Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.906
|
čitano: 18.308.300
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

nije problem u favoriziranju nekog brenda ili vrste auta, nego je problem u nedostatku kritika (ili negiranju nedostataka) prema onome što favoriziraš/posjeduješ.

ja isto volim sve što ide, ali ću i popljuvati sve što mi se ne sviđa ili ne smatram dobrim/ispravnim pa čak i kod brenda koji favoriziram {#}

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
18 godina
Vaš Auto Snova

shebo mi se quad! {#} nejde u brzine. a u subotu je ogromno okupljanje u zagorju {#}{#} I literally kill myself!

16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Literally?
Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
neaktivan

Samo molim te kazi sto znaci gotive.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Favoriziraju. Žargon {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

gotiva, gotiviti, oni gotive itd...

mislim da nije validna riječ nego sleng, ali znači nešto u smislu cijeniti, voljeti itd..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
16 godina
BMK kaže...
RuskeGTT kaže...

honde idu kao da imaju turbo rupu, ali bez turba

To si probo iz prve ruke ili?

moj post nije htio vrijedati honde i njihove fanove...

da, vozio sam civica type R neznam koji model tocno, samo znam da je sredivan prema 30th edition ili kako se vec u hondi zovu te obljetnice

auto ide, ali ide tek iznad 6000 okretaja...ali onda povlaci je8eno i lijepi...

ali to ispod me nije nes odusevio s obzirom na 220-230ks koliko je cirka imala...

zato kazem da je turbo rupa, ali bez turba :D

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

evo mala kolekcija.. dosta toga mi je sa walla na fejsu ekipa zaljepila tokom godina {#} a i zagooglao sam par komada {#}

ova mi je najdraža, pitao bi ju curka a di je guza kad si se već skinula? ova mi je najdraža, pitao bi ju curka a di je guza kad si se već skinula?
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Prvi lajkao da ne bude zabune. {#}{#}

In the name of tragedy..
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 17:34 (thedream).
16 godina
thedream kaže...

Jučer sam prodavao masku za mobitel, nebitno, došao tip u Alfi GTV, crvena, crna koža unutra, tri kruga sam oko auta napravio kao malo dijete {#}. V6, cirkus. Čak i tako ispucane kože iznutra, i godinama na leđima ima takvu karizmu, što volimo reći - dušu, da je to čudo.

Tip kaže - pogledaj auto za 1350e, stvarno šta je je. Super mi je kako uskačeš u njega, kaže on - kao u kadu! {#} Prag vrata je malo povišen, i super mi je kako nema okvir na staklima od vrata, pravi coupe, zato veli - moraš zatvarati vrata preko prozora/stakla LOL, inače zna ostati lufta kad zalupiš za kvaku tj. lim. {#}

GTV = FTW {#}

Oriđiđi Bussov V6 motor ( od milja zvan v8 na stereoidima ) Mljac!

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
16 godina
neaktivan
0verlord kaže...

Oriđiđi Bussov V6 motor ( od milja zvan v8 na stereoidima ) Mljac!

Auto predobar za tu lovu, kaže jedino benga, drugo ništa koliko ga ima, mislim god.dana da je rekao..Ako pazi, po gradu je oko 10-tke {#} znači 12 min. LOL, a ako mu *ebe mater kako kaže, bez problema 20 grad.

In the name of tragedy..
18 godina
Vaš Auto Snova

Bilo je više verzija V6 motora u GTV-jkama - od 2.0 V6 sa turbom (200 konja), 3.0 V6 (verzije sa 192, 225, 220 i 218 konja) i 3.2 V6 sa 240 konja...

I prilično sam uvjeren da nijedna ot tih verzija po gradu ne troši ispod 13-14 litara {#}

Al da je gušt vozit takav auto, to sigurno je {#}

PC RULES!!!
16 godina
neaktivan
nine kaže...

evo mala kolekcija.. dosta toga mi je sa walla na fejsu ekipa zaljepila tokom godina {#} a i zagooglao sam par komada {#}

Evo da ti povećam kolekciju {#}

Zadnja mi je najbolja{#}

17 godina
neaktivan
veki22 kaže...
nine kaže...

Evo da ti povećam kolekciju {#}

Zadnja mi je najbolja{#}

prva je najbolja hahahahhaa {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@mika

bio je i neki 2.0 od cca 160ks (ne znam sad točno).. takvog je frend imao.

i da.. poanta svakog coupe-a je gušt, a alfa jako dobro zna pogoditi gušt faktore i detalje {#}

@ruske

da zaboravio sam komentirati.. normalno da ne vuče kako bi očekivao kada prije vtec-a ima možda kakvih 130 ks {#}

čudno je kada iz "normalnog auta" kreneš voziti tako nešto, čini ti se da bi već trebao šaltati na 6k a u biti zabava tek počinje do blokade na 9k..

BTW auto je CTR EP3 30th anny...

15 godina
odjavljen
RuskeGTT kaže...

evo dvije ekipne sa grobnika, rijecka scena

(vecina nas vozilo po stazi jucer)

filmic se uploadova na yt, kasnije link

Znam da ima ovome postu 2 tjedna ali tek sada vidim sliku i moram pitati jeli ovaj S14 uvezen i jeli "daily driver"?

Zanima me posto sam gledao nesto slicno i vidim da auto mora imati min. euro3 normu za uvoz a taj S14 ima euro2?

Ista stvar kod R33 i R34 od linksa ali oni su vjerovatno to rijesili na foru da nece biti vozeni na cesti? (koliko sam vidio moze se napraviti iznimka u tom slucaju)

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ne znam je li uvežen, ali kažu da je DD. 

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

utorak.. utorak..
In the name of tragedy..
16 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
Skyline r34 je prerađen na euro3 prije uvoza. Ima negdje na nekom forumu opisana cijela procedura.
Svi smo mi Mentalist.
18 godina
nine kaže...

@mika

i da.. poanta svakog coupe-a je gušt, a alfa jako dobro zna pogoditi gušt faktore i detalje {#}

2.0 TS, takvog ja imam u 156-ici, to je atmosferac sa 155 konja {#}

BTW, danas se samnom na posao vozio kolega koji je nedavno kupio Astru , mislim da je 2005 godina, i jedno 15 puta je ponovio kako mu se svidja Alfa. Ja sam se pravio cool, ono, ma dobra je, ide fino i ne troši puno, a u sebi sam cvao od sreće {#}

Baš sam bedak {#}

PC RULES!!!
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@dream

ahahaha kakva seljačija.. {#} najbolji su mi ovi vortex generatori na zadnjem krilu {#}

niđe veze jarane {#}

EDIT:

o bože, upisah ricer civic u google.. duša me zabolila {#}

note to self: nikada više

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 21:18 (nine).
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

kakvo silovanje Hondi, nevjerojatno.

Btw, najbrža Supra za sada, al na ravnome. 
Ne ide loše,ha? Nešto ka golf 2, 1.6. Al dizl.

16 godina
dtrixxx kaže...
RuskeGTT kaže...

evo dvije ekipne sa grobnika, rijecka scena

(vecina nas vozilo po stazi jucer)

filmic se uploadova na yt, kasnije link

Znam da ima ovome postu 2 tjedna ali tek sada vidim sliku i moram pitati jeli ovaj S14 uvezen i jeli "daily driver"?

Zanima me posto sam gledao nesto slicno i vidim da auto mora imati min. euro3 normu za uvoz a taj S14 ima euro2?

Ista stvar kod R33 i R34 od linksa ali oni su vjerovatno to rijesili na foru da nece biti vozeni na cesti? (koliko sam vidio moze se napraviti iznimka u tom slucaju)

mislim da nije uvezen, a DD je

16 godina
mika2210 kaže...
nine kaže...

@mika

BTW, danas se samnom na posao vozio kolega koji je nedavno kupio Astru , mislim da je 2005 godina, i jedno 15 puta je ponovio kako mu se svidja Alfa. Ja sam se pravio cool, ono, ma dobra je, ide fino i ne troši puno, a u sebi sam cvao od sreće {#}

Baš sam bedak {#}

Di tankas u Venezueli?{#}

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
18 godina
0verlord kaže...

Baš sam bedak {#}

Di tankas u Venezueli?{#}

Ovo u vezi potrošnje se odnosilo na 147-icu koja je dizel, za 156-icu mi ne pada na pamet to reći {#}

PC RULES!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.11.2013 13:43 (mika2210).
18 godina
Vaš Auto Snova

evo video od quada ak koga zanima cvt prenos. uglavnom izgleda da mi je pukel jedan feder na lamelici u zvonu (jedan od ukupno 3 lamele i 3 federa). pa mi lamela nonstop hvata i zato nejde u brzine. e sad je problem u tome kaj nemam s cim ucvrstiti zvono od lamele da to odsrafim jer se naravno sve skupa s osovinom vrti. a posto je to cvt ni zatezanje rucne ne pomaze. tj zaustavi okretanje getribe ali mi pak proklize zvono posto samo jedna lamela hvata.{#} tak da sad cekam oca da dojde s posla da nekaj skemijamo da to sredim do subote.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

I ja danas montirao zimske gume uzeo 2 nove Nokian WR A3 i 2 stare Barum Polaris 2, i montirao novu šajbu za 750kn zajedno s ugradnjom {#}

16 godina
odjavljen

Probaj zaglaviti preko glave cilindra, zablokiraj klip s nečim kroz rupu od svjećice, ako se može tako.

Svi smo mi Mentalist.
18 godina

probao i to. nejde. proklizava lamela. baš moram zvono fiksirati jer drugacije nejde. 

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Cime je najbolje cistit/odrzavat injektore, neki preparat koji se ulije u spreming goriva ili pak nesto poput ultrazvucnog ciscenja?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice