Novi Quad Core Q8XXX i crni ekran?

poruka: 8
|
čitano: 2.366
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi Quad Core Q8XXX i crni ekran...

Danas dobio novi procesor i on je intel quad core...neki iz Q8XXX serije i on je 775 socket...prije sam imo neki stariji Dual Core....a matična mi ima 775 socket i podržava qquad core....ime matične je GIGABYTE S-Series GA-P35-DS3...ali sada kad sam u komp stavio novi cpu, onaj početni zeleni ekran na kojem samo piše GIGABYTE više ne traje 1 sekundu...nago dvadeset...i onda kad prođe baš u vrijeme kad se ekran zacrni i win xp bi se trebo počet bootat...eto crni ekran i ništa...tako ostaje...neznam što da radim...jer i matična i proc su 775 i piše da podržava quad core pa bi trebalo radit...

Hvala u naprijed na pomoći!

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 17:24 (krizo96).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Prvo napravi Clear CMOS!

Moj PC  
4 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Novi Quad Core Qq8
krizo96 kaže...

Danas dobio novi procesor i on je intel quad core...neki iz Q8XXX serije i on je 775 socket...prije sam imo neki stariji Dual Core....a matična mi ima 775 socket i podržava qquad core....ime matične je GIGABYTE S-Series GA-P35-DS3...ali sada kad sam u komp stavio novi cpu, onaj početni zeleni ekran na kojem samo piše GIGABYTE više ne traje 1 sekundu...nago dvadeset...i onda kad prođe baš u vrijeme kad se ekran zacrni i win xp bi se trebo počet bootat...eto crni ekran i ništa...tako ostaje...neznam što da radim...jer i matična i proc su 775 i piše da podržava quad core pa bi trebalo radit...

Pogledaj na maticnoj triba bi imat mali ekrancic sa dva simbola. Vidi koji je kod i di je zapea. I pogledaj koja je verzija BIOS-a. Podrzava ti maticna taj procesor, ali ne u najranijim verzijama BIOS-a.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
16 godina
RE: Novi Quad Core Qq8
krizo96 kaže...

prvo clear cmos a ako ne upal ipukni gore novi bios ako već nisi jer obicno stariji tipovi biosa ili ne podržavaju nikako ili stvaraju probleme,inace jako dobra p35 ploca

edit-ajme su brzi svi

I'm too old for this shit
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 17:27 (dart_tom).
16 godina
neaktivan

ok...prvo...brzina vaših odgovora me šokirala...naravno to je dobro =)

idem sad napravit clear CMOS pa javim kako je prošlo...a onda ću probat napravit update BIOS-a

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Novi Quad Core Q8XXX i crni ekran...
krizo96 kaže...

Trebas najnoviju verziju BIOS-a za q8xxx.

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2544&ver=

Uvijek postoji način, ali obično ne funkcionira.
16 godina
neaktivan

hvala svima na pomoći...al sad sam u stanju šoka... tlko sam toga izvodio s kompom otvaro s floppyjem za bios gledi i svašta..cijeli dan glupposti koje nemogu u jednom postu napisat...da bi sad na kraju kad sam opet napajanje uključio od kompa...smrad proradio sam od sebe...jedino šta sam učinio je bilo to da sam stavio u bios-u postavke na zadane i isključio napajanje pa opet uključio...sam neznam dal sam više sretan šta radi ili ljut šta sam tolko vremena izgubio xD

(al moj komp voli gluposti izvodit....pa ako se opet odluči pokvarit napišem tu)

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 19:21 (krizo96).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Novi Quad Core Q8XXX i crni ekran?
krizo96 kaže...

hvala svima na pomoći...al sad sam u stanju šoka... tlko sam toga izvodio s kompom otvaro s floppyjem za bios gledi i svašta..cijeli dan glupposti koje nemogu u jednom postu napisat...da bi sad na kraju kad sam opet napajanje uključio od kompa...smrad proradio sam od sebe...jedino šta sam učinio je bilo to da sam stavio u bios-u postavke na zadane i isključio napajanje pa opet uključio...sam neznam dal sam više sretan šta radi ili ljut šta sam tolko vremena izgubio xD

Budi sretan sta radi. Kolko san ja vrimena na gluposti potrosia, ne zelis ni znat. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice