GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.568.989
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
D3lBoy kaže...

Pa trebalo bi bit, neces kupit takvu karticu da ju imas godinu dana

Zapravo i ne bih se složio. Kupuješ rang koji želiš, ali tko kupuje za godinu dana, kupuje za godinu dana. Tko za dulje, opet za dulje. Svejedno je koju. Kupuješ razinu performansi za razdoblje koje preferiraš. Većina kupaca 1080 kupuje svake godine, pogotovo većina kupaca Titana X. Većina kupaca 1060 kupuje na dulje vrijeme.

17 godina

ma nemoj ja kupih 2 amd flaga

i nece mi batre do vege cvancih vidi vraga

yo men yo

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 19:55 (4mal).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tonči kaže...
D3lBoy kaže...

Zapravo i ne bih se složio. Kupuješ rang koji želiš, ali tko kupuje za godinu dana, kupuje za godinu dana. Tko za dulje, opet za dulje. Svejedno je koju. Kupuješ razinu performansi za razdoblje koje preferiraš. Većina kupaca 1080 kupuje svake godine, pogotovo većina kupaca Titana X. Većina kupaca 1060 kupuje na dulje vrijeme.

Da ekipa sa foruma i slicno... Ali vecina ne vjerujem, koliko puta sam cuo nekog "zelim sastavit komp al' ono dobar da traje", uvijek objasnim da to naravno ne ide tako, ali vecinu to ne zanima, skupljaju veliku lovu kupe jak komp i misle da su mirni. Znam frenda koji je dao skoro 5k za 290X referentnu, cim je izašla i jos uvijek ju koristi i super mu je (što se tice performansa)

To što mi tu smatramo 980ti vec "starom generacijom" vecini je to vrh i ne planiraju mjenjati. A za TitanX se slažem, jer to kežualni gamer nece nikada kupiti.

Battlelog: D3lBoy-00
12 godina
neaktivan
Tonči kaže...
D3lBoy kaže...

Ja sam uzo GTX 680 kad je tek dosla i tek prije par dana uzo 1080 tako da vidis da nije tako da svi uzimaju flagove kad dodu

16 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

Ja sam uzo GTX 680 kad je tek dosla i tek prije par dana uzo 1080 tako da vidis da nije tako da svi uzimaju flagove kad dodu

Iznimka potvrduje pravilo. Ja sam npr ekstremist na jednu drugu stranu:

2009: novi komp (AMD 965BE + Sapphire ATi Radeon HD5850 referentnjaca)

2014: update platforme (4790K + nova mbo, cak sam i rame stare ostavio)

2016: update graficke (MSI GX GTX1060)

slijedeci update ne ocekujem prije 2018/2019 ako i tad. I naravno ako nesto ne rikne.

mojpismonosa
16 godina
odjavljen
D3lBoy kaže...

To što mi tu smatramo 980ti vec "starom generacijom" vecini je to vrh i ne planiraju mjenjati. A za TitanX se slažem, jer to kežualni gamer nece nikada kupiti.

Ni 1080 baš nije "casual material" bojim se. Koštaju 300 eura previše. Što jeftiniji hardver i vlasnik siromašniji, to vlasnik želi da hardver dulje traje. Skuplji hardver kupuje ekipa s više love, a što više love imaš, manje te briga da traje. Kako sam ja prestao testirati većinu hardvera za partnere s kojima sam radio, sad se nadam da će mi aktualna mašina (dijelom iz 2014., dijelom 2015. i 2016.) prilično potrajati. 

Nvidia GTX 680 kaže...

Nisam nigdje rekao "svi". Mi spadamo u siromašne zemlje Zapada (u šupku Europe smo, ispred Bugarske), nama je sreća kad nam traje bilo što. 

9 godina
protjeran

Ako si u high endu ionako si primopran mijenjati redovito grafe zato jer rezolucije na kojima se ekipa planira igrati sa tim grafama su jako zahtjevne, a igre svakom godinom zahtjevnije za barem 15 posto.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Koju si na kraju 1080 odabrao, ništa se ne hvališ?

14 godina
neaktivan
Nvidia GTX 680 kaže...

Sad ti je nick zastario...

12 godina
Bakaluar kaže...
Nvidia GTX 680 kaže...

Sad ti je nick zastario...

bitno da slikica uvijek aktualna

13 godina

http://www.anandtech.com/show/10768/nvidia-announces-geforce-gtx-1050-ti-gtx-1050

NVIDIA Announces GeForce GTX 1050 Ti & GTX 1050: Entry-Level Cards Launching October 25th

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Pozdrav!

Da li netko zna, jel moguče da Msi Gtx 1060 G X 6gb, lagira ili je to do Steam servera, ili do neta! Jer dok sam imao Gtx 570 bilo je lagova ali puno, puno manje, mogao si igrati! A sada, sve to malo zeza, tako da se pitam pošto nisam stručan, da li je to do grafe! Imam Tele2 pokučni internet, malo pucketa i rađe bi da je do neta nego do grafe!

Život je jednostavan ne treba komplicirati! ;))
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jel te ono desynca naokolo ili ti baš "šteka"... Ali ako je radilo na 570 onda na 1060 mora letit, provjeri da ti ne radi integruša

11 godina
D3lBoy kaže...

Jel te ono desynca naokolo ili ti baš "šteka"... Ali ako je radilo na 570 onda na 1060 mora letit, provjeri da ti ne radi integruša

Pokušat ču obijasniti, kada ciljam onda umijesto rafala ispaljuje po par metaka, dok moj meci dođu do njega več sam dead! Prije nego uđem u igru, igra odbrojava 20 sec, a ja uđem kada je igra počela 10-15 sec nakon odbrojavanja! Nadam se da je do neta!

11 godina
neaktivan

Skini FRAPS. Free je, program pokreneš ga i u igri gore ce ti žuto prikazivati FPS... Pa nam napisi. Ali da moguce da je i lag, to drži TAB (u vecini igara) i vidi si ping (sto manji to bolji). Ali kazem 1060, nema igre koje bi tako lagala na njoj... Ali je moguce da ti radi integrirana grafa umjesto te MSI

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 17:40 (D3lBoy).
14 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...

Ali je moguce da ti radi integrirana grafa umjesto te MSI

Kako ako mu je kabel od monitora spojen na diskretnu? 

11 godina
neaktivan

Možda nije, viđao sam to vec... Vide prvi DVI iza na kucistu i ajmo

11 godina
D3lBoy kaže...

Skini FRAPS. Free je, program pokreneš ga i u igri gore ce ti žuto prikazivati FPS... Pa nam napisi. Ali da moguce da je i lag, to drži TAB (u vecini igara) i vidi si ping (sto manji to bolji). Ali kazem 1060, nema igre koje bi tako lagala na njoj... Ali je moguce da ti radi integrirana grafa umjesto te MSI

Cod Ghosts multiplayer na ultra ima 60 fps, to znam jer sam stavio u steamu tu opciju, a i Msi app isto pokazuje.Ping u Ghosts ne znam, ali u Cod B.O.2 zombi je ping je negdje 15-30 nekad veči, nekad manji! Najviše lagira u multiplayeru, spojena je na Hdmi!

13 godina
protjeran

Jel netko instalirao msi afterburner za android tel? spojim se na server i ocitava mi sve fino na mobitelu no kad ocu klokati nista se ne desava?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
veseli007 kaže...
D3lBoy kaže...

Cod Ghosts multiplayer na ultra ima 60 fps, to znam jer sam stavio u steamu tu opciju, a i Msi app isto pokazuje.Ping u Ghosts ne znam, ali u Cod B.O.2 zombi je ping je negdje 15-30 nekad veči, nekad manji! Najviše lagira u multiplayeru, spojena je na Hdmi!

Provjeri da si skinuo zadnje drivere za karticu,ako jesi probaj vratiti stare.To je vjerovatnost 10% da je problem u tvom slučaju ostalih 90% je do servera i tvoga neta/tu dajem vjerovatnost pola-pola 

Ako si kojim slučajem na win 10 provjeri da ti se ne updataju winsi u pozadini pa se poklopilo sa gejmanjem/imao sam u par navrata trauma u mp 

HardcoreOrGohome!
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 19:20 (ZGamer).
11 godina
ZGamer kaže...
veseli007 kaže...
D3lBoy kaže...

Provjeri da si skinuo zadnje drivere za karticu,ako jesi probaj vratiti stare.To je vjerovatnost 10% da je problem u tvom slučaju ostalih 90% je do servera i tvoga neta/tu dajem vjerovatnost pola-pola 

Ako si kojim slučajem na win 10 provjeri da ti se ne updataju winsi u pozadini pa se poklopilo sa gejmanjem/imao sam u par navrata trauma u mp 

Sve je azurirano, win 10 i grafa, i ja mislim da je do neta i do servera! Malo sam se uplasio, jer drugi ne pisu u igri da im lagira, barem ne kao meni. Pa sam pomislio evo na defektna grafa, nisam strucan, pa sam se malo zabrinuo! Ohrabrio si me , TNX

11 godina
neaktivan

Provjeri ovo, na kraju testa dole ce ti izbaciti "Jitter:" on bi trebao biti 0ms

9 godina
protjeran

Evo malo zahladilo meni Phoenixica nejde preko 55 stupnjeva, masu vremena se drzi na oko 52 stupnja na 2101-5600MHz, jebate na zimu mi ventovi nece morat ni radit 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
D3lBoy kaže...

Provjeri ovo, na kraju testa dole ce ti izbaciti "Jitter:" on bi trebao biti 0ms

Sorry, na sta mislis?

11 godina
neaktivan

Sorry zaboravio sam linkat... Tu dolje http://speedtest.ht.hr/

11 godina
D3lBoy kaže...

Sorry zaboravio sam linkat... Tu dolje http://speedtest.ht.hr/

NP, evo posliko sam, i probao sa MSI kombusterom pa ako moze pomoci!

11 godina
neaktivan

Hmm cudno net ti se cini ok, clockovi u igri su kako treba ? U kojim igrama ti se to događa i na kojoj rezoluciji ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 1:13 (D3lBoy).
17 godina

Ajde dajte, ovome se moraju nasmijat i najtvrdokorniji nvidia fanovi

I službeno uspoređuju GTX 650 (nonTi) sa GTX 1050!?

To se vjerovatno opravdava da kupci u tom cjenovnom rangu nisu promjenili karticu od GTX 650 do sada....

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 1:36 (doktor1).
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Ajde dajte, ovome se moraju nasmijat i najtvrdokorniji nvidia fanovi

I službeno uspoređuju GTX 650 (nonTi) sa GTX 1050!?

To se vjerovatno opravdava da kupci u tom cjenovnom rangu nisu promjenili karticu od GTX 650 do sada....

Mogli su i sa 550..

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
11 godina
D3lBoy kaže...

Hmm cudno net ti se cini ok, clockovi u igri su kako treba ? U kojim igrama ti se to događa i na kojoj rezoluciji ?

Najvise se primijeti na COD Ghosts multiplayer, rezolucija je FHD, na Max postavkama! Ipak mislim da je do neta, ponovio sam test i Jitter je 78 a Latency 57, Dow 12:30mbps, Upl 13:05mbps, to traje skoro nekih 20-ak dana.

Pa sam pomislio da je nesto sa grafom! Deinstaliro sam drivere, i ista stvar, mora da je do neta nema druge, jer mu dugo treba da napuni igru! Za sada je tako, lp!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice