Evo jutros baš na prvom vidim neku reklamu kako će za nešto manje od tjedan dana krenuti treći program HRT-a.
Saznao sam neke novosti kako će taj program imati drugi vizualni identitet i da neće reprizirati emisije sa 1. i 2. programa a to se bar nadam da neće jer takav program nama i treba. Prvo kreće dvodnevni filmski maraton a tek 17. rujna kreće pravi program
Evo i linka [Taj sam jedini našao]:
http://www.livno-online.com/dvb-st/25283-hrt-3-od-159-u-dvb-t

prvo idu djela Akire Kurosawe normalno a kasnije šta im dođe pod ruku to je taj uzorak. Uglavnom ko očekuje nekaj dobro, bit če razočaran itekako ljudi moji pa to je HTV oni su kvazi javna TV ili državna firma u današnjoj Hrvatskoj a dalje je sve jasno.

kak sam več rekel to je sramota da u Srbiji na nacionalnoj TV ima informatička emisija več odavno.Normalno da ima u Sloveniji i to dvije, ali na HTV-u nema niti jedna još glavni urednik HTV-a kaže da njih takav sadržaj znači informatička emisija uopče ne zanima.Ovakva izjava glavnog urednika HTV-a, je jedna od večih gluposti i budalaština koje sam čul u zadnja vrjeme i to treba stalno spominjat.