Intel Club (opća tema o procesorima) izdvojena tema

poruka: 15.852
|
čitano: 3.439.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
10 godina
protjeran
Intel i7 Club

Stavljam skidat GTA V, pa cu testirat kad instaliram igru i postavim kad se uploada.

Do sutra navece valjda postavim video.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Re: Intel i7 Club
dreadmoore kaže...

Znas on je profesionalac neradi on to tako samo djeca tako rade kako ti mislis.Vidis da je troll nista vise od njega nisam ni ocekivao.

Ja se divim tvom intelektu i sposobnosti razlucivanja i zakljucivanja.

Morat cu dat svom 13godisnjem susjedu da malo dode umjesto mene na forum, kladim se da bi se dobro ispricali vas dvoje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2017 15:07 (Lucidius).
14 godina
neaktivan
Lucidius kaže...
dreadmoore kaže...

Znas on je profesionalac neradi on to tako samo djeca tako rade kako ti mislis.Vidis da je troll nista vise od njega nisam ni ocekivao.

Morat cu dat svom 13godisnjem susjedu da malo dode umjesto mene na forum, kladim se da bi se dobro ispricali vas dvoje.

Koliko ti imaš godina Lucidius?? Vjerojatno ne više od svog susjeda. Najbolje što možeš na ovom forumu je dobiti 3 žuta kartona u 2 dana .

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2017 15:31 (Shockwave).
14 godina

Zašto hranite trola ?? 

17 godina
Shockwave kaže...
Lucidius kaže...
dreadmoore kaže...

Koliko ti imaš godina Lucidius?? Vjerojatno ne više od svog susjeda. Najbolje što možeš na ovom forumu je dobiti 3 žuta kartona u 2 dana .

Najbolje bi bilo kada bi Vam Lucidius stavio svoju sliku ovdje, mislim da bi 99.9% Vas zašutilo...

No kako god ja ne vidim pretjerano smisla više vodit polemiku ryzen ili i7... isti k drugo pakovanje

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2017 15:52 (toxic).
16 godina

Moze posalji  susjeda dodji i ti pa cu vam objasniti i pokazati kako se to radi a ne troolati po forumu i pricati neke nebuloze.

17 godina
odjavljen
toxic kaže...

Najbolje bi bilo kada bi Vam Lucidius stavio svoju sliku ovdje, mislim da bi 99.9% Vas zašutilo...

Jel gadan?

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...

Jel gadan?

A daj nemoj, pusti to i idemo dalje, opasno me vučeš za jezik i ne znam koliko budem mogao izdržati

jer sada se borim svim snagama da ne dobijem drugi karton danas.

toxic kaže...

No kako god ja ne vidim pretjerano smisla više vodit polemiku ryzen ili i7... isti k drugo pakovanje

Evo ga opet, idemo sve ispočetka. Daj se vrati puno unazad i pročitaj tu našu borbu.

Upao si tu bezveze i još tražiš da se stavljaju tu neki autoportreti.

Ovo isti k... drugo pakovanje ne želim komentirati, ne da mi se stvarno po jedno stoti put pisati isto jer sam već lud od toga.

toxic kaže...

Jao jadan ti, sigurno imas velike borbe ali sam sa sobom. Opusti se.

Nego sta je nego isti k  drugo pakovanje.

Ma zaje... te.

A nije isto, svaki ima svoje prednosti i mane, to je jedino točno.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.5.2017 19:23 (Valentin17).
17 godina
Valentin17 kaže...
Friday kaže...

Jel gadan?

A daj nemoj, pusti to i idemo dalje, opasno me vučeš za jezik i ne znam koliko budem mogao izdržati

jer sada se borim svim snagama da ne dobijem drugi karton danas.

toxic kaže...

Evo ga opet, idemo sve ispočetka. Daj se vrati puno unazad i pročitaj tu našu borbu.

Upao si tu bezveze i još tražiš da se stavljaju tu neki autoportreti.

Ovo isti k... drugo pakovanje ne želim komentirati, ne da mi se stvarno po jedno stoti put pisati isto jer sam već lud od toga.

Jao jadan ti, sigurno imas velike borbe ali sam sa sobom. Opusti se.

Nego sta je nego isti k  drugo pakovanje.

15 godina
neaktivan
Intel i7 Club

Mene vise muci kaj se svi svadjaju ryzen vs intel a 90% ih fura 60/75hz  Vecina ekipe tu bi radje ulozila u vodeno da izvuce 200mhz nego u posteni monitor na kojem ce osjetit performanse koje imaju.

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr

4 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Intel i7 Club

Stjepanj

Eto sta sam obecao to sam i napravio:

i7 7700k (5GHz) + gtx 1080 (2100MHz) - GTA V (1920x1080p, max settings)

Proc je u BIOS-u na 1.385v ali ga zalaufa na 1.402v u sistemu, jasno mogao bi ga i na manjoj voltazi voziti bez problema kada pogledamo temperature ali namjerno sam ovako odradio da nebi jos pocele jos price kao da imam dobar primjerak pa je zato temperatura manja.

Ovo ide opcenito za sve, a ponajvise sa XXX i Chaselola:

Eto sada kada vidite kako su u stvari niske temperature za Kaby-a na 5GHz bez delida jasno vam je kakve ste bisere pricali i koliko ste smijesni sa tim forama o obaveznom delidanju, nadam se da sad bar sa tim glupostima necete vise smarat. Kada bi se Kaby delidao bio bi u igrama na 40-45 stupnjeva na 5GHz, a u tom slucaju bi ga se moglo i na 5.2GHz nategnuti za gejming 

Eto jos jednom sam stao mnogima na rep i dokazao znanje na djelu, al sta ces, kada necete da slusate 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 3:30 (Lucidius).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Nego sta ti to radi u pozadini? Da nije ves masina pa se toliko cuje? Odvrtio fanove na max pa kao da avion polijece. Ajde ako koristis slusalice jos se i moze tako igrat ali svakako nije ta buka za 24/7.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
10 godina
protjeran
Intel i7 Club

Ventovi su na 1100RPM od kucista, od vodenog je max 1700RPM, grafa također na 1700RPM, to je sve dosta nisko za okretaje, inace grafe i vodena idu na 2000+ RPM bez jebemti tak da je ovo moje sasvim ok.

Problem je sta mi je u stanu u ove vecernje sate (od 20 do 23) kad su svi budni i lumpuju po stanu i pale dvije televizije i jos radi i vesmasina u kupaoni koja mi je blizu sobe pa je dosta velik izvor zvuka u sobi bez obzira na komp, a mikrofon od moba to sve upija, cak cujes koliko s eglasno cuje tipkanje po tipkovnici (nije mehanicka) i klik miša.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Intel i7 Club

Daj to napravi sa Mafijom III, GTA je kamilica za hardver. I kaj se mene tiče nisam pisao da se delidanjemora napraviti nego da sa istim skineš dvadesetak stupnjeva, što ide na sramotu Intela jer je očito napravljen amaterski posao. Ljudi sa zračnim hladnjacima udaraju daleko veče temperature bez delidanja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 8:54 (XXX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel i7 Club

Koristi shadowplay za snimanje zao mi te gledat kako se mucis s mobitelom  ne znam koji "profesionalac" snima s mobitelom 

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 8:50 (kurt).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Eto jos jednom sam stao mnogima na rep i dokazao znanje na djelu, al sta ces, kada necete da slusate 

Kad si mene pomenuo bez mog prozivanja ili upucenog pitanja, dobices odgovor fino objasnjen ispod:

1) Snimas telefonom k'o kakav klinac i stavljas na youtube, toliko o profesionalnosti

2) Pokazao si svima da si ispao zrtva marketinga iliti u narodu zvano ispao si tukac igras 1080p 60hz s tom masinom, sto se moze isto uraditi sa 3x jeftinijim komponentama

3) Svaka cast da mozes uz tu buku izdrzati, mene vise podsjeca na LED ves masinu da imas na stolu umjesto kucista. Toliko o buci i tisini koju toliko hvalis na sve strane.

Pih Tonci mi dao zuti jer sam zamolio stop offtopica lel

EDIT: nisam vidio gdje sve 5 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 9:17 (chaselol).
17 godina
odjavljen
chaselol kaže...

Pih Tonci mi dao zuti jer sam zamolio stop offtopica lel

U posve drugoj temi zbog kršenja fiksnog pravila "Prekršitelje pravila se prijavljuje na 'Prijavi', a ne javno. Ovako samo nastaje off-topic." postom sadržaja: "Opet ovi botovi i njihove gluposti, jel mogu ti crveni kartoni da potraju vise od 2-3 dana".

Tema o Ryzenu je iznimno strogo moderirana. 

Nope.
9 godina
protjeran
Intel i7 Club

koliki su za 7700k naponi za stock klokove, kad boosta do svojih max 4.5GHz ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Lucidius kaže...

Stjepanj

Eto sta sam obecao to sam i napravio:

Profesionalizam na nivou pa to djetetu od 11 godina nebi palo napamet da snimi na takav nacin a za buku da ne govorim kao da se igras  u nekoj industrijskoj zoni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 10:27 (dreadmoore).
13 godina
odjavljen
Intel i7 Club

Sad ste prekrenuli temu na njegovo snimanje mobitelom koje uopće nije poanta tu..

A i dokazao vam je svoje, kako ste i tražili, pa da je snimio na VHS pa poslao...

Bez obzira na cijenu 7700k je dobar proc, rečeno posebno s naglaskom na gaming.

SkorvY
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 10:41 (skorvy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Intel i7 Club

Dokazao je da uz hrpu ventova, vodeno i industijsku buku proc radi na viskoih 60+ stupnjeva u igri staroj nekoliko godina. Da delida proc dokazao bi da temperature padaju za dvadesetak stupnjeva, dokazao je da Intel stavlja kaogumu na jezgru procesora.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 10:44 (XXX).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen

Staroj igri koja je još uvijek jedna od najzahtjevnijih po pitanju resursa, na FHD pod većim opterečenjem CPU, na 5Ghz i to na prihvatljivoj temperaturi jer Intel ide do 90C, ne topi se na 65C kao AMD.

SkorvY
16 godina
Intel i7 Club

Ma nismo pokrenuli temu nego je on pokrenuo tu temu kako tko prikaziva svoj video i na koji nacin vrati se stranicu nazad pa ces vidjeti ovo je samo odgovor na ono njegovo.

A sto se tice i7 6700k/I7 7700K trenutno jesu najbolji izbor za gejming mada tu spadaju i i5 sa k verzijom i ako su 4 jezgrene cak mozda mogu i bolje rezultate dati od i7.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XXX kaže...

Dokazao je da uz hrpu ventova, vodeno i industijsku buku proc radi na viskoih 60+ stupnjeva u igri staroj nekoliko godina. Da delida proc dokazao bi da temperature padaju za dvadesetak stupnjeva, dokazao je da Intel stavlja kaogumu na jezgru procesora.

Pretpostavljam da ti onda crysis 3 iz 2013. vrtis na max na svom kompu ako se vodimo tom logikom? Btw intelu je 60 stupnjeva macji kasalj a rpm je sigurno mogao smanjiti jer su mu temp odlicne

18 godina
odjavljen
skorvy kaže...

Staroj igri koja je još uvijek jedna od najzahtjevnijih po pitanju resursa, na FHD pod većim opterečenjem CPU, na 5Ghz i to na prihvatljivoj temperaturi jer Intel ide do 90C, ne topi se na 65C kao AMD.

A na tih 90 je kao OK i prihvatljivo? Zato se i ograđuju ovi iz Intelea i ne preporučaju klokanje K procesora kak nebi trebali plaćati sudske odštete zbog možebitnih tužbi za lažni marketing ili povrat robe.

18 godina
odjavljen
kurt kaže...
XXX kaže...

Pretpostavljam da ti onda crysis 3 iz 2013. vrtis na max na svom kompu ako se vodimo tom logikom? Btw intelu je 60 stupnjeva macji kasalj a rpm je sigurno mogao smanjiti jer su mu temp odlicne

"Unsurprisingly, temperatures explode right along with the power consumption. The CPU hit 101°C very quickly, which means that it even exceeded its maximum temperature. Consequently, it throttled up to 25 percent. At least the processor survived our full 30-minute test."

http://www.tomshardware.com/reviews/intel-kaby-lake-core-i7-7700k-i7-7700-i5-7600k-i5-7600,4870-8.html

Ne vidim zakaj ovo braniti, došle budu igre koje će ga znat poštenije upregnuti od GTA pa bu se lupalo na ovakve temperature...nek proba sa Mafijom III.

"Second, there’s the thermal paste, which might have made Intel's accounting department happy, but causes overclockers nothing but worry."

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 11:17 (XXX).
15 godina
neaktivan
Lucidius kaže...

Ventovi su na 1100RPM od kucista, od vodenog je max 1700RPM, grafa također na 1700RPM, to je sve dosta nisko za okretaje, inace grafe i vodena idu na 2000+ RPM bez jebemti tak da je ovo moje sasvim ok.

Problem je sta mi je u stanu u ove vecernje sate (od 20 do 23) kad su svi budni i lumpuju po stanu i pale dvije televizije i jos radi i vesmasina u kupaoni koja mi je blizu sobe pa je dosta velik izvor zvuka u sobi bez obzira na komp, a mikrofon od moba to sve upija, cak cujes koliko s eglasno cuje tipkanje po tipkovnici (nije mehanicka) i klik miša.

Ventilator CPU-a je na 3000 na 0-1% opterećenja. 

I’m an alien clone from Hyperion origin..
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 11:27 (planety).
18 godina
odjavljen
planety kaže...
Lucidius kaže...

Ventilator CPU-a je na 3000 na 0-1% opterećenja. 

Ma nije, to vrti vešmašina u pozadini 

15 godina
neaktivan
Intel i7 Club

To su stress test temperature.. 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Intel i7 Club

Gdje su hwinfo ocitanja od barem 20min igranja? 1700rpm-a? Lol, moja noktua bi poletila skupa s kucistem! 

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Intel i5 Club
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice