Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.030
|
čitano: 16.577.332
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

+što mu auto zvuči baš katastrofa.

Fart can koliko ide.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema
chutac kaže...

Fart can koliko ide.

Meni čak i nije loše. 

Ovaj bar ide, za razliku od fart can-ova sa topčinom i 55ks pod haubom.

BTW. Što se tiče E60, meni nikada nije sjeo. Lijepo izgleda kada se malo sredi i to sve, ali nije mi to to. Ne kažem da bi se bunio protiv jednog, dapače, ali vozio sam se u par puta u E60 530i i sve je to super, ali na mene je puno bolji dojam ostavio E39. Pogotovo u unutrašnjosti. E60 mi je nekako napuhan.

Ništa ne ostavljam nezavrš
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.8.2017 17:56 (dv14).
10 godina
dv14 kaže...
chutac kaže...

Fart can koliko ide.

Meni čak i nije loše. 

Misliš na ekipu s onim Civicom iz 90-tih i topčinom? Kolko to ima, 90ks? Jer znam da sam nekog na semaforu žešće spustil na zemlju tak da zicer nije preko 90-100...

15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

Meni čak i nije loše. 

BTW. Što se tiče E60, meni nikada nije sjeo. Lijepo izgleda kada se malo sredi i to sve, ali nije mi to to. Ne kažem da bi se bunio protiv jednog, dapače, ali vozio sam se u par puta u E60 530i i sve je to super, ali na mene je puno bolji dojam ostavio E39. Pogotovo u unutrašnjosti. E60 mi je nekako napuhan.

E39 je jedan od najljepših auta uopće. Jedna od najljepših tvorevina, normalno da ti nije loš 

15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

BTW. Što se tiče E60, meni nikada nije sjeo. E60 mi je nekako napuhan.

sjetio si me na jedan post tu od prije nekih 5 godina, moje mišljenje o E60 

Karlek_19 kaže...

Kolko to ima, 90ks? Jer znam da sam nekog na semaforu žešće spustil na zemlju

heh valjda imaš sreće da pod haubom nije bio VTI 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Meni je zvuk baš dobar, pa ipak je to 2.0L koji se vrti do nekih 8000rpm-a, mada meni osobno bi više pasalo da je tih do nekih 3500rpm i nakon da podivlja i ovo pap pap pap kad dođe do blokade ufff

Za gradsku vožnju ga šaltat na nekih 4000rpm, nebi opće bučio, za gušte stiskat do blokade i guštat

Mada gledam ovo kako vozi i ne vjerujem kako okrene volan za 180° pri toj brzini i auto prati cestu ko na šinama, moram priznat da me stislo kad sam to vidio, sve čekam kad će auto produžit ravno i izletit iz rotora, al ništa...

PS: ima na njegovom kanalu još videa, lik izgleda testira tako aute, vozio je od fiat tipa 1.4 turbo do ferrarija i kojekakvih motocikla...

EDIT:

Evo fićo 1.4 turbo, zvuči ko da je prehlađen

I lancia delta integrale

Šta je je, lik vozi ko divljak, al koje aute vozi

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.8.2017 21:15 (1BIT).
10 godina
nine kaže...

heh valjda imaš sreće da pod haubom nije bio VTI 

Ne znam, Civic, imal je top stal je kraj mene i počel gasirati na prazno.. zicer nije išao ispod 10 sek do 100. Ehh sad kakav je to, ti sigurno bolje znaš  mebi je djeloval ko neki 1.4 ili 1.6 NA..

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

vjerojatno 1.4, ima izvedba od 75 i 90ks, i 1.5 vtec 110ks.. 1.6vti ti je NA 160ks redline na 8k 

@1BIT

EP3 je čudo za zavoje.. ovaj je već bio postan ali je uvijek lijepo vidjeti kako juri za GTR-om 

a ova integralka totalno sotona 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.8.2017 23:25 (nine).
15 godina
neaktivan

Ukusi se razlikuju :)

Meni taj Civic zvuči baš kao svaki drugi jeftino tjunirani da bude glasan. I to ne Civic, nego bilo što sa fart can-om.

Recimo, meni je ovo super zvuk. Oštar, a opet prigušen, jedino previše puca.

15 godina
neaktivan
chutac kaže...

Ukusi se razlikuju :)

Meni taj Civic zvuči baš kao svaki drugi jeftino tjunirani da bude glasan. I to ne Civic, nego bilo što sa fart can-om.

pa onaj gore baš i ima fart-can.. ili tzv. jap-style bačvicu 

stock ne prdi baš tako, ali mislim da 1BIT-a (kao i mene) najviše fascinira zvuk udarca u blokadu u ekstra visokim okretajima.

14 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Kupim ja ovaj 320 benzinjara, stažnja vuča, reko ja neću slušat one bugovce, njubare neke šta oni znaju.

Dolazim do prvog kružnog, piše nekih 30, reko to je 30 krugova, da testiram tu vuču što one njubare spominju hehe

https://www.facebook.com/507819212663110/videos/1249096411868716/

Šala mala 

15 godina
neaktivan

E, a to mi je najgori dio 

Meni je blokada kao udarac u jaja. Iznevjerio sebe i auto, nisam uspio prebaciti na vrijeme. Nikad nisam pogodio blokadu ni na jednom autu, a nadam se da ni neću.

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

ahh to ti hondaši vole raditi  istina da nije baš najefikasniji način vožnje, ali bar sa mehaničke strane se K20 motor dobro nosi s time 

preluda samo napravi fuel cut i spusti okretaje za jedno 300 rpm prije nego se krene opet dizati, nije tako fora  probao samo jednom 

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.8.2017 23:22 (nine).
15 godina
neaktivan
nine kaže...

@1BIT

EP3 je čudo za zavoje.. ovaj je već bio postan ali je uvijek lijepo vidjeti kako juri za GTR-om 

a ova integralka totalno sotona 

Čudo autić, sad neću moć spavat

Nego baš na nurburgring-u je bio jedan ctr sa polu slickovima i lik ga nekako nezgodno okrene u zavoju, gume su toliko dobro držale, da se ctr prevrnuo, da su mu malo proklizale, nastavio bi vozit

(ma autić je vrhunski, al sve ovisi ko ga vozi)

8 godina
Auti - ultimativna tema

moze neka preporuka auta do 30k kuna

15 godina
neaktivan

Mah, meni je to seljački 

15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Dajte ljudi savjetujete mu rucnike od 120 kn,WTF ?

Ja koristim ovaj sa aliexpressa i odlican je za lovu,ne ostaju mrlje nakon pranja i susenja,jako dobro upija i lako se pere i ne swirla lak...

https://es.aliexpress.com/item/45x38cm-High-Quality-Soft-Microfiber-Towel-Car-Cleaning-Wash-Clean-Cloth-Car-Care-Microfibre-Wax-Polishing/32704138092.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.tGNZdI

30 kn i narucio jos jedan da se ima za drugi auto

Narucio ih 6.8. i danas stigli. Izgledaju odlično. Nego onda su bili po nekih 7$, a sad vidim da su po 4,5$ na popustu pa ko treba da ugrabi priliku sljedecih 23h još

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.8.2017 9:31 (Osa).
12 godina
Auti - ultimativna tema

Decki na poslu mi je palo malo smole sa drva jer sam idiot parkirao auto u hlad pod drvo. Nis strasno ali se vidi. Sa cime to najbolje ocistiti?

palo mi je iza po staklu i po vratima od bunkera.

edit: imam doma mcguire set (clay set) znaci glina i neka tekucina za spricanje sto sam dobio sa glinom. Mislite da cento skinut smolu?

isprobao bi sam al nemrem

nikak prije nedelje popodne

PSN:Tomislav025
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.8.2017 10:01 (omomomomoomm).
15 godina
Auti - ultimativna tema

Ima tko iskustva sa uvozom iz Italije? Tj. kupovine od privatne osobe tamo, posto mi do sad ni jedna nasa firma nije htjela nista reci,a jos manje uvesti auto od tamo.

Di2 & EPS FTW!
15 godina
Auti - ultimativna tema

auto select rijeka

14 godina
Auti - ultimativna tema

Alkohol skida vosak samo treba paziti oko boje na modernim autima koja je sranje.

12 godina
Auti - ultimativna tema

Radi se crnom golfu 7. Neznam ak bas imam hrabrosti probati sa alkoholom😊

PSN:Tomislav025
16 godina
omomomomoomm kaže...

Radi se crnom golfu 7. Neznam ak bas imam hrabrosti probati sa alkoholom😊

Imas skidac smole kupiti u skoro svakom vecem trgovackom lancu.
Otides na samoposluznu,nasprices time,pustis da djeluje i dalje normalno peres auto.
izopropilni alkohol ne skida i ne ostecuje boju jer detaileri koriste poslije poliranja za ukljanjanje ostataka polir paste na najnovijim autima tako da nema brige.

Mozda uzeti neki quick detailer pa cim vidis smolu sa njime i skinuti,on ima alkohola u malim postocima.

11 godina
protjeran
Isplati li.se samostalno uvesti iz De?
Golf V u pitanju prodaje se za 2500eura
This time next year we'll be millionaires
15 godina

Samo ako je bio u vlasnistvu nekog koga osobno se poznaje, obitelji ili prijatelja. Sve ostalo je igranje sa srecom i servisom.

Di2 & EPS FTW!
13 godina
ulje skida (najbolje maslinovo) ali odmah iza isperi
16 godina
Boixus Nois PS kaže...
Isplati li.se samostalno uvesti iz De?
Golf V u pitanju prodaje se za 2500eura

Cijena kod uvoza tj. kod obračuna na carini ti je nebitna jer oni će ti izračunat na kraju da ti bude skuplje nego da si vodje kupio sličan....

Takav bi mogao ja uzet jedino za djelove i nista vise...

bar petica imas gro kod nas na prodaju , druga stvar da ih nema....

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
11 godina
protjeran
Ne vjerujem...covijek koji se bavio time mi je preporucio da gledam gore...mogao bi besplatno dovesti auto vamo preko covijeka...
This time next year we'll be millionaires
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Mene više zanima kakav je to grob za 2500€.

Petica, 2008., prvi vlasnik, mažena i pažena, 1.6 benzinac, 210 tisuća kilometara, dosta opreme, sve kočnice zrele za zamijenu, kvačilo na umoru, gume izvožene, bez zimskog seta, otišao za 5500€.
A ovaj 3000€ jeftiniji.

16 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ne vjerujem...covijek koji se bavio time mi je preporucio da gledam gore...mogao bi besplatno dovesti auto vamo preko covijeka...

Besplatno, na sto ciljas kad misliš besplatno?  AKo ga misliš regat, ne ginu ti davanja... Neisplativost totalna, vidim da nisi uvozio auto ove godine jer su davanja drastično podignuta....

On ti ga moze besplatno dovest ( prijevoz ).

To je gore grob, sa preko pola milje na satu ako je takva cijena..... uzmi ga, kasnije ćeš doć ovdje plakat ....

Al ne kaze se bezveze na greškama se uči.....

Imas kod nas za dosta sitnu lovu puno bolje od tog .....al ako hoces uvozit, samo daj....

Neznam zašto uopće pitaš tu ako ti je to ''stručnjak'' savjetovao...uzmes i gotovo...

Ja se lagano mogu samo po...na te razno razne ''stručnjake'' koji glume velike posrednike.

Odo sam gore i uzmem iz prve ruke auto, a ne od balkanskih klošara koji su pootvarali salone u cijeloj D i prodaju balkanu aute u ''super'' stanju.

U današnje doba i laika je teško prevarit, osim ako ga nije totalno briga što kupuje....

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.8.2017 13:29 (kostolomac).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice