evo i tebi jedna slika za desktop.
ja vise ovu preferiram, nekako mi se bolje uklapa u windows temu
http://www.independent.co.uk/incoming/article8844214.ece/BINARY/original/Lionel-Messi.jpg
evo i tebi jedna slika za desktop.
ja vise ovu preferiram, nekako mi se bolje uklapa u windows temu
http://www.independent.co.uk/incoming/article8844214.ece/BINARY/original/Lionel-Messi.jpg
A jbt Messi, kad si već pokrao pare od poreza mogao si si barem kupiti 2 poštena odijela.
A jbt Messi, kad si već pokrao pare od poreza mogao si si barem kupiti 2 poštena odijela.
ne siju odjela za patuljke.
Danas očekujem dosta mladih igrača u prvih 11. Bilo bi odlično kad bi startali Morata, Jese, Isco, Illara, Casemiro, možda i Nacho.
Kao prvo, Xabi igra svaku tekmu od kad se oporavio i ne bi bilo loše da se malo odmori, a Modrić, Khedira i Ronaldo su nedostupni treneru. Kao drugo, iako smo mi sigurno prvi i ova tekma je za nas revijalna, za Galatasaray je ovo ogromna prilika i mislim da bi bilo dobro da se vidi što ti dečki mogu protiv pravog i što je još važnije, motiviranog protivnika.
Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Illarramendi, Casemiro; Bale, Isco, Jesé; Benzema. vele da je to sastav, to bi bilo super.
Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Illarramendi, Casemiro; Bale, Isco, Jesé; Benzema. vele da je to sastav, to bi bilo super.
da to je sluzbeni sastav :
iker
arbeloa-pepe-ramos-marcelo
illara-casemiro
isco
bale-jese-di maria
Skoro kak je trebalo biti. Valjda će dati Morati u drugom poluvremenu šansu.
Sta mislite, jel bilo nekog kontakta kod ovog crvenog ?
Sta mislite, jel bilo nekog kontakta kod ovog crvenog ?
sudac je vidio da Ramos prvo drži ruke na leđima, pa je vidio da ga je lagano povukao, te je kao zadnji igrač dobio crveni... po meni to nije crveni, nije niti faul.. al Ramos je glup što je išao sa rukama na njega
GIF
Bale golcina u stilu ronalda, nazalost obrana ispala u sljedecem napadu
Ono mozda je za faul, al za crveni definitivno ne...tip je pao kao da ga je pokosio rafal metaka...
Ne znam, nije ova kamera baš idealna. Prvi dojam mi je bio čist crveni, al sad nakon snimke možda nije ništa. Nisam siguran dal ga je zahvatio i malo po nozi. U svakom slučaju, jako loša reakcija Ramosa.
EDIT: Ne može ovo biti faul, a da nije crveni. Ako je faul onda je crveni, ako nije onda je žuti Bulutu. Jednostavno.
ne siju odjela za patuljke.
Da mi je znati odakle je onda legenda Reala nabavlja odijela, Roberto Carlos. Koji je čak manji od Messia, ili možda Marcelo? Koji je za dva prsta veći od Messia.
Mislim, rugati se nekome zbog visine? Pa nemate 11 godina.
Ne znam, nije ova kamera baš idealna. Prvi dojam mi je bio čist crveni, al sad nakon snimke možda nije ništa. Nisam siguran dal ga je zahvatio i malo po nozi. U svakom slučaju, jako loša reakcija Ramosa.
EDIT: Ne može ovo biti faul, a da nije crveni. Ako je faul onda je crveni, ako nije onda je žuti Bulutu. Jednostavno.
Ako se sjećate utakmice Hrvatska : Turska čini mi se 1998 godine, kada je jedan tučin skorom pobrao Vlaovića u kontri, E TO JE primjer za FULL CRVENI, da se je dogodio kontakt, ovako, ovo je kamilica od prekjučer!!!!
Ako i je slobodno uvjerenje sudca, bio je u vrlo lošoj poziciji da 200% sigurno ISPRAVNO procijeni stvarnost starta, ČITAJ pogibeljnost, a ovi sudci sa strane, bez uvrede i zamjerke, dečki trebaju žurno posjetiti okuljistu
!!
Auuu Arbeloa utakmicu života igra :D
Jbt bolje su idugrali ovu tekmu s igracem manje, nego pola njih ove sezone s igracem vise/11vs11.
Arbeloa je odlicno odigrao veceras. Illara savršena replika Xabija, ne moramo se bojat za njegovog nasljednika osim ako ga Perez ne odluci prodat.
Šteta pti Bale nije zabio još ono u 3,4. min. Btw ovo je prvi put u povijesti da je Galata zabila Realu na Bernabeu-u 
Srušen Barcelonin rekord. Real je nakon ove utakmice prvi klub kojem je uspjelo zabiti na 30 uzastopnih utakmica Lige prvaka.
Jel zna netko da li se brisu kartoni nakon grupne faze ?
Ili ce Ramos morat pauzirat prvu utakmnicu nakon grupne faze ...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/q71/1454627_653305828054235_1053505181_n.jpg
haahahha
Ako se sjećate utakmice Hrvatska : Turska čini mi se 1998 godine, kada je jedan tučin skorom pobrao Vlaovića u kontri, E TO JE primjer za FULL CRVENI, da se je dogodio kontakt, ovako, ovo je kamilica od prekjučer!!!!
Ako i je slobodno uvjerenje sudca, bio je u vrlo lošoj poziciji da 200% sigurno ISPRAVNO procijeni stvarnost starta, ČITAJ pogibeljnost, a ovi sudci sa strane, bez uvrede i zamjerke, dečki trebaju žurno posjetiti okuljistu
!!
Pogibeljnost nema nikakve veze. Ramos je bio zadnji igrač obrane, Ramos je srušio čovjeka u 100% šansi za gol i Ramos za to dobiva crveni. To je crveni od stoljeća sedmog odkad se igra nogomet kod nas pa ne znam zašto povlačiš paralele sa nekom tekmom koja nema veze sa ovom situacijom. Faul je mogao biti bilo kakav, ali ako je faul dosuđen onda je to crveni karton.
Jel zna netko da li se brisu kartoni nakon grupne faze ?
Ili ce Ramos morat pauzirat prvu utakmnicu nakon grupne faze ...
Neće morati pauzirati nakon grupne faze jer se za izravni crveni dobiva 1 utakmica kazne, a igramo još protiv Kopenhagena. Da je to bio neki grub start ko u slučaju Mandže moglo bi se očekivati da dobije 2 tekme kazne. Mislim da brisanja kartona više uopće nema u LP, samo na reprezentativnim natjecanjima. Neka me netko ispravi ako griješim, lijen sam sad guglati.
RASPORED UTAKMICA ZA PROSINAC 2013:
07/12/2013 22h CD Olimpic de Xativa - REAL MADRID , COPA DEL REY (La Murta)
10/12/2013 20:45h FC Copenhagen - REAL MADRID, CHAMPIONS LEAGUE (Parken stadion)
14/12/2013 16h Osasuna - REAL MADRID, LIGA BBVA (El Sadar)
18/12/2013 21:30h REAL MADRID - CD Olimpic de Xativa ,COPA DEL REY
22/12/2013 21h Valencia - REAL MADRID ,LIGA BBVA (Estadio Mestalla)
@N3NO
Još jedan dokaz da se nitko ne moze mjeriti s njih dvoje.
Očekujem 5 pobjeda iz viđenog rasporeda.
Evo utakmica počela, a dva pitanja imam;
1 tko je klinac koji je udario "prvi" udarac ????
2 za koga je bila minuta tišine ????
Minuta šutnje je bila zbog smrti Coentraovog oca.
1.ne znam
2. za oca od Fabia Coentra-a
real vodi 2:0 bale gol i asistencija za benzemu odlican je veceras.pretpostavljam krajni rezultat 5:0
4:0 bejll
1.ne znam
2. za oca od Fabio Coentrao-a
Real vodi 2:0 Balle gol i asistencija za Benzemu, odličan je večeras. Pretpostavljam krajni rezultat 5:0!!!!!
4:0 Balle
A falio si samo malo, ma nema feze, sada je samo -3, a još manje uskorom
!!!!