MMA (Mixed Martial Arts) izdvojena tema

poruka: 10.571
|
čitano: 1.712.685
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: MMA (mixed martial arts)
FlyBoy kaže...

Mislim da bi Alistair bio opasniji da izgubi 5-6 kila, jer se vidjelo protiv Lesnara da je i sam dosta spor.

U tom slučaju bi mogao uspješnije kontrirati toj Ciganovoj brzini, eksplozivnosti i okretnosti.

nije protiv lesnera bio spor, nego je bio oprezan, pa je polagano ceko priliku, da ga lesner nesrusi u parter, a brzinu si mogo vidit kako je lakoćom eskivirao lesnerove pokušaje direktom.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 19:33 (mtopol).
14 godina
neaktivan

Mislim da ce Overeem stati na tron prvaka i ostati tamo jedno vrijeme, mada u MMA sve je noguce kako je Fitch izgubio lucky punchem za 12 sec.

http://www.forum-drugaciji.com
18 godina
moderator
tiksa kaže...

Mislim da ce Overeem stati na tron prvaka i ostati tamo jedno vrijeme, mada u MMA sve je noguce kako je Fitch izgubio lucky punchem za 12 sec.

Overeem je sa svim svojim mišićima i visinom, te s onim koljenima izgledao strašno. Prije nisam baš bio uvjeren u njegovu nadmoć, ali sad jesam i slažem se s tobom. Iako se zapravo postavlja pitanje je li Lesnar ušao u ring bolestan, samo da zaradi još koju kintu prije umirovljenja. Dok se Lesnar protiv drugih još i borio, protiv Overeema je izgledao kao trećerazredni borac.

BTW jeste znali da se Fjodor potukao na staru godinu? Opet umlatio drugorazrednog borca - protivnik mu je bio Satoshi Ishii. Fjodore, Fjodore, na kako niske grane si spao. Sumnajm da tu dobi nešto mnogo love. Bolje bi mu se isplatilo da je otišao u UFC, odradio tri borbe (pa makar i izgubio), pokupio masnu lovu i u mirovinu. Ovo je uopće bezveze za gledati - Fedor mlati anonimusa koji mu uopće nije nikakva konkurencija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.1.2012 22:14 (mbaksa).
18 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
BTW jeste znali da se Fjodor potukao na staru godinu? Opet umlatio drugorazrednog borca - protivnik mu je bio Satoshi Ishii. Fjodore, Fjodore, na kako niske grane si spao. Sumnajm da tu dobi nešto mnogo love. Bolje bi mu se isplatilo da je otišao u UFC, odradio tri borbe (pa makar i izgubio), pokupio masnu lovu i u mirovinu. Ovo je uopće bezveze za gledati - Fedor mlati anonimusa koji mu uopće nije nikakva konkurencija.

Ne bi se baš kladio da nije dobio puno love. Ipak se lova ne dobiva ovisno o protivniku nego ovisno o tome kakav si magnet za gledateljstvo, a Fedor je u Japanu božanstvo. Pa ako pogledaš da je Sapp za borbu protiv našeg Peraka u Dubrovniku gdje su se vagali u svlačionici dobio 25.000€ sve ti je jasno.

A što se kvalitete borca tiče, pa šta si očekivao? Fedor se dugo godina bori protiv ekipe tog kalibra.

---

Thiago Silva napokon odradio i zadnji dan svoje kazne za doping. Može se ponovno prijaviti za dozvolu od NSAC-a i za koji mjesec je spreman za borbe. To mi je jako drago jer LHW (iako nikad nisam mislio da ću to morati reći) treba još dubine. Prvenstveno zbog puno ozljeda doduše, ali ipak.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Uuu Thiago mi je zakon lik, nadam se da nije "zahrđao" {#}

Evo jedna informacija koliko je love Reem optrilike zaradio sa zadnjim mečem

Alistair Overeem takes home his $385,714.28 from UFC 141 despite Golden Glory’s best efforts
January 3, 2012 All MMA News, UFC 0 Comments
UFC heavyweight number one contender, Alistair Overeem has had his $385,714.28 pay check released to him in full by the Nevada State Athletic Commission despite his former managers over at Golden Glory’s best efforts to prevent it as their legal battle hot’s up early in 2012.

A Nevada District Court just hours before his fight with Brock Lesnar at UFC 141 found in favour of Knock Out Investments (better known as Golden Glory) to place $240,000 of “The Reem’s” funds in an escrow account for non-payment of past services. In order for this to stick Golden Glory ALSO had to place a $200,000 bond in the same account but failed to do so.

In addition to that money it is reported that Overeem will receive around $2.00 per Pay-Per-View buy which is expected to come in over the $500,000 if not significantly higher due to the following Lesnar has both in the MMA and professional wrestling world.

Couple this information with the fact that Lesnar has pulled in OVER 1million PPV buys 4 times and has never sold less than 600,000 in the past, then obviously Reem is getting PAID.

$600,000+ x $2.00 + $385,000 = 1.5 million+ = PAID

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
18 godina
neaktivan
A di je još lova od sponzora.
Ako su brojke točne ovo je jako velika lova od PPV-a. Bome se dobro izborio za ugovor jer 2$ od PPV-a koji košta 50 je jako visok postotak.

Malo koji borac uopće uspije dobiti postotak od PPV-a.
I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Pa GSP je nedavno rekao da zaradi 4-5mil zelembaća po borbi pa računajte... {#}

Što si veći mamac za publiku, još ako se znaš boriti lova ti je zagarantirana.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
18 godina
neaktivan
Da, samo je GSP prvak koji nije izgubio jako dugo, koji dominira sve svoje protivnike, a Overeem je samo contender. :)

Tko zna koliko Silva zarađuje. :)
18 godina
MMA (mixed martial arts)

Ma stvar je ta da je GSP pomalo dosadan već svima, ne završava borbe i sve je manji mamac za publiku. A mislim da su oni svi tu negdje (GSP, Silva, Brock...). Pa i Hendo je zaradio 400k u zadnjoj borbi a nije prvak, bez postotka od PPV-a, sponzora i svega ostalog.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Da, mislim da je u zadnje vrijeme GSP mamac za publiku jer svi žele vidjet da napokon izgubi {#}

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
14 godina
Pero Dinamit kaže...

Ma stvar je ta da je GSP pomalo dosadan već svima, ne završava borbe i sve je manji mamac za publiku.

Počela sam pratit UFC zbog GSP-a jer sam plitko žensko, a kasnije sam se navukla na ostatak. {#}

Dokle god izgleda kak izgleda ženskom dijelu publike neće dosadit. A uostalom, nije ko da je riječ o lošem borcu.

G. Carano i njena MMA karijera su lijep primjer da možeš zarađivat i bez većih rezultata.

17 godina
neaktivan
Ukulele kaže...
Pero Dinamit kaže...

Ma stvar je ta da je GSP pomalo dosadan već svima, ne završava borbe i sve je manji mamac za publiku.

Počela sam pratit UFC zbog GSP-a jer sam plitko žensko, a kasnije sam se navukla na ostatak. {#}

Dokle god izgleda kak izgleda ženskom dijelu publike neće dosadit. A uostalom, nije ko da je riječ o lošem borcu.

G. Carano i njena MMA karijera su lijep primjer da možeš zarađivat i bez većih rezultata.

Kad smo već kod G.Carano, ne mogu dočekat Haywire da izađe u kina *_* :D

LoL EU : pr1mus
18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Kad smo već kod G. Carano... evo nekoliko komada čije su fotke uvrštene u 25 najboljih MMA fotki u 2011. Sve su na ovaj ili onaj način povezane s MMA-om. Dečkovi uživajte, a ti Ukulele ionako gledaš polugole frajere svako tolko na eventima pa ti ne treba dodatnog materijala. LOL

Kelli Hutcherson Kelli Hutcherson
Kenda Perez Kenda Perez
Arianny Celeste Arianny Celeste
Teta Carano Teta Carano
Herrig vs Rivera faceoff Herrig vs Rivera faceoff
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 14:38 (Danny_HR).
18 godina
neaktivan
14 godina
Danny_HR kaže...

Kad smo već kod G. Carano... evo nekoliko komada čije su fotke uvrštene u 25 najboljih MMA fotki u 2011. Sve su na ovaj ili onaj način povezane s MMA-om. Dečkovi uživajte, a ti Ukulele ionako gledaš polugole frajere svako tolko na eventima pa ti ne treba dodatnog materijala. LOL

Pih. Škrtac.

Ali Perezica mi je mnogo krasna {#}

14 godina

Jardineu godine ne idu u prilog. 

18 godina
neaktivan
Da, malo je stariji. Al ipak ću navijati za njega, nekako mi je baš drag.
Ako ništa, uz njega uvijek možeš biti siguran da će meč biti dobar i da će dati i zadnji atom snage u borbu.
16 godina
neaktivan
Ukulele kaže...

Jardineu godine ne idu u prilog. 

I staklena brada da ne može biti staklenija.

Ali i ja cu navijati za Techno Vikinga {#}

18 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Vitor Belfort će imati pune ruke posla.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Nisam znao da ce se i Gonzaga boriti sada 14.tog. Ajd fino, comeback u Brazilu.

16 godina
neaktivan
MMA (mixed martial arts)

Sta se ovom čovjeku mota po glavi..

"I'm done with the guy [Anderson Silva]. He and I have no business. He's cold product. He's like jheri curls and Pepsi Clear. He's yesterday's news. I destroyed this guy back when he was tough. That was years ago. He's so far over the hill and so far past his prime that it's not worth talking about.

I'm going to become the No. 1 contender on January 28th and despite what you may think, I'm not going to use that voucher to fight Anderson Silva. I'll be looking at (Jon) Jones, (Junior) dos Santos and possibly (Georges) St. Pierre. I will take that voucher to Dana White and pick one of those three guys. My time with Anderson is done."

18 godina

I ja bi malo toga {#}

Ja se samo nadam da se on to malo zahebava, da ne misli ozbiljno... Ako je on to ozbiljan, na čemu je stvarno?

18 godina
neaktivan
Ne vjerujem da još uvijek postoji ekipa koja ne kuži Sonnena. Pa čovjek je ultimativni kralj svemira...
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ne vjerujem da još uvijek postoji ekipa koja ne kuži Sonnena. Pa čovjek je ultimativni kralj svemira...

Čovjek je falkutetski obrazovan, ima smisla za humor, zna šta priča, a ovo na videu je zayebancija i show

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Danny_HR kaže...

Čovjek je falkutetski obrazovan, ima smisla za humor, zna šta priča, a ovo na videu je zayebancija i show

Sve OK ali je nekulturan, nema postovanja i smisao za humor mu je{#} Pravi je trash talker samo kaj se malo previse zanio.

Pravo spustanje je ono "kulturno" a ne baljezganje na silu

18 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže..

Sve OK ali je nekulturan, nema postovanja i smisao za humor mu je{#} Pravi je trash talker samo kaj se malo previse zanio.

Je, al' tako neće dobiti viewse, a samim time ni lovu.

Svi oni rade show, jer moraju, ustvari su obični ljudi kao i mi.

Osim F. Mira, on je idiot.

Btw.   jel se zna šta za Velasqueza, kad bi trebao opet u oktagon, i protiv koga? Ili protiv koga bi ste ga voljeli vidjeti?

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Vitor Belfort će imati pune ruke posla.

Vitor Belfort će imati punu guzu kad ga ovaj siluje :)

15 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Ma stvar je ta da je GSP pomalo dosadan već svima, ne završava borbe i sve je manji mamac za publiku. A mislim da su oni svi tu negdje (GSP, Silva, Brock...). Pa i Hendo je zaradio 400k u zadnjoj borbi a nije prvak, bez postotka od PPV-a, sponzora i svega ostalog.

Ja primjerice obožavam gledat njegov stil i pristup borbi..tako da se ne bi baš složio sa tobom..

16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
Quilombo23 kaže..

Je, al' tako neće dobiti viewse, a samim time ni lovu.

Svi oni rade show, jer moraju, ustvari su obični ljudi kao i mi.

Osim F. Mira, on je idiot.

Btw.   jel se zna šta za Velasqueza, kad bi trebao opet u oktagon, i protiv koga? Ili protiv koga bi ste ga voljeli vidjeti?

Ne zna se nista jos. Ja mislim da bi on mogao sa Mirom odradit (borili su se otprilike u isto vrijeme). Mir bi gledajuci njegov ucinak trebao biti sljedeci izazivac ali nece cekati borbu JDS-Reem pa jos 6 mjeseci.....ne vidim koga bi jos mogli dati Miru osim Caina. Da li je prebrzo dati Cainu borbu za mjesto izazivaca,eh to je pitanje????

Za lovu,viewse i Sonnena se slazem ali ga ne treba predtavljat kao nekog intelektualca,humoristu.

Anderson,Wand,Liddell,Fedor,Overeem,Velasquez,GSP,CroCop,Minotaur... prodaju atrakcijom,kvaltetom borbi a ne glupostima.

18 godina
neaktivan
Quilombo23 kaže...

Ne zna se nista jos. Ja mislim da bi on mogao sa Mirom odradit (borili su se otprilike u isto vrijeme). Mir bi gledajuci njegov ucinak trebao biti sljedeci izazivac ali nece cekati borbu JDS-Reem pa jos 6 mjeseci.....ne vidim koga bi jos mogli dati Miru osim Caina. Da li je prebrzo dati Cainu borbu za mjesto izazivaca,eh to je pitanje????

Meni isto jedini logični matchup. Iskreno, tu se Cain mora dobro paziti, jer će mir očajnički htjeti u parter. Ali ne bi trebao imati problema s Mirom.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice