Evo, stigla MSI 1070 gaming x. Sad bi trebali pokrenut par igrara, da se vidi kakko fps ide, temperature itd...
Međutim vsync se ne da isključit. Probao u nvidia control panelu, stavim off i nece. Je netko imao slicnih problema?
Ima li neka caka?
Evo, stigla MSI 1070 gaming x. Sad bi trebali pokrenut par igrara, da se vidi kakko fps ide, temperature itd...
Međutim vsync se ne da isključit. Probao u nvidia control panelu, stavim off i nece. Je netko imao slicnih problema?
Ima li neka caka?
Pa onda jedino još u igrici da vidiš jel vSync upaljen
Cudno, jesi apply-ao nakon sto si selektirao off?
Cudno, jesi apply-ao nakon sto si selektirao off?
Naravno da jesam. U igri je iskljucen. Probao na par igara. Je mozda problem u win 10?
Reinstaliralo drivere. Proradilo.
Hvala!
bome nisam ocekivao da ce rx 470 biti za 30% brza od 1050ti ako cemo gledati gaming x vs gaming x!
strava!
1450kn je relana cijena za rx 470, gtx 1050ti bi trebala biti 1100kn, gtx 1050 950kn, a rx 460 800kn i onda bi pricali o dobroj ponudi. Problem koji narusava ravnotezu su gtx 1060 i rx 480 koje i dlaje drze debelo previsoke cijene pa onda povlace i ove slabije modele previsoko cijenom
1450kn je relana cijena za rx 470, gtx 1050ti bi trebala biti 1100kn, gtx 1050 950kn, a rx 460 800kn i onda bi pricali o dobroj ponudi. Problem koji narusava ravnotezu su gtx 1060 i rx 480 koje i dlaje drze debelo previsoke cijene pa onda povlace i ove slabije modele previsoko cijenom
Samo gledaj kad 1050ti bude 1350 single fan, dok su na 1450 bolji modeli, nista me ne bi cudilo (ako se nastvi trend da rx 470 bude na 1500-1600)
Single fan je vise nego dovoljno za ohladit taj cip...
"luci" jos ima nocne more od radeonke
Pa neznam baš...ja pamtim kada je Nvidia 4200 TI koštala 1200 kn i maxsala je sve igre na tada više nego pristojnoj 1024x768 rezoluciji.
nije ni 550ti bila baš puno zahtjevnija, pa je ova moja gainward s jednim ventom i komadom aluminija bez heat pipesa teški helikopter i prži se na preko 85 stupnjeva...
nije ni 550ti bila baš puno zahtjevnija, pa je ova moja gainward s jednim ventom i komadom aluminija bez heat pipesa teški helikopter i prži se na preko 85 stupnjeva...
Mozes imat vrhunski cooler s jednim ventom kao sta mozes imat tesko sranje s vise ventova. To tvoje je sigurno bio komadic aluminija sa zakacenim ventom...
Meni još nije jasno kako na 4K nativnom panelu ti gledaš 12K rezu i vidiš razlike ???A još mi je manje jasno što igraš na 4K ekranu i GTX 1070(ako je još imaš) ti koji ganjaš FPSove ,Ultra settingse ...??
roka dsr
Mozes imat vrhunski cooler s jednim ventom kao sta mozes imat tesko sranje s vise ventova. To tvoje je sigurno bio komadic aluminija sa zakacenim ventom...
naravno, no koliko vidim ove 1050 s jednim ventom su upravo to - komadić aluminija s ventom, a prema fotkama na kojima se vidi hladnjak - izgleda potpuno isto kao na mojoj 550ti
prva fotka je moja grafa gtx 550ti, ove druge su 1050ti - obrati pozornost na oblik hladnjaka, isto cirkularno aluminijsko govno bez heat pipesa
roka dsr
E,i?
evo, mislim prva 1050ti, još se ne pokazuje na nabava.hr
pa nisu normalni s cijenama
Evo i ALZE https://www.alzashop.com/search.htm?exps=gtx+1050+ti
Dotična je tamo za cca 1230kn
pa presmjesno je to sto radi a ima i 5 monitora vidis da je lood
https://www.links.hr/hr/graficka-kartica-pci-e-palit-geforce-gtx-1050ti-stormx-4gb-ddr5-dvi-hdmi-dp-051800159
msi 1050ti 205eur naplati msi svoje hladjenje malo previse, najjeftiniji su vec na 170eur
https://www.links.hr/hr/graficka-kartica-pci-e-palit-geforce-gtx-1050ti-stormx-4gb-ddr5-dvi-hdmi-dp-051800159
msi 1050ti 205eur naplati msi svoje hladjenje malo previse, najjeftiniji su vec na 170eur
bile su jučer u alzi msi gaming za 190 eura, no očito su planule jer ih više nema
ma nemam pojma više što uzeti, ciljao sam cijelo vrijeme na rx 470 msi gaming, no skoro 1.900 kuna mi je trenutno previše
na 1.500 bi se mogao protegnuti i to je max maxova, bio sam u iskušenju naručit onu asus rx 470 u linksu, no prema testovima vrm im se grije previše i još pregrijava i memoriju, da ne spominjem da su preglasne, pogotovo za mene
tako da će vjerojatno pasti neka 1050ti, no ove cijene su im definitivno bezobrazne
ova govanca s minijaturnim aluminijskim blokovima i jednim ventom mi ne pada na pamet uzimati, dakle bit će giga windforce×2 ili msi gaming
Kao sto rekoh, za tebe je Nitro 380X, iste temperature i buka k'o kod MSI RX modela, nadjes neku polovnu i miran si
cekaj kraj godine, holidays and shit tad bi se to trebalo srediti i stare 960/970/380/390 kartice povuci s polica/rasprodati pa bi se cijene trebale malo skulirati
Pogotovo ta single fan zujalica 1060
Al dobro gledaj s vedrije strane, bar nema zime
Osim tebe, kad se radi o procjeni da li CPU BN GPU. ;)