Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 31.762
|
čitano: 5.640.436
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Formula 1, ona prava, ne igra:)

Čini se Vettel nije kažnjen zbog sudara sa Kubicom, nego zato šta je vozija na tri kola i tako ugrožava sigurnost ostalih vozača.

17 godina
neaktivan

Evo da i ja nabacim komentar.Prvo cestitke Brawnu na odlicno obavljenom poslu.Neka vas ne cudi njihova brzina.Taj bolid se razvija 2 god i dok su Ferrari i McLaren vodili borbu oko naslova Ross je imao dugotrajni plan koji zamalo nije uspio.Sada ubire plodove zasluzenog rada i neka mu je.Izvrstan je inzenjer a i takticar (sjetite se koliko je puta moj avatar pobjedjivao sa ocigledno sporijim bolidom.Posebno Hungaroring 1998).Crveni ocigledno imaju problema i imaju samo tjedan dana da malo poprave stanje.Lewis je spretno i sretno stigao do cilja.Malo vozackog talenta malo srece.Toyota je bila solidna ali eto Jarno je kaznjen pa uzalud vam trud sviraci.Zao mi je Kubice ali po meni to je bio trkaci incident.To se dogadja.Ne razumijem Toro rossovo vodstvo!Savjetovat Vettelu da kruzi na 3 kotaca je glupost i jako opasna radnja u F1 cirkusu.Nelsinjo opet van staze.Nikako da pokaze talent koji je naslijedio od oca (ako uopce postoji talent).Buemi je pametnom voznjom ubrao 2 boda nakon kaznjavanja Jarna.Sve u svemu lijepo je vidjeti neku drugu momcad na vrhu.Blazicku i njegovom pomocniku hitno treba platit tecaj iz raspoznavanja bolida i kaciga jer ocito nemaju pojma.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
17 godina
protjeran
RE: Formula 1, ona prava, ne igra:)
F1-IVO kaže...

Blazicku i njegovom pomocniku hitno treba platit tecaj iz raspoznavanja bolida i kaciga jer ocito nemaju pojma.

Slažem se u potpunosti...
Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 OC 512DDR3, HDD 320GB Hitachi
18 godina
neaktivan
kavasaki kaže...
F1-IVO kaže...

Blazicku i njegovom pomocniku hitno treba platit tecaj iz raspoznavanja bolida i kaciga jer ocito nemaju pojma.

Potpisujem!!! Jedini stručnjak je Jergović! Da li neko zna nešto o tome da on iduće sezone treba raditi za onu američku momčad kao jedan od glavnih ljudi?
18 godina
emerik kaže...
 Daj buj tiho . Ja sam barem pismen .

Smijeh
18 godina
kavasaki kaže...
F1-IVO kaže...

Treba onoj dvojici štošta platit, ma jeste čuli kad je Massa skrenuo prečicom malo prije jednog zavoja sa očito pokvarenim autom na putu u boks, kako ne bi nekome zasmetao, a onaj bidon Novak veli nešto kao Massa sišao sa staze jer ne vidi gdje je zavoj, mislim, stvarno...
A ono umišljeno go... Jergović... To je pacijent posebne vrste...
17 godina
neaktivan

Ma na Massu je djelovao negtivan utjecaj planetaCool.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
18 godina
neaktivan

ljudi moja konacno je pocela f1.

Sam sto sam ja zaboravio potjerat sat unaprijed hihi, ja se fino probudio u pola 8, upalio komp, kad ono  ovi vec voze punom parom...

A boze moj, dogodi se.

A sto se tice utrke, bila je vrlo dobra, pogotovo druga polovica (jer sam prvu polovicu prespavao, hihi), svaka cast BrawnGP na pobjedi ,to je ono sto treba F1, kad se odjednom sve preokrene naglavacke, ferrariji su potonuli kao i mclareni. NAdm se da ce cijela ova sezona biti puna iznenadenja.

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
18 godina
neaktivan

e da, i sto se tice sudara kubica*vettel, ma ajde, pa da je toga vise , ne bi skodilo, konacno dva vozaca koja  voze na sve ili nista, i ne kalkuliraju, a dobro je i za nasmijat se. Ma bravo decki...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
17 godina
gamer2 kaže...

Sam sto sam ja zaboravio potjerat sat unaprijed hihi, ja se fino probudio u pola 8, upalio komp, kad ono  ovi vec voze punom parom...

A boze moj, dogodi se.

A sto se tice utrke, bila je vrlo dobra, pogotovo druga polovica (jer sam prvu polovicu prespavao, hihi), svaka cast BrawnGP na pobjedi ,to je ono sto treba F1, kad se odjednom sve preokrene naglavacke, ferrariji su potonuli kao i mclareni. NAdm se da ce cijela ova sezona biti puna iznenadenja.

I onda na MaxTV-u stisnes snimanje i gledas trku ispocetka... a ne,to je usluga od T-coma,lihvari,lopovi,to nista ne valja!
Sorry na upadu,morao sam Namigiva
Inace odlicna trka,samo da tako nastave,a ne one trke kada imas jedno ili nijedno mjesto za preticanje kao prijasnjih sezona.
Danas je bilo poprilicno preticanje s vanjske strane zavoja i usporednih voznji,prije je toga bilo na kapaljku.
Jos da se McLareni probude i biti ce dobro,onaj KERS cuda radi,kako to ubrzava,prestrasno...
18 godina
neaktivan

Ljudi, trebao bih skinut cijelu utrku, pa ako netko ima link, bio bih mu zahvalan. Nisam bio u mogunosti gledat F1 jel sam geldao druge formule (engleske galopere u mađarskoj).
Pomagajte!

Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.5 GHz i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair HX 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
18 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Ljudi, trebao bih skinut cijelu utrku, pa ako netko ima link, bio bih mu zahvalan. Nisam bio u mogunosti gledat F1 jel sam geldao druge formule (engleske galopere u mađarskoj).
Pomagajte!

Ako si na yuwi onda ima TV-rip sa Hrt-a.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali balkan nikako iz čovjeka.
18 godina
neaktivan
Kristyans kaže...
gamer2 kaže...

A boze moj, dogodi se.

I onda na MaxTV-u stisnes snimanje i gledas trku ispocetka... a ne,to je usluga od T-coma,lihvari,lopovi,to nista ne valja!
Sorry na upadu,morao sam Namigiva
Inace odlicna trka,samo da tako nastave,a ne one trke kada imas jedno ili nijedno mjesto za preticanje kao prijasnjih sezona.
Danas je bilo poprilicno preticanje s vanjske strane zavoja i usporednih voznji,prije je toga bilo na kapaljku.
Jos da se McLareni probude i biti ce dobro,onaj KERS cuda radi,kako to ubrzava,prestrasno...
 haha, ne daj boze t-com u moju kucu, pucam bez upozorenja...
18 godina
neaktivan

Mislim da Massi nije smetalo sunce Smijeh, a i da mu je smetalo, pored staze ima one znakove na kojima piše koliko još do zavoja.

Prema mojem (laičkom) znanju, ja bih rekao da je Massi pukao prednji ovjes zato što je bilo očito da užasno teško skreće.

EDIT: dosta offtopica sa t.comom i MaxTV-om

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.3.2009 8:37 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan

Evo za cijeli vikend javljaju kišu. Šta mislite, da li će to anulirati prednost BrawnGP i tko bi mogao bit dobar u ovim uvjetima?! Znamo da na kiši je sjajan Hamilton, Vettel, pa i Button, ni Kubica nije loš. Bit će to opet jedna utrka za pamćenje...

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me... I'm floatin free on the highway, formulatin plans...
18 godina
Smooth Operator kaže...

Evo za cijeli vikend javljaju kišu. Šta mislite, da li će to anulirati prednost BrawnGP i tko bi mogao bit dobar u ovim uvjetima?! Znamo da na kiši je sjajan Hamilton, Vettel, pa i Button, ni Kubica nije loš. Bit će to opet jedna utrka za pamćenje...

Jako teško da sad može Brawn tim pobijediti.
BMW je oduvijek imal top brzine, Malezija je misim i najšira staza u F1 kalendaru pa samim time daje mnogo mjesta za preticanje.
Inače, Barichello (istina,on je BrawnGP) je jako dobar po kiši - sjećam se Hochenheima prije nekoliko godina...
I zaboravil si na Alonsa

Sad bi KERS trebal pokazati pravu moć.

Svakako bi mogel opet biti spektakl
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
18 godina
neaktivan

Teško da i kiša može pomrsit račune Brownu stari su lisci za volanom , istina je da su vettel i kubica strašni na kiši, štase tiče hamiltona mislim da neče imat šanse bolid im je jako loš osim ako ne naprave neko čudo sa bolidom iako je to nemoguče,, mislim da če bit sličan poredak kao i na melbournu

Poz!

18 godina

Sjetimo se prošlogodišnje utrke u silverstone-u (kiša), gdje su najbolji taktičar Ross Brawn i Barrichello u jako lošem bolidu došli do trećeg mjesta. A razlika sadašnjeg BrawnGP-a i tadašnje bijede Honde je ogromna, ubiti, neusporediva. Ako bude padalo konstantno, pšo meni su favoriti Alonso i Barrichello, pa tek onda Hamillton jer je i sam rekao da McLaren u sadašnjem stanju nema šta tražiti na sljedećoj utrci.

pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 13:05 (doktor1).
17 godina

Nisam siguran da bu KERS sustav od velike pomoci ako bude kisa padala, svi ti dodatni konji ce biti jako tesko preneseni na podlogu, motori su svima ionako prejaki za skliske uvijete, gume su problem....jedva cekam da vidim muke po kisi svih vozaca...bit ce driftanja :)

18 godina

ak će padat kiša važnost brzine će se umanjit i mislim da bi se najbolje u takvim uvijetima mogao snać Hamilton

fuck yeah || ako nema riješenja nema ni problema II Win or lose, on the booze. II i nogom u guzicu je korak naprijed II when i'll be rich, you'll be my bitch II Bolje biti mrtav pijan nego mrtav hladan!!
17 godina
maky kaže...

Teško da i kiša može pomrsit račune Brownu stari su lisci za volanom , istina je da su vettel i kubica strašni na kiši, štase tiče hamiltona mislim da neče imat šanse bolid im je jako loš osim ako ne naprave neko čudo sa bolidom iako je to nemoguče,, mislim da če bit sličan poredak kao i na melbournu

Poz!

Isto to i ja mislim , a i sjetite se Monze prošle godine kak je Hamilton bil loš . 
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis. |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
18 godina

Bila kiša ili suho, bojim se da Brawn ima popriličnu rezervu u performansama, samo se čuvaju još (ne pobijeđuju s krugom prednosti) i čuvat će se barem do 14-og kad bi im trebali ozakoniti difuzor, a poslije toga dominacija barem do prvih većih aero-nadogradnji na konkurentskim bolidima. Nadam se da griješim.

17 godina
Schumix kaže...
emerik kaže...
 Daj buj tiho . Ja sam barem pismen .

Smijeh
 Ak nisi znal , kad se piše , iza riječi treba ići razmak ako namjeravamo staviti neki interpukcijski znak .
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis. |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina
neaktivan
A jel ' , tak ' je znači u svim knjigama ? : ) 
Sa štovanjem, brahle!
18 godina
emerik kaže...
 Ak nisi znal , kad se piše , iza riječi treba ići razmak ako namjeravamo staviti neki interpukcijski znak .
 Zašto izlazit sa krivim komentarima i pametovanjima kada o određenoj stvari nemaš pojma. Ispada tako ružno i nepotrebno. I netrebaš proturječit jer sam dvije godine imao strojopis (neznam kako se to danas zove, uglavnom pravopisno pisanje), a i pogledaj malo članke po netu, novinama, itd.
Strašno.
pare nisu problem,...para nema ako možeš ostati miran dok je svuda oko tebe panika, vjerovatno si krivo razumio situaciju
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.3.2009 23:30 (doktor1).
17 godina

No dobro , ne budemo sad o tome raspravljali , tu se razgovara o Formuli1 .

17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
emerik kaže...
 Zašto izlazit sa krivim komentarima i pametovanjima kada o određenoj stvari nemaš pojma. Ispada tako ružno i nepotrebno. I netrebaš proturječit jer sam dvije godine imao strojopis (neznam kako se to danas zove, uglavnom pravopisno pisanje), a i pogledaj malo članke po netu, novinama, itd.
Strašno.
 Ej doktore . Jel mogu kod Vas na pregled doć , sutra , prek ' sutra ? !
OFFTOPIX zesci..
Intel E5200 2.5 @3.0 stock vcore & cooler PowerColor HD4830 670/995 stock cooler GA-Ep43-Ds3L 4gb SuperTalent 800MHz Pioneer 216-DBK Hitachi 320 GB 16 mb MX518 Razer Goliathus Corsair VX450W
17 godina
neaktivan

Off topic:

Molim kolege iznad da se ne svadjaju oko tocke i zareza

On topic:

Sepang je staza koja jako dobro lezi crvenima ali ove godine ce biti drugacije.Staza je poznata po tome sto je relativno siroka i nudi nekoliko razlicitih putanja ulaska u zavoj.Ne treba smetnuti sa uma da moze biti jako vruce (a bome i vlazno) ali za 5 minuta mogu poceti monsunski pljuskovi i eto problema.U formi kakvoj jesu Brawn GP ima velike sanse ponoviti uspjeh iz Down under.Sve u svemu ostale momcadi imaju skoro pa nista vremena za oporavak i konsolidaciju unutar svojih redova.

18 godina
F1-IVO kaže...

Off topic:

Molim kolege iznad da se ne svadjaju oko tocke i zareza

On topic:

Sepang je staza koja jako dobro lezi crvenima ali ove godine ce biti drugacije.Staza je poznata po tome sto je relativno siroka i nudi nekoliko razlicitih putanja ulaska u zavoj.Ne treba smetnuti sa uma da moze biti jako vruce (a bome i vlazno) ali za 5 minuta mogu poceti monsunski pljuskovi i eto problema.U formi kakvoj jesu Brawn GP ima velike sanse ponoviti uspjeh iz Down under.Sve u svemu ostale momcadi imaju skoro pa nista vremena za oporavak i konsolidaciju unutar svojih redova.

Ne znam zašto samo ja vjerujem u trijumf BMW-a!
A i ne isključujem pobjedu Ferrarija...
Taj Brawn GP, otkud su oni, tko su oni?
Dobro, to je retoričko pitanje ali kad su konkurirlali Ferraiju, Mercedesu ili BMW-u?
Otrov s tvojih usana, Tonko, tvoj da.crnko moja
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ne znam zašto samo ja vjerujem u trijumf BMW-a!
A i ne isključujem pobjedu Ferrarija...
Taj Brawn GP, otkud su oni, tko su oni?
Dobro, to je retoričko pitanje ali kad su konkurirlali Ferraiju, Mercedesu ili BMW-u?
Ross je na bolidu radio 2 godine a kao sto se zna on je vrhunski inzenjer i takticar.Ferrari i McLaren su kasnili sa razvojem bolida za sezonu 09 jer su se borili do zadnjeg zavoja u 2008 tako da se Brawnu trud visestruko isplatio.BMW je takodjer poceo sa izradjivanjem bolida kad su vidi da nemogu konkurirat ekipi iz Maranella i Wokinga tako da su oni takodjer favoriti u nedjelju.Puno ce tu odlucit odabir guma.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.4.2009 13:07 (F1-IVO).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice