Kimiju opet riknio motor... nemogu vjerovat, čovjek stvarno nema sreće s bolidom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jos kad ostane Masa bez benzina 
Uf skoro je osto hahahaha koji smijeh ovaj ferari, napravili dobar posao za trku i onda usrali sve ko djeca
Jos kad ostane Masa bez benzina 
Uf skoro je osto hahahaha koji smijeh ovaj ferari, napravili dobar posao za trku i onda usrali sve ko djeca
U Ferrari-u mi se čini da treba HITNA deorganizajcija određenog osoblja jer ovo šta rade je tragikomično. Neznam koliko će to još Di Montezemolo trpit i zašto već nije reagirao i potjero neke jazavce iz trenutačnog crvenog propetog cirkusa.
hahaha koji luzeri u ferrariju (recesija je pa se nema ni za benzin
) šteta kaj Hamilton nije osvojio ni boda al sad sa već 4. pobjedom Buttona ova sezona postaje pomalo monotona
Ko je vodil Massu ka katastrofi(sramoti) - isto ko i Kimia jučer prema 18. mjestu.
Zamislite da je ostal bez goriva, bila bi to sramota kakve nema za Ferrari.
Žalosno je kad 3. najveća (Ferrari, Mercedes i BMW) gube po krug za jednim novacima u F1.
Ne znam ali nekak mi F1 sve više liči na katastrofu i raspad na godinu - dvije, dok se ne promijeni sam vrh.
A ovaj Vettel je očigledno zadržal Massu u startu, startal je ubitačno brzo da bi ga ovaj stjeral u kut i opet na kraju izgubil poziciju
hahaha koji luzeri u ferrariju (recesija je pa se nema ni za benzin
) šteta kaj Hamilton nije osvojio ni boda al sad sa već 4. pobjedom Buttona ova sezona postaje pomalo monotona
Ko je vodil Massu ka katastrofi(sramoti) - isto ko i Kimia jučer prema 18. mjestu.
Žalosno je kad 3. najveća (Ferrari, Mercedes i BMW) gube po krug za jednim novacima u F1.
Ne znam ali nekak mi F1 sve više liči na katastrofu i raspad na godinu - dvije, dok se ne promijeni sam vrh.
A ovaj Vettel je očigledno zadržal Massu u startu, startal je ubitačno brzo da bi ga ovaj stjeral u kut i opet na kraju izgubil poziciju

Ferrariju se opet dogadjaju stvari koje su se dogadjale dok u vodstvo momcadi nisu bili ukljuceni stranci (Brawn,Todt,Byrne).Pogreske su totalno neshvatljive i debilne.Eto Ross je Jensonu u letu promjenio strategiju i pobijedio.Izgleda da Crveni neznaju niti koliko im bolid trosi u kojim uvjetima.Napredak je ocit al momcad vapi za reorganizacijom trkaceg odjela.
Nisam gledao utrku. Ovi prokletnici iz Elektre su se baš danas sjetili popravljati dalekovod pa nisam imao struju cijeli dan. Nisam vidio niti jedan detalj utrke. Ostaje mi samo čekati da se pojavi link za download utrke pa ću onda moći komentirati...

Nece se nitko povuc iz F1 osim mozda Toyote jer im japanci vise za vratom.Lova se trosi a nema konkretnih rezultata (pobjede).
Formula 1 vrh motosporta.F1 cine Ferrari,McLaren,Williams tj. momcadi koje usprkos svemu opstaju.Mnoge momcadi su samo ˝u prolazu˝.Izjave Mad Maxa da F1 moze bez Ferrarija su debilne.Nek kaze tko sta oce al da se 3 momcadi koje sam naveo povuku to vise nebi bila F1!
Nece se nitko povuc iz F1 osim mozda Toyote jer im japanci vise za vratom.Lova se trosi a nema konkretnih rezultata (pobjede).
Formula 1 vrh motosporta.F1 cine Ferrari,McLaren,Williams tj. momcadi koje usprkos svemu opstaju.Mnoge momcadi su samo ˝u prolazu˝.Izjave Mad Maxa da F1 moze bez Ferrarija su debilne.Nek kaze tko sta oce al da se 3 momcadi koje sam naveo povuku to vise nebi bila F1!
gube po krug za jednim novacima u F1.

I dalje nista od BMW-a...
Ne pomaze taj "aero paket" bas nesto 
I dalje nista od BMW-a...
Ne pomaze taj "aero paket" bas nesto 
aha znaci oni jos nemaju taj difuzor koji svi imaju? ajd sad mi je lakse, nisam to znao :) tnx 
Ma Ferrari nece odstupit, pa tko bi zdrav gledao F1 ako tu nema Ferrarija? Ferrarijev crvendać je zastitni znak tog natjecanja. Nakon sto je Max izjavio da F1 moze bez Ferrarija naisao je na kritike i Bernija izmedju ostalih, pa sumnjam da Maxova izjava drzi vodu.
"- Ferrarijeva tužba je dobra stvar. Trebali su to i ranije učiniti, idioti, a ne prijetiti nam preko novina - izjavio je Ecclestone za Times."
A sto covjek mijenja misljenje... Ili nam je mozda Blazicko slago proslog vikenda.
Žicam ako ima ko snimku utrke iz 1994. Autralia, posljednja utrka sezone.... sudar Michaela i Hilla.
Imam jednu verziju ali u trenutku sudara Berger nešt trkelja pa ubije uzbuđenje..hrvatsko ili englesko govorno područje - svejedno
Lijepo hvala..
:)
Da se nadovežem na temu.. ovo je jedna od najčudnijih sezona i iskreno želim BROWN-u da uzme naslov, Vettel da ode u Ferarri i da postane prvak pa da opet slušamo njemačko talijansku himnu na postolju :P..
Žicam ako ima ko snimku utrke iz 1994. Autralia, posljednja utrka sezone.... sudar Michaela i Hilla.
Imam jednu verziju ali u trenutku sudara Berger nešt trkelja pa ubije uzbuđenje..hrvatsko ili englesko govorno područje - svejedno
Lijepo hvala..
:)
Da se nadovežem na temu.. ovo je jedna od najčudnijih sezona i iskreno želim BROWN-u da uzme naslov, Vettel da ode u Ferarri i da postane prvak pa da opet slušamo njemačko talijansku himnu na postolju :P..

(od srece).Ferrari izgubio spor protiv FIA... kako komentarišete (očekivano, neočekivano??), hoce li se prijaviti za sljedeću sezonu?
ama ovo vise nije f1, svaka cast mosley-u i ecclestonu (budalama) sto su je unistili, koji vrag izvode, najbojle bi bilo da je sve ostalo ko 2008
Najbolje bi bilo da je sve ostalo kao 2000. Ova pravila me vise tjeraju da idem povracat. Cuj pravilo sa ogranicavanjem okretaja, vrste guma, nemjenjanja gumai svega ostalog. I sada ovo... Cao F1 ako ovako ostane.
Ferrari izgubio spor protiv FIA... kako komentarišete (očekivano, neočekivano??), hoce li se prijaviti za sljedeću sezonu?
Ferrari izgubio spor protiv FIA... kako komentarišete (očekivano, neočekivano??), hoce li se prijaviti za sljedeću sezonu?
Iskreno bih volio da (barem za sada) ovaj spor sa paketom pravila stavimo na stranu i da malo na to zaboravimo. Blizi nam se highlight sezone: Monte Carlo, Monaco. Uf, sto volim ovu stazu, pogotovo kad se netko zabije u zid, pa SC, red flag... Premda kazu da pretjecanja ima malo, u posljednjim sezonama smo ih vidjeli podosta. Meni je ovo legendarno:
edit: Evo malo karakteristika same staze: LINK