Mozda ti je mali paging file?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nije, to sam i ja pomislio jer sam smanjivao prije paging file, onda sam ga odma resetirao i dalje je isti problem. Upali afterburner overlay i prati ram usage
Da ali ne do toga da se crasha igra zbog zatrpane memorije, i memorija koliko ja znam skalira, prazni se i puni po potrebi. Proguglajte malo pa ce te vidjet koliko ljudi ima taj problem, meni se ne crasha, ali nekima da. Bez obzira na kolicinu rama
Ja uopće nemam problema s memorijom na BF1...
a koje ima
na 4k dx11 leti u cf
dx12 malo manje
a koje ima
na 4k dx11 leti u cf
dx12 malo manje
Sad baš da leti...
Pozdrav momci. Trebao bih uskoro da uzmem Gigabyte GTX1060 3GB, zanima me kako bi išla sa i5 3550 i 12GB RAMa, igre na 1080p?
Ima li ko iskustva sa ovom Gigabyteicom, kakve su temperature i buka? Tražio sam review kakav ali ništa nisam našao...
Sad imam R7 260X 2GB pa bi ovo trebao biti popriličan upgrade.
Oprostite ako sam promašio temu.

Dobar dan. Evo mislim uzet gtx 1070EVGA SUPERCLOCKED. Pa me zanima je li to nekalvi automatski clock ili je potrebno manulno clockat?
Imam istu grafu već neko vrijeme. To je referentna grafa jedino je evga stavila na nju 8 pinsko napajanje i svoje hlađenje.
Dobiva više struje, tiha je i hladna. Nema onaj cool whine (govorim o mojoj grafi) neki su prijavili da imaju ali da je minimalan.
Što se tiče performansi odlična je i dobro se clocka (dobio sam dobar primjerak) i memorija je samsungova, tako da se i ona jako dobro može kloknuti.
Imaš u temi o benčmarku sam stavio svoje rezultate.Tvornički je podignuta nešto, ali manualno ide i još više.
Garancija je tri godine plus još jedna kada registriraš grafu na evginom sajtu.
ccc, eto zasto ne valja uzimat komponente cim izadju, pa cak i od brandova poput evge ili asusa
ali to pregrijavanje je uočeno samo u FTW seriji.
Stigle grafulje, dvije evga gtx 1080 founders editition.
Vidim da se razumite dovoljno u grafulje. Moze mi netko preporucit neku iz best buya? Mislim uszet gtx 1070? Koju verziju? Nemam bas iskustva s manual clockanjem, pa...

Osobno nisam vidio priblizno detaljniju igru na pc(takoder i zadnji batman), vide se pore na kozi od likova kao i jednoznamenkasti fps! To trebate vidjeti u zivo jer izgleda nevjerovatno detaljno, texture i kolicina poligona su nevidene do te mjere da imate na podu borove grancice od 10cm u full 3d-u! Kora od drveta izgleda bolje nego u stvarnosti!
😆
20 doom engina i crisisa3 je drek naprema ovome!
Shvatio sam da doticnu igru necu moci vrtiti u 60fps-a sljedecih 10g niti s tada naj single gpu-em! Koji bed! ;)lp

Osobno nisam vidio priblizno detaljniju igru na pc(takoder i zadnji batman), vide se pore na kozi od likova kao i jednoznamenkasti fps! To trebate vidjeti u zivo jer izgleda nevjerovatno detaljno, texture i kolicina poligona su nevidene do te mjere da imate na podu borove grancice od 10cm u full 3d-u! Kora od drveta izgleda bolje nego u stvarnosti!
😆
20 doom engina i crisisa3 je drek naprema ovome!
Shvatio sam da doticnu igru necu moci vrtiti u 60fps-a sljedecih 10g niti s tada naj single gpu-em! Koji bed! ;)lp
Da. :) SW:BF je jedna od najljepših igara u posljednje vrijeme i itekako bolje izgleda na visokim rezolucijama.
https://www.flickr.com/photos/97478415@N06/albums/72157672064942491
Ma da, poznato je da kolicina poligona raste s rezolucijom
Ma da, poznato je da kolicina poligona raste s rezolucijom
Ni ja nisam vidio da je to rekao. Vjerojatno ga varaju teselacija i n/d mape.

U best buy-a nema phoenix. Kakva je superclocked nvidia evga gtx 1070?
A jel ima Palit Jetstream ili Gamerock? One imaju isti hladnjak ko i Phoenix i to je najbolji zracni hladnjak trenutno..
evo hrpa linkova s testovima, google prevoditelj i udri
http://videocardz.com/63999/nvidia-geforce-gtx-1050ti-reviews
Da se nadovežem, meni kod frostbitea najviše idu na glichevi, low tex sjene i flickanje...
Jel battlefront izuzet toga ? Nisam ga igrao, a vidim svi ga hvale
Da se nadovežem, meni kod frostbitea najviše idu na glichevi, low tex sjene i flickanje...
Jel battlefront izuzet toga ? Nisam ga igrao, a vidim svi ga hvale
osobno nemogu izdvojiti neke probleme, sama igra ima extremno premalo sadrzaja pa te nece dugo drzati za kompom(bf4 je 10x nakrcaniji po sadrzaju), ja sam vise buljio u grafiku nego sto sam igrao!lp
Nema ni Gainwarda ni Palita u best buy-u, uostalom posto uzimas u Americi stavio sam Evgu i zbog world wide garancije i odlicnog supporta, po meni ti to u ovom slucaju mora biti na prvom mjestu. Sta mislis koliko bi platio slanje grafe u Ameriku da se pokvari i koliko bi taj proces reklamacije trajao? Ne zelis se dovoditi u tu situaciju...