Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.762
|
čitano: 5.640.424
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Kimiju opet riknio motor... nemogu vjerovat, čovjek stvarno nema sreće s bolidom.

download do besvijesti!!!
17 godina
neaktivan
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)

Jos kad ostane Masa bez benzina Smijeh

Uf skoro je osto hahahaha koji smijeh ovaj ferari, napravili dobar posao za trku i onda usrali sve ko djeca

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2009 15:43 (mislav_01).
18 godina

Rezultati:

P.S: Massa ipak nije dosao do boxa. :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
18 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Jos kad ostane Masa bez benzina Smijeh

Uf skoro je osto hahahaha koji smijeh ovaj ferari, napravili dobar posao za trku i onda usrali sve ko djeca

Za krepat od smiha
"In vino veritas" "Quod capita tot sententia"http://i44.tinypic.com/1z3at89.jpg
18 godina

U Ferrari-u mi se čini da treba HITNA deorganizajcija određenog osoblja jer ovo šta rade je tragikomično. Neznam koliko će to još Di Montezemolo trpit i zašto već nije reagirao i potjero neke jazavce iz trenutačnog crvenog propetog cirkusa.

dotore1
18 godina

hahaha koji luzeri u ferrariju (recesija je pa se nema ni za benzinSmijeh) šteta kaj Hamilton nije osvojio ni boda al sad sa već 4. pobjedom Buttona ova sezona postaje pomalo monotona

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hlada
18 godina

Ko je vodil Massu ka katastrofi(sramoti) - isto ko i Kimia jučer prema 18. mjestu.

Zamislite da je ostal bez goriva, bila bi to sramota kakve nema za Ferrari.

Žalosno je kad 3. najveća (Ferrari, Mercedes i BMW) gube po krug za jednim novacima u F1.

Ne znam ali nekak mi F1 sve više liči na katastrofu i raspad na godinu - dvije, dok se ne promijeni sam vrh.

A ovaj Vettel je očigledno zadržal Massu u startu, startal je ubitačno brzo da bi ga ovaj stjeral u kut i opet na kraju izgubil poziciju

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
protjeran
fifiX kaže...

hahaha koji luzeri u ferrariju (recesija je pa se nema ni za benzinSmijeh) šteta kaj Hamilton nije osvojio ni boda al sad sa već 4. pobjedom Buttona ova sezona postaje pomalo monotona

bas su luzeri,to kaj oni rade nema nigdi,a i to kaj velis RECESIJA jbg 5l benzina ,cuj puno je to...haha najbolje je bilo:LET HIM GO..hahahaha
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ko je vodil Massu ka katastrofi(sramoti) - isto ko i Kimia jučer prema 18. mjestu.

Žalosno je kad 3. najveća (Ferrari, Mercedes i BMW) gube po krug za jednim novacima u F1.

Ne znam ali nekak mi F1 sve više liči na katastrofu i raspad na godinu - dvije, dok se ne promijeni sam vrh.

A ovaj Vettel je očigledno zadržal Massu u startu, startal je ubitačno brzo da bi ga ovaj stjeral u kut i opet na kraju izgubil poziciju

Zasto bi bio raspad? Sta cim favoriti puše odma raspad? Neka i odu doci ce neki novi momci. Kad mi krenu tako ko najvece pic*ice "Mi cemo quitat formulu bla bla". A kad su 100 puta zaredom bili prvi onda im nije nista smetalo. Ma daj ajde sramota. Osmijeh
17 godina
neaktivan

Ferrariju se opet dogadjaju stvari koje su se dogadjale dok u vodstvo momcadi nisu bili ukljuceni stranci (Brawn,Todt,Byrne).Pogreske su totalno neshvatljive i debilne.Eto Ross je Jensonu u letu promjenio strategiju i pobijedio.Izgleda da Crveni neznaju niti koliko im bolid trosi u kojim uvjetima.Napredak je ocit al momcad vapi za reorganizacijom trkaceg odjela.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina

Nisam gledao utrku. Ovi prokletnici iz Elektre su se baš danas sjetili popravljati dalekovod pa nisam imao struju cijeli dan. Nisam vidio niti jedan detalj utrke. Ostaje mi samo čekati da se pojavi link za download utrke pa ću onda moći komentirati...

...ali sutra, dragi moj Samsone, trofej i slava neće nas zaobići!
18 godina
mislav_01 kaže...
Armor kaže...

Zasto bi bio raspad? Sta cim favoriti puše odma raspad? Neka i odu doci ce neki novi momci. Kad mi krenu tako ko najvece pic*ice "Mi cemo quitat formulu bla bla". A kad su 100 puta zaredom bili prvi onda im nije nista smetalo. Ma daj ajde sramota. Osmijeh
 Ok, raspad je možda teška i hrabra riječ ali nije posve zanemarljiva.
Toyota je nesretna, Ferrari je nesretan, Mercedes također, a ni BMW nije presretan odlukama FIE.
Koja je glavna svrha sporta (momčadi), navijači i zabava.
Ta zabava, navijači, izvor su zarade svojim miljenicima.
Sad reci mi, dal će jedan Brawn, Red Bull ili Toyota ikad imati na kvalifikacijskom treningu dva mala dječaka (vjerojatno braće) jednog obučenog u Ferrari kombinezon, a drugi u Mercedesov?
Sigurno da neće, ta dvojica dječaka samo su primjer kojim ti hoću reći da su 3 "velika" pomama navijača diljem svijeta, samim time velika zarada momčadima.
Kad je Juventus pal u 2. ligu otišli su najbolji igrači, kad je Federer posustal nije više bil glavna meta za reklame Nikea....
Razumiješ o čemu govorim?

Da, bila je dominacija Ferrarija za vrijeme dok je za njih vozil genijalac - koji je bil prvak i prije dolaska u momčad...
Ali osvrni se na prošle dvije sezone, na napetost koja toliko privlači gledatelje.
Ja također želim da se prvaci svijeta - momčadi izmjenjuju ali ne na način odluke na polovici sezone kaj bi se sad moglo lako dogoditi
"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
17 godina
neaktivan

Nece se nitko povuc iz F1 osim mozda Toyote jer im japanci vise za vratom.Lova se trosi a nema konkretnih rezultata (pobjede).

Formula 1 vrh motosporta.F1 cine Ferrari,McLaren,Williams tj. momcadi koje usprkos svemu opstaju.Mnoge momcadi su samo ˝u prolazu˝.Izjave Mad Maxa da F1 moze bez Ferrarija su debilne.Nek kaze tko sta oce al da se 3 momcadi koje sam naveo povuku to vise nebi bila F1!

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Nece se nitko povuc iz F1 osim mozda Toyote jer im japanci vise za vratom.Lova se trosi a nema konkretnih rezultata (pobjede).

Formula 1 vrh motosporta.F1 cine Ferrari,McLaren,Williams tj. momcadi koje usprkos svemu opstaju.Mnoge momcadi su samo ˝u prolazu˝.Izjave Mad Maxa da F1 moze bez Ferrarija su debilne.Nek kaze tko sta oce al da se 3 momcadi koje sam naveo povuku to vise nebi bila F1!

japanci se bas zato i povlace,jer im postavljaju takva debilna ogranicavanja{govorim opcenito o f1pravilima} da to nije za gledat i izdrzat,ukinuli su v10motore,ogranicili broj okretaja motora,prije par god se sjecam da su se motori vrtili na max 19,000okretaja,a hondini motori su se mogli zavrtit i do 23,000...zato su japance poceli kresat,tj sve al na japancevu stetu...ja sam tad vec reko da je honda zavrsila svoje u f1,jer dabe njima slagat motore i sve kad pola motora nemogu iskoristit na trki{lajicki receno}...jer da nisu tolko rigorozna pravila ferrari bi mogel sisat dim hondi,i to nadugacko...
"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
18 godina
neaktivan
cut

gube po krug za jednim novacima u F1.

cut

Kakvi novaci u F1 ?
18 godina
neaktivan
Armor kaže...
mislav_01 kaže...
Armor kaže...

Ok, raspad je možda teška i hrabra riječ ali nije posve zanemarljiva.
Toyota je nesretna, Ferrari je nesretan, Mercedes također, a ni BMW nije presretan odlukama FIE.
Koja je glavna svrha sporta (momčadi), navijači i zabava.
Ta zabava, navijači, izvor su zarade svojim miljenicima.
Sad reci mi, dal će jedan Brawn, Red Bull ili Toyota ikad imati na kvalifikacijskom treningu dva mala dječaka (vjerojatno braće) jednog obučenog u Ferrari kombinezon, a drugi u Mercedesov?
Sigurno da neće, ta dvojica dječaka samo su primjer kojim ti hoću reći da su 3 "velika" pomama navijača diljem svijeta, samim time velika zarada momčadima.
Kad je Juventus pal u 2. ligu otišli su najbolji igrači, kad je Federer posustal nije više bil glavna meta za reklame Nikea....
Razumiješ o čemu govorim?

Da, bila je dominacija Ferrarija za vrijeme dok je za njih vozil genijalac - koji je bil prvak i prije dolaska u momčad...
Ali osvrni se na prošle dvije sezone, na napetost koja toliko privlači gledatelje.
Ja također želim da se prvaci svijeta - momčadi izmjenjuju ali ne na način odluke na polovici sezone kaj bi se sad moglo lako dogoditi
 ne znam baš da je Mercedes nesretan, Brawnu ide odlično ;)
18 godina
neaktivan

I dalje nista od BMW-a...

Ne pomaze taj "aero paket" bas nesto Mršti se

http://irale.deviantart.com
17 godina
protjeran
RaLe kaže...

I dalje nista od BMW-a...

Ne pomaze taj "aero paket" bas nesto Mršti se

Ovo je tek 1/3 tog aero paketa što je bilo u španjolskoj.
2/3 će stić u Tursku.
Tamo će imati dvostruki difuzor, te poboljšani KERS. 
moj je ero najbolji njega svaka cura voli xD
18 godina
neaktivan

aha znaci oni jos nemaju taj difuzor koji svi imaju? ajd sad mi je lakse, nisam to znao :) tnx Smijeh

http://irale.deviantart.com
18 godina

Link Stvarno se bojim za budućnost F1 jer je sve vjerojatnije da će Ferrari stvarno odstupiti Plač

...something diabolic
18 godina
neaktivan

Ma Ferrari nece odstupit, pa tko bi zdrav gledao F1 ako tu nema Ferrarija? Ferrarijev crvendać je zastitni znak tog natjecanja. Nakon sto je Max izjavio da F1 moze bez Ferrarija naisao je na kritike i Bernija izmedju ostalih, pa sumnjam da Maxova izjava drzi vodu.

"- Ferrarijeva tužba je dobra stvar. Trebali su to i ranije učiniti, idioti, a ne prijetiti nam preko novina - izjavio je Ecclestone za Times."

A sto covjek mijenja misljenje... Ili nam je mozda Blazicko slago proslog vikenda.Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.5.2009 15:00 (Pudge).
17 godina
neaktivan

Žicam ako ima ko snimku utrke iz 1994. Autralia, posljednja utrka sezone.... sudar Michaela i Hilla.

Imam jednu verziju ali u trenutku sudara Berger nešt trkelja pa ubije uzbuđenje..hrvatsko ili englesko govorno područje - svejedno

Lijepo hvala..

:)

Da se nadovežem na temu.. ovo je jedna od najčudnijih sezona i iskreno želim BROWN-u da uzme naslov, Vettel da ode u Ferarri i da postane prvak pa da opet slušamo njemačko talijansku himnu na postolju :P..

Nema bombe do napalm bombe
17 godina
Dodi NAPALMIKUS kaže...

Žicam ako ima ko snimku utrke iz 1994. Autralia, posljednja utrka sezone.... sudar Michaela i Hilla.

Imam jednu verziju ali u trenutku sudara Berger nešt trkelja pa ubije uzbuđenje..hrvatsko ili englesko govorno područje - svejedno

Lijepo hvala..

:)

Da se nadovežem na temu.. ovo je jedna od najčudnijih sezona i iskreno želim BROWN-u da uzme naslov, Vettel da ode u Ferarri i da postane prvak pa da opet slušamo njemačko talijansku himnu na postolju :P..

Definitivno  najjača kombinacija himniCool
Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
18 godina
neaktivan
kostolomac kaže...
  Definitivno  najjača kombinacija himniCool
  Suze bi mi na oci krenule  Plač (od srece).
18 godina
neaktivan

Ferrari izgubio spor protiv FIA... kako komentarišete (očekivano, neočekivano??), hoce li se prijaviti za sljedeću sezonu?

The blue screen of death is the best game I've ever played.
17 godina
protjeran

ama ovo vise nije f1, svaka cast mosley-u i ecclestonu (budalama) sto su je unistili, koji vrag izvode, najbojle bi bilo da je sve ostalo ko 2008

King of the South!
18 godina
neaktivan

Najbolje bi bilo da je sve ostalo kao 2000. Ova pravila me vise tjeraju da idem povracat. Cuj pravilo sa ogranicavanjem okretaja, vrste guma, nemjenjanja gumai svega ostalog. I sada ovo... Cao F1 ako ovako ostane.

18 godina
kemal_r kaže...

Ferrari izgubio spor protiv FIA... kako komentarišete (očekivano, neočekivano??), hoce li se prijaviti za sljedeću sezonu?

Mislim da to ovisi o drugim momčadima.
Ne direktno ali ovisi na neki način.
S druge strane, mislim da bude to FIA ipak nekak smirila jer F1 je primarni trkaći sport kojeg prati najviše ljudi
18 godina
neaktivan
Armor kaže...
kemal_r kaže...

Mislim da to ovisi o drugim momčadima.
Ne direktno ali ovisi na neki način.
S druge strane, mislim da bude to FIA ipak nekak smirila jer F1 je primarni trkaći sport kojeg prati najviše ljudi
 sve se pocelo vrtiti za njih a ne za nas(gledatelje)......ako ostanu ta (nova )pravila ja vise necu gledati F1.......
18 godina
neaktivan

Iskreno bih volio da (barem za sada) ovaj spor sa paketom pravila stavimo na stranu i da malo na to zaboravimo. Blizi nam se  highlight sezone: Monte Carlo, Monaco. Uf, sto volim ovu stazu, pogotovo kad se netko zabije u zid, pa SC, red flag... Premda kazu da pretjecanja ima malo, u posljednjim sezonama smo ih vidjeli podosta. Meni je ovo legendarno:

edit: Evo malo karakteristika same staze: LINK

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.5.2009 12:57 (Pudge).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice