HAAHHAH danas sam se nasmijao za ijeli život i još mi ga je ulijepšala praksa :D :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ni kod mene nijedne, 3 razred, racunalni tehnicar za strojarstvo. al nesekira me to puno jer su pokraj moje skole jos obrtnicka i ekonomska, a poljoprivredna je 50m udaljena 
Tako je i nama, doduše, mi imam tri žene u školi, tako da sm bolji. :D
U mojoj školi sve puna treba i to dobrih :D
Kod nas je najbolji omjer pola - pola 
meni je raspored bas divan, 5 dana u tjednu, svaki dan maksimalan broj sati, znaci 7. jos sutra prva blok sat najgoreg profesora i u srijedu opet..je*em te zivote
meni je raspored bas divan, 5 dana u tjednu, svaki dan maksimalan broj sati, znaci 7. jos sutra prva blok sat najgoreg profesora i u srijedu opet..je*em te zivote
HAHAH slušaj ovo,neka ženska iz tehnologije radi prakse moramo pisat test o zaštiti na radu az 2 tjedna.I ženska ubacila u srijedu o četvrtak po 4 sata tehnologije.Dabog da crkla xD Svaki tjedan 4 sata tjelesnog jedan tjedan praska jedan tjedan škola.I ono najvažnije nemam petkom prva 3 sata :D :D :D
4 sata tjelesnog? petkom nemas prva 3? tebi zivot bolji bit nemoze
ja ak budem imo jedan slobodan sat u obe smjene zajedno bit ce idealno
a ak budem imo jedan slobodan sat u obe smjene zajedno bit ce idealno
I ja sam se čudio kada sam čuo raspored ali nemre bolje :D Petak nemam prva tri sata i onda dođem na zadnja 2 i i dem doma :D
I ja sam se čudio kada sam čuo raspored ali nemre bolje :D Petak nemam prva tri sata i onda dođem na zadnja 2 i i dem doma :D
nemas prva 3 pa onda imas 2? to je 5 sati.
koji si ti razred, cetvrti osnovne??
a ak budem imo jedan slobodan sat u obe smjene zajedno bit ce idealno
Eh da je meni tako,ja svaki dan 7 sati osim jednog u tjednu kad imam samo 6.Usrana gimnazija.

nemas prva 3 pa onda imas 2? to je 5 sati.
koji si ti razred, cetvrti osnovne??
lol šta da im ja radim. :P
nisi odgovorio koji si razred? il si stvarno 4 osnovne pa se bojis priznat?
nisi odgovorio koji si razred? il si stvarno 4 osnovne pa se bojis priznat?
Prvi srednje,valjda je to samo privremeno daok se ne položi zaštita n radu? o.O
ja idem u gimnaziju i u razredu nas ima 28 - od čega 9 ženskih i 19 muških,sad dolaze još 2-3 nove ženske :O .
jel koja od njih redhead,ja obožavam redhead-e 
kakav redhead?
ovdje samo 2 plavuše,a ostalo crnke.
Ove 2-3 nove ne znam kakve su ,al garant nisu redhead (ne bi takve u gimnaziju :D ).
so far so good :) 3. razred, automehanicar, naravno u razredu nemamo ni jedne cure, ali zato skola imam XY razreda frizerki ( sve pi*ka do pi*ke :)
a vi momci sta ste novi u srednjoj, ima kakvih iskustva?
Ove 2-3 nove ne znam kakve su ,al garant nisu redhead (ne bi takve u gimnaziju :D ).
Ko kaze? Koliko ih ja znam takvih po gimnazijama... nazalost ipak ih je manje od onih zbagavih sminketa koje se ujutro inkartaju bolje nego sta je njihova kuca inkartana.
[url=http://www.worldoftanks.com][img]http://ovocnari.eu/sig2@500276670-GeneralPag@eu@2@1@11111111111111@1111111111111@01001@hr@0.png[/img][/url]
Ja sam prošle godine polagao tu zaštitu na radu. Dosta je lagano. Nama je još i nastavnik rekao dosta odgovora tako da...
Ko kaze? Koliko ih ja znam takvih po gimnazijama... nazalost ipak ih je manje od onih zbagavih sminketa koje se ujutro inkartaju bolje nego sta je njihova kuca inkartana.
A ne znam,kod nas sve neke fine (čitaj štreberice) i žgabave tako da čisto sumnjam da će biti koja redhead :D
Kod mene u razredu nema ni jedne, ali ima zato u susjednim razredima 
ide neko u samobor u srednju?
20 dečki, 8 cura. dvije valjaju..
inače prirodoslovno-mat. gim., a ista škola opći smjer obrnuto..
ovo je i dobro i loše
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
61..primali su s 58 naviše mada je 56 prag(tako da ciljaj na minimalno 59 bodova), prirodoslovno-matematički.
najbolji omjer je 2 decka : 28 cura.
dosao u skolu( zakasnio na priredbu, ono kao nenamjerno),vidio glupu djecicu, s jedinim normalnim čovjekom otišao na biljar,pivu,hamburger i kladu i opet pivu i kladu.
Svim školarcima koji kreću u nove radne pobjede, želim sreću u novoj nastavnoj godini
.
o hebem ti EMK, MUE , FT i ostale pi**arije
Kod mene u razredu nema ni jedne, ali ima zato u susjednim razredima 
Ni u mojem nema nijedne cure, samo što kod nas ni u drugim razredima nema skoro ni jedne cure... frickin Elektrostrojarska 
Danas prvi dan u gimni B).
Razred *eben, ima dobrih zenski
ekipa je zakon i bas me zanimaju nastavnici :D
Ja si stvarno ne mogu zamislit razred bez cura, ja sam u gimnaziji i mi jadni dečki smo u manjini 
Ja si stvarno ne mogu zamislit razred bez cura, ja sam u gimnaziji i mi jadni dečki smo u manjini 
U nas je prilicno izjednaceno, 24 zenske osobe i 4 covjeka.