GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.568.066
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Nvidia GTX 680 kaže...
Tonči kaže...

EVGA or bust. :) Način RMA i duljina garancije kod njih su imperativ! :)

Nema je tamo u adm i nevidim ju u hr šopvima bas.

Tiby kaže...
Tonči kaže...

EVGA or bust. :) Način RMA i duljina garancije kod njih su imperativ! :)

O da..

Ali izgleda kako nekoga svrbe pare u đepu

Ima kod nas gdje EVGA za nabaviti ili moraš naručiti izvana?

Edit: našao, cijena je baš prava

http://eu.evga.com/

Tu kupiš. Direktno. Ne može bolje od toga.

13 godina
Prince-Artas kaže...
chaselol kaže...

Jedan od razloga sto sam ja svoju prodao, nije bilo sta za gejmati a do djavola zaboravio sam da Mafia 3 dolazi za dan dva..........pfff izgleda da ce nova grafa pasti brze nego sto sam htio na kraju 

enjoy real life buddy, graphics are good but gameplay sucks 

Koju si ono imao, i što gledaš uzeti sad?

Nitro 380x sad ne znam sta uzeti, naredna 3 mjeseca je patnja, hocu ddr4 platformu i novu grafu a sta ce biti od svega..

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
14 godina
neaktivan

Stigao most, sad se grafe cekaju.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
DarthMarkus kaže...
chaselol kaže...

Jedan od razloga sto sam ja svoju prodao, nije bilo sta za gejmati a do djavola zaboravio sam da Mafia 3 dolazi za dan dva..........pfff izgleda da ce nova grafa pasti brze nego sto sam htio na kraju 

DA!!! Ista stvar, haha

Mafia je i onako lockana na 30fps, ako to ne rijese igra ko i da ne postoji...

14 godina
neaktivan
ansha kaže...
DarthMarkus kaže...
chaselol kaže...

DA!!! Ista stvar, haha

WTF?

13 godina

I taj 30fps lock ce biti sredjen za sat dva nakon pustanja, klasika :D

To je sve zbog filthy console peasants

12 godina

pa te su se stvari odma rješavale u ini fajlu, osim kod LA Noirea, tamo ako otključaš fizika lica skroz poludi i onda igra postane praktički neigriva

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2016 21:58 (Del_Boy97).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Leopard_st kaže...
ansha kaže...

WTF?

"Cinematic experience" 

9 godina
protjeran

0 0 hvala 0
14 godina

Ponosni sam vlasnik novog:

ASUS G752VS

CPU - i7 6700QH

GPU - GTX 1070

RAM - 16GB Samsung DDR4 2400MHz

SSD - 128 GB NVMe

HDD - 1TB 7200rpm

Ekran - FullHD G-sync 75Hz

Pa me sada zanima dali bi neko sa 1070 mogao testirat neki benchmark na stocku da vidim kolike su razlike.

Meni ona radi na 1810/2000.

Mogao bi je probat clockat jos al zanima me stock.

3DMARK Time Spy

Ovo je jedan od benchmarka koje sam pokrenuo, daj te prijedloge pa da usporedimo kolika je stvarna razlika.

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Ima tko 1060 3GB ovdje..?

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 11:01 (The_Fichek).
17 godina
DarthMarkus kaže...

Dečki ja sam prodao 1080-tku danas...

Sad dolaze dani kušnje...Mislim da ću blejati u TwitchTV i zamišljati "kako bi ovo radilo kod mene"

Heh kome, da mi je znati ;) Inače, malo sam provozio samo Doom, jer nemam baš tih igara, i fino to vozi - pa se samo pitam dali je njoj optimalnije postaviti Vulkan u odnosu na Ogl45?
Ne vidim osobitu razliku (iskreno nije me igra oborila nekom ljepotom i naprednim engineom). 

DarthMarkus kaže...

Inače, da te prcnem - liku kojem sam prodao, treba za profi rad u Adobe packu, spomenio sam mu da ima jeftinih AMD Fury kartica i frajer se doslovno uvrijedio....... 

Ma nisam se uvrijedio. Stvar je u tome da još ima programa (plug inova) koji rade samo sa CUDA, a ne i OpenCL. Nisam toliko vezan samo za Adobe pakete, tu je i Autodesk i gomila druge željezarije, da ne tupim sad oftopik.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 7:19 (overhaul).
13 godina

po ovome ispada da ni iduca serija nece imati HBM2..

14 godina
neaktivan
ansha kaže...

Nije mi jasno koja je budala u "hangar13" pretpostavila da bi to bila dobra ideja u 2016.

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
17 godina

Konzolitis kicking in ocito zasu

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
overhaul kaže...
DarthMarkus kaže...

Dečki ja sam prodao 1080-tku danas...

Sad dolaze dani kušnje...Mislim da ću blejati u TwitchTV i zamišljati "kako bi ovo radilo kod mene"

Heh kome, da mi je znati ;) Inače, malo sam provozio samo Doom, jer nemam baš tih igara, i fino to vozi - pa se samo pitam dali je njoj optimalnije postaviti Vulkan u odnosu na Ogl45?
Ne vidim osobitu razliku (iskreno nije me igra oborila nekom ljepotom i naprednim engineom). 

DarthMarkus kaže...

Inače, da te prcnem - liku kojem sam prodao, treba za profi rad u Adobe packu, spomenio sam mu da ima jeftinih AMD Fury kartica i frajer se doslovno uvrijedio....... 

Ma nisam se uvrijedio. Stvar je u tome da još ima programa (plug inova) koji rade samo sa CUDA, a ne i OpenCL. Nisam toliko vezan samo za Adobe pakete, tu je i Autodesk i gomila druge željezarije, da ne tupim sad oftopik.

Istina, nije Doom nešto - ni grafički, ni gameplayom, a i fali mi onaj horor element od prije...Više mi djeluje kao fps arkada...Inače drugi dio posta mi je bio chaselolbait, ali nije se upecao vragec...inače hvala na kupnji još jednom, drugi put idemo na janjetnu i dvije ladne iz druge gajbe

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 10:51 (DarthMarkus).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

koliko je poštarina?

16 godina
odjavljen
DarthMarkus kaže...
overhaul kaže...

Istina, nije Doom nešto - ni grafički, ni gameplayom, a i fali mi onaj horor element od prije...Više mi djeluje kao fps arkada...Inače drugi dio posta mi je bio chaselolbait, ali nije se upecao vragec...inače hvala na kupnji još jednom, drugi put idemo na janjetnu i dvije ladne iz druge gajbe

Doom je u vrhu tehnički i izgledom. Problem je što je takav set boja i dizajn da nije flashy na prvi pogled. Inače, gotovo svi FPS-ovi su arkade. Simulacija ima na prste jedne sakate ruke, recimo ARMA i derivati.

nex987 kaže...
Tonči kaže...

koliko je poštarina?

@   Bude oko 9 eura, tako nešto. Neznatno

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 13:50 (Tonči).
15 godina
protjeran

Nemoj Tonci pocinjat o doom-u pliz... Graficki je koma i tocka, na momente je preotuzno... Neki modeli/teksture bi bili sramota i prije 6-7 godina..

Al meni je gameplay eto solidan ako ne i dobar..

Moj PC  
4 6 hvala 0
16 godina
odjavljen
ansha kaže...

Nemoj Tonci pocinjat o doom-u pliz... Graficki je koma i tocka, na momente je preotuzno... Neki modeli/teksture bi bili sramota i prije 6-7 godina..

Pa off-topic je pa nećemo dalje, ali to što pišeš su besmislice i nemaju veze s istinom. 

15 godina
protjeran
Tonči kaže...
ansha kaže...

Pa off-topic je pa nećemo dalje, ali to što pišeš su besmislice i nemaju veze s istinom. 

Ok, necemo vise, evo samo jedna slikica koja govori vise od 1000 rijeci. Pricamo o AAA naslovu iz 2016. 

14 godina
ansha kaže...
Tonči kaže...
ansha kaže...

Ok, necemo vise, evo samo jedna slikica koja govori vise od 1000 rijeci. Pricamo o AAA naslovu iz 2016. 

Nisam siguran dali sam tu videl ili na redditu ali ima na yt di lik prikazuje da Dooom tj. Nvidia u vecoj mjeri od AMD-a ima problema LOD-om i zato ti to tak izgleda.

twice the pride double the fall
13 godina

Ma pusti ga....Teksture ko iz 2004, hodničići, likovi kao da su ispali iz halo keca, njemu je to vrh...

Jedino je dobro optimiziran....Tu im skidam kapu...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Desi se ali ne baš tako strašno ko na anshinoj slici- treba sekunda - dvije da se sve učita nakon loading screena... To je valjda id engineov trademark. Sjetite se Rage-a i AMD-a ili ATi-a u to vrijeme...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
16 godina
odjavljen
ansha kaže...

Stvarno je besmisleno da objavljuješ bugove kao feature igre.

13 godina

Zar to nije u stvari bug ili kako su ga nazvali stucanje sa nekim nvidia grafama samo?

Igra izgleda prelijepo, gejmao sam na 32" i ono isto odusevljenje k'o kad je izasao slavni Quake 3 Arena. Barem sam se ja tako osjecao, jer igra nema konkurenciju koliko je zabavna i prelijepo izgleda.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Tonči kaže...
ansha kaže...

Stvarno je besmisleno da objavljuješ bugove kao feature igre.

Lol koji ste vi likovi 

Ja jedino mogu zakljucit da niste igrali doom. Slika koju sam stavio nije nikakav bug i nije posljedica do kraja neucitane scene nego tako doom izgleda u nekim dijelovima. 

Settingsi sa tog screenshota su sve na max (nightmare).

Jednostavno katastrofalan model s katastrofalnim teksturama i toga ima kolko hoces.

13 godina

dovoljno je samo ukucati u tražilicu 'doom low res textures'....Čudo interneta svašta prikaže....Iskreno mislim da ovi što ga hvale uopće nisu igrali, nego njake zbog Vulkana...al dobro...Toxicu su natrpali tonu tdova zato što je igri dao 75/100

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2016 15:43 (DarthMarkus).
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Vec mi se jedan na forumu javio kako ima užasne teksture sa 970 stavio ih na Low ili max... Moguce da je do Nvidia drivera, jer ja evo igram i teksture su oštre, od male kutije do kamenja...

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina

D3l, mene čak ni nisu odbile teksture okruženja, nego više lego monsteri...Inače, baš mi je bio rush kad sam vidio kako to sve leti, no i dalje sam ostao blago razočaran...No, ko voli nek roka...hua

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice