Što kad cvrči napajanje?

poruka: 7
|
čitano: 1.502
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Što kad cvrči napajanje?

Nisam siguran što mi "cvrči" (zvuk je bas nekako između cvrčanja i guzvanja onih glasnik papirica od bombona :) ). pretpostavljam da je napajanje. cuo sam vec par veceri, ali tesko mi je odrediti od kuda tocno dolazi taj zvuk. svi kablovi su do kraja utaknuti. jedino ako zavojnica zuji ili sto vec. kaj da radim. da otvaram napajanje - pogledam sta ima unutra ili da duram dokle ide? LC6650GP3 V2.3 - GREEN POWER je u pitanju

EDIT: da napomenem, to traje mozda minutu (sa prekidima) i onda je dalje ok

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 21:32 (Idealist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Što kad cvrči napajanje?

- Napajanje lagano dolazi do kraja svoga radnoga vijeka, ako nemaš garancije uzmi si XFX 450 na akciji,

ima 80+ BRONZE certifikat i 5 godina garancije.

0 3 hvala 0
16 godina
Re: Što kad cvrči napajanje?

tesko, jedva da je staro 2 godine (taman kraj garancije - ako nije vise pokriveno)

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.3.2014 21:24 (Idealist).
12 godina
neaktivan
Što kad cvrči napajanje?

zavojnica ili ventilator.....

fra Krsto Narkoman
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Što kad cvrči napajanje?

Probaj ga izvadit iz kucista i pocistit ako nisi,mislim da to zujanje nebi trebalo stvarat neki problem jer je to inace pojava kod ventilatora.Meni gornji fan u kucistu zna zujat par min i onda prestane i to je pocelo zadnjih par mjeseci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ugasi komp, uzmi olovku i gurni je u ventilator da ga zaglaviš (da se nevrti na par sekundi) upali komp, ako nečuješ ništa onda ti je ventilator prolupao, tako najlakše provjeriš dali je u pitanju ventilator bez da rastavljaš napajanje

edit: baš to što si opisao da se nakratko čuje pa prestane je simptom prolupalog ventilatora, obično kad "hladan" komp pališ prolupani zna se čut gadno, pa nakon koju minutu znatno manje ili uopće se nečuje kad uhvati "radnu temperaturu"

samo krupno, ništa sitniš....add me on xfire: wsggarrett
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 11:11 (oly570).
16 godina

komp radi cijela popodneva. a navecer cujem vjerojatno radi tise okoline. kao sto rekoh: cvrcanje kako dođe tako i nestane. za sada sam to cuo samo jucer i prije cca 2 tjedna

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice