d radi na integriranu. a vjerujem da ima i drugih greški uz ovo.

Posve nebitno, laptopi nisu baš gejmerske mašine.

prodajem jednu od mašina
15 godina
neaktivan

Mene zanima nešto vezanije uz temu, konkretno G1 Gaming 1070 koju imam par mjeseci. Od zadnjeg BIOS updejta za Micron memoriju, kojeg su očito sklepali zbog cijele fame sa VRM-ovima ili što je već bilo, iako ovi nikad nisu preko 70c vidjeli, imam situaciju da kartica relativno često uključuje FAN STOP ledicu i gasi vent u idlu.

To je fičr kartice, to mi je jasno, ali nije - jel to sad radi kako spada, pa možda ranije nije, ili je ranije bilo ok, pa su sad još češće stavili da se vent pali/gasi. Ukratko, ima li još netko sa istom karticom i tim BIOS-om takvo iskustvo? Da je to primjetio u 2d radu.

Doslovce čuješ kad se ugasi upali, nije nešto pretjerano iritantno ali..

In the name of tragedy...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Tonči kaže...
dabar_solta_V2 kaže...

Posve nebitno, laptopi nisu baš gejmerske mašine.

what?! a firefox ja gaming os?
po navedenoj rezoluciji od 1366x768 u najviše rezultata na tom linku mogu poprilicno sigurno rec da je vecina laptopa , samim tim rezultat nije realan jer se ne gledaju samo mašine za igranje. ovo je gore od steam statistike.

15 godina
protjeran

To, plus sta firefox koriste samo kloshari...

Moj PC  
1 8 hvala 0
16 godina
odjavljen
dabar_solta_V2 kaže...

what?! a firefox ja gaming os?
po navedenoj rezoluciji od 1366x768 u najviše rezultata na tom linku mogu poprilicno sigurno rec da je vecina laptopa , samim tim rezultat nije realan jer se ne gledaju samo mašine za igranje. ovo je gore od steam statistike.

Ne razumijem potpuno kakve veze ima Firefox OS s ovim i što je tebe nagnalo da zaključiš tako nešto. Tebi je jasno da su ovdje u statistici svi, ne samo gejmeri? I da, Steam statistika je vrlo realna i daje dobar pregled.

ansha kaže...

To, plus sta firefox koriste samo kloshari...

Ti obično nemaš tako glupe komentare... 

prodajem jednu od mašina
15 godina
protjeran

Komentar je zajebancija, naravno...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
ansha kaže...

Komentar je zajebancija, naravno...

Pao mi je kamen sa srca. Već sam se prepao da svi polako idu k vragu... 

prodajem jednu od mašina
9 godina
Tonči kaže...
...

Ne razumijem potpuno kakve veze ima Firefox OS s ovim i što je tebe nagnalo da zaključiš tako nešto. Tebi je jasno da su ovdje u statistici svi, ne samo gejmeri?

.

iz ove statistike koja vata sve ukljucujuci i mene na usranom laptopu i ne igram igre, kako je moj laptop relevantan za statistiku o postotku gamerskih kartica jedne ili druge firme nemam pojma.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 0:10 (dabar_solta_V2).
16 godina
odjavljen

Nije nužno samo gejmera. Smisao je u općoj populaciji.

prodajem jednu od mašina
13 godina
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Postovane kolege,

Trebam pomoc. Uzeo bih  MSI GamingX GTX 1070 GDDR5 8GB/256bit, ali ono što me brine je sirina doticne kartice od 140 mm, tj. nisam siguran mogu li je staviti u kucište( Cooler Master 430 Elite ).

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kvod kaže...

Postovane kolege,

Trebam pomoc. Uzeo bih  MSI GamingX GTX 1070 GDDR5 8GB/256bit, ali ono što me brine je sirina doticne kartice od 140 mm, tj. nisam siguran mogu li je staviti u kucište( Cooler Master 430 Elite ).

Hvala.

19cm je cirina tvog kucista, do sad jos nisam vidio a ni cuo da neki gpu nije stao cak i u najgore i najeftinije kuciste! inace msi zaista radi nesto sire kartice zbog jako izbocenih heat-pipova, siri od njega je jedino asus!

Nebi stala da imas bocni vent, no kako nemas, trk po karticu!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 19:28 (Stjepanj).
16 godina

Ja imam isto kučište i unutra je bila MSI gtx 580 lightning extreme......uredno je stajala unutra.

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
Stjepanj kaže...
Kvod kaže...

Postovane kolege,

Hvala.

19cm je cirina tvog kucista, do sad jos nisam vidio a ni cuo da neki gpu nije stao cak i u najgore i najeftinije kuciste! inace msi zaista radi nesto sire kartice zbog jako izbocenih heat-pipova, siri od njega je jedino asus!

Nebi stala da imas bocni vent, no kako nemas, trk po karticu!lp

nije to radi izbočenih heat-pipesa, nego radi velikih ventova

kao što vidiš na fotkama, heat pipes uopće ne izlaze izvan granica hladnjaka i pcb-a

16 godina

Znaci trebalo bi raditi. Jedino još ne znam sto sa power konektorima, hoce li stati ili ne. Bit ce na knap.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 20:11 (Kvod).
13 godina
protjeran
picajzla0707 kaže...

kao što vidiš na fotkama, heat pipes uopće ne izlaze izvan granica hladnjaka i pcb-a

a jbga sad, sve sto sam vidio su bile s izbocenim i sad ti nades tu koja nijegovorio sam opcenito iz iskustvalp

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2016 20:20 (Stjepanj).
12 godina
Stjepanj kaže...
picajzla0707 kaže...

a jbga sad, sve sto sam vidio su bile s izbocenim i sad ti nades tu koja nijegovorio sam opcenito iz iskustvalp

a jbga sad, ja govorim o msi gaming x 1070 za koju je on i pitao, naravno da je ranije bilo svačega

al se nekad dobro jelo... ♩ ♪ ♫ ♬

13 godina

tek sad vidjeh kako lose i jeftino hladjenje pakuje gigabyte, pa ovo se savija pritiskom prsta 

edit: mislio sam na gornji dio, prelako se savija podsjeca me na grafe iz 4000 serije od prije 5-6 godina 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 1:00 (chaselol).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

A jesi skuzio da je metalni okvir ili ti je to promaknulo? Ocito da je netko karticu prije njega shebao jer je ovo kartica koja je bila vec kod par ljudi koji su radili review. I kako mislis lose hladenje pa pogledaj koliki je radijator na njoj.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 0:29 (Patrick_cro).
13 godina
protjeran

vidis da trolla kao inace, a da nije nista ni procitao, pogledao ili poslusao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Patrick_cro kaže...

A jesi skuzio da je metalni okvir ili ti je to promaknulo? Ocito da je netko karticu prije njega shebao jer je ovo kartica koja je bila vec kod par ljudi koji su radili review. I kako mislis lose hladenje pa pogledaj koliki je radijator na njoj.

Pogresno sam se izrazio, ispravio sam. To tako izgleda jeftino i ne prilici grafi za tu cijenu, mislim probaj saviti bilo kog drugog proizvodjaca, nema sanse. Takve su pravili trash proizvodjaci prij 5-6 godina club3d/inno3d/powercolor ovo mi izgleda zalosno.
Nije ni cudo da pristojan % njih ima problema sa ventovima koji pocnu zapitanju odma out of box 

Stjepanj kaže...

vidis da trolla kao inace, a da nije nista ni procitao, pogledao ili poslusao...

boze al tebe drma pizditis da je to strasno  idi prodaj tu i7 dok nije stizao rajzen tad ces biti nemoguc  

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 0:59 (chaselol).
17 godina

Mozda zato sta drugi ne stave metal nego plastiku, a da plastiku probas saviti pukla bi, tak da ne vidim problem. Isto tako uz tu karticu dobis i bundle koji je cca 40$. A pri izlasku je bila ista cijena kao i fe tako da je po meni gigabyte napravio odlican posao za tu lovu.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2016 1:04 (Patrick_cro).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice