Vidis ima nas koji si mozemo preustiti ali vidimo da nam nije potrebno
Nemoguće! Bolje imati high end grafu svake godine nego prostor gdje češ takav komp smjestiti a da ti ne smeta prilkom otvaranja/zatvaranja vrata na premalom stolu, i da ga držiš na npr. pohabanom parketu koji moli za brušenjem i lakiranjem
Samo primjer, svaka sličnost sa stvarnim osobama nije bila namjerna
ono kad se luci ruga drugima, a u svoje dvorište pogledao nije
Kome se ja rugam mamlaze, jebe mi se za parket kao da imam vremena za majstore po kuci i reno iranje tih gluposti, ako si tako pametan hajmo sci ljepo poslikati sada svoje stanove pa da vidimo gdje smo kada vec netko ima pravo komentirat moj parket.
Jebe se meni ja imam konstantno lovu u depu mogu sta hocu, da mi se sad sprdne da kupim sav nov namjestaj parket i platim majstore da to sve sloze mogao bih, ali nemam vremena za to sve jer sam osoba koja je stalno u pokretu.
Ja vec i sad imam 5000kn na strani samo za promjenu procesora, maticne i rama, a mislim da cu se protegnut jos 500kn cisto da ne zafali, tako da nemoj se na mene ljepit nego lagano odsetaj, kada promjenis upola komponenata kao ja i da su barem priblizno skupe i nove iz ducana kao ja onda se javi.
JA JA JA JA JA, vidim ego je do neba
onda kad si već tako pun para kupi veći stol, nova vrata i parket bi mogao skroz promjeniti
a komp u neku drugu sobu privremeno