Čini se Vettel nije kažnjen zbog sudara sa Kubicom, nego zato šta je vozija na tri kola i tako ugrožava sigurnost ostalih vozača.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo da i ja nabacim komentar.Prvo cestitke Brawnu na odlicno obavljenom poslu.Neka vas ne cudi njihova brzina.Taj bolid se razvija 2 god i dok su Ferrari i McLaren vodili borbu oko naslova Ross je imao dugotrajni plan koji zamalo nije uspio.Sada ubire plodove zasluzenog rada i neka mu je.Izvrstan je inzenjer a i takticar (sjetite se koliko je puta moj avatar pobjedjivao sa ocigledno sporijim bolidom.Posebno Hungaroring 1998).Crveni ocigledno imaju problema i imaju samo tjedan dana da malo poprave stanje.Lewis je spretno i sretno stigao do cilja.Malo vozackog talenta malo srece.Toyota je bila solidna ali eto Jarno je kaznjen pa uzalud vam trud sviraci.Zao mi je Kubice ali po meni to je bio trkaci incident.To se dogadja.Ne razumijem Toro rossovo vodstvo!Savjetovat Vettelu da kruzi na 3 kotaca je glupost i jako opasna radnja u F1 cirkusu.Nelsinjo opet van staze.Nikako da pokaze talent koji je naslijedio od oca (ako uopce postoji talent).Buemi je pametnom voznjom ubrao 2 boda nakon kaznjavanja Jarna.Sve u svemu lijepo je vidjeti neku drugu momcad na vrhu.Blazicku i njegovom pomocniku hitno treba platit tecaj iz raspoznavanja bolida i kaciga jer ocito nemaju pojma.
Blazicku i njegovom pomocniku hitno treba platit tecaj iz raspoznavanja bolida i kaciga jer ocito nemaju pojma.
Blazicku i njegovom pomocniku hitno treba platit tecaj iz raspoznavanja bolida i kaciga jer ocito nemaju pojma.

Ma na Massu je djelovao negtivan utjecaj planeta
.
ljudi moja konacno je pocela f1.
Sam sto sam ja zaboravio potjerat sat unaprijed hihi, ja se fino probudio u pola 8, upalio komp, kad ono ovi vec voze punom parom...
A boze moj, dogodi se.
A sto se tice utrke, bila je vrlo dobra, pogotovo druga polovica (jer sam prvu polovicu prespavao, hihi), svaka cast BrawnGP na pobjedi ,to je ono sto treba F1, kad se odjednom sve preokrene naglavacke, ferrariji su potonuli kao i mclareni. NAdm se da ce cijela ova sezona biti puna iznenadenja.
e da, i sto se tice sudara kubica*vettel, ma ajde, pa da je toga vise , ne bi skodilo, konacno dva vozaca koja voze na sve ili nista, i ne kalkuliraju, a dobro je i za nasmijat se. Ma bravo decki...
Sam sto sam ja zaboravio potjerat sat unaprijed hihi, ja se fino probudio u pola 8, upalio komp, kad ono ovi vec voze punom parom...
A boze moj, dogodi se.
A sto se tice utrke, bila je vrlo dobra, pogotovo druga polovica (jer sam prvu polovicu prespavao, hihi), svaka cast BrawnGP na pobjedi ,to je ono sto treba F1, kad se odjednom sve preokrene naglavacke, ferrariji su potonuli kao i mclareni. NAdm se da ce cijela ova sezona biti puna iznenadenja.

Ljudi, trebao bih skinut cijelu utrku, pa ako netko ima link, bio bih mu zahvalan. Nisam bio u mogunosti gledat F1 jel sam geldao druge formule (engleske galopere u mađarskoj).
Pomagajte!
Ljudi, trebao bih skinut cijelu utrku, pa ako netko ima link, bio bih mu zahvalan. Nisam bio u mogunosti gledat F1 jel sam geldao druge formule (engleske galopere u mađarskoj).
Pomagajte!
A boze moj, dogodi se.

Mislim da Massi nije smetalo sunce
, a i da mu je smetalo, pored staze ima one znakove na kojima piše koliko još do zavoja.
Prema mojem (laičkom) znanju, ja bih rekao da je Massi pukao prednji ovjes zato što je bilo očito da užasno teško skreće.
EDIT: dosta offtopica sa t.comom i MaxTV-om
Evo za cijeli vikend javljaju kišu. Šta mislite, da li će to anulirati prednost BrawnGP i tko bi mogao bit dobar u ovim uvjetima?! Znamo da na kiši je sjajan Hamilton, Vettel, pa i Button, ni Kubica nije loš. Bit će to opet jedna utrka za pamćenje...
Evo za cijeli vikend javljaju kišu. Šta mislite, da li će to anulirati prednost BrawnGP i tko bi mogao bit dobar u ovim uvjetima?! Znamo da na kiši je sjajan Hamilton, Vettel, pa i Button, ni Kubica nije loš. Bit će to opet jedna utrka za pamćenje...
Teško da i kiša može pomrsit račune Brownu stari su lisci za volanom , istina je da su vettel i kubica strašni na kiši, štase tiče hamiltona mislim da neče imat šanse bolid im je jako loš osim ako ne naprave neko čudo sa bolidom iako je to nemoguče,, mislim da če bit sličan poredak kao i na melbournu
Poz!
Sjetimo se prošlogodišnje utrke u silverstone-u (kiša), gdje su najbolji taktičar Ross Brawn i Barrichello u jako lošem bolidu došli do trećeg mjesta. A razlika sadašnjeg BrawnGP-a i tadašnje bijede Honde je ogromna, ubiti, neusporediva. Ako bude padalo konstantno, pšo meni su favoriti Alonso i Barrichello, pa tek onda Hamillton jer je i sam rekao da McLaren u sadašnjem stanju nema šta tražiti na sljedećoj utrci.
Nisam siguran da bu KERS sustav od velike pomoci ako bude kisa padala, svi ti dodatni konji ce biti jako tesko preneseni na podlogu, motori su svima ionako prejaki za skliske uvijete, gume su problem....jedva cekam da vidim muke po kisi svih vozaca...bit ce driftanja :)
ak će padat kiša važnost brzine će se umanjit i mislim da bi se najbolje u takvim uvijetima mogao snać Hamilton
Teško da i kiša može pomrsit račune Brownu stari su lisci za volanom , istina je da su vettel i kubica strašni na kiši, štase tiče hamiltona mislim da neče imat šanse bolid im je jako loš osim ako ne naprave neko čudo sa bolidom iako je to nemoguče,, mislim da če bit sličan poredak kao i na melbournu
Poz!
Bila kiša ili suho, bojim se da Brawn ima popriličnu rezervu u performansama, samo se čuvaju još (ne pobijeđuju s krugom prednosti) i čuvat će se barem do 14-og kad bi im trebali ozakoniti difuzor, a poslije toga dominacija barem do prvih većih aero-nadogradnji na konkurentskim bolidima. Nadam se da griješim.

No dobro , ne budemo sad o tome raspravljali , tu se razgovara o Formuli1 .
OFFTOPIX zesci..
Off topic:
Molim kolege iznad da se ne svadjaju oko tocke i zareza
On topic:
Sepang je staza koja jako dobro lezi crvenima ali ove godine ce biti drugacije.Staza je poznata po tome sto je relativno siroka i nudi nekoliko razlicitih putanja ulaska u zavoj.Ne treba smetnuti sa uma da moze biti jako vruce (a bome i vlazno) ali za 5 minuta mogu poceti monsunski pljuskovi i eto problema.U formi kakvoj jesu Brawn GP ima velike sanse ponoviti uspjeh iz Down under.Sve u svemu ostale momcadi imaju skoro pa nista vremena za oporavak i konsolidaciju unutar svojih redova.
Off topic:
Molim kolege iznad da se ne svadjaju oko tocke i zareza
On topic:
Sepang je staza koja jako dobro lezi crvenima ali ove godine ce biti drugacije.Staza je poznata po tome sto je relativno siroka i nudi nekoliko razlicitih putanja ulaska u zavoj.Ne treba smetnuti sa uma da moze biti jako vruce (a bome i vlazno) ali za 5 minuta mogu poceti monsunski pljuskovi i eto problema.U formi kakvoj jesu Brawn GP ima velike sanse ponoviti uspjeh iz Down under.Sve u svemu ostale momcadi imaju skoro pa nista vremena za oporavak i konsolidaciju unutar svojih redova.