Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 12.008
|
čitano: 2.175.283
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
16 godina
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

Neznam dali pisem u dobru temu, ali trebam jedan jednostavan odgovor.

Kako je najbolje napraviti airflow?
http://icrontic.com/images/draco/articles/pc_airflow_heat_cooling_guide/wsinsidecaseflow.jpg 

Dali je dobar ovakav airflow?
Ja imam na front panelu jedan koji izbacuje zrak, a iza jedan koji ubacuje.

Dali je "moj" airflow bolji od ovog gore? (zanemarite gornji ventilator jer ga ja nemam)
Evo slike mog front panela, da vam objasnim kako meni to stoji na front panelu (mrezica i neka plastika).

Front panel sprijeda Front panel sprijeda
Front panel iznutra Front panel iznutra
Autoclimb kills more people than AIDS
16 godina
moderator
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
Svrzic kaže...

okreni ventove

naprijed treba ulazit zrak, a iza izlazit

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
16 godina
XXX-Man kaže...
Svrzic kaže...

okreni ventove

naprijed treba ulazit zrak, a iza izlazit

hvala

Autoclimb kills more people than AIDS
14 godina
neaktivan

Prstić gore za sendvič xD

Rest In Peace Steve Jobs. Watercooled CPU.
15 godina

haha, tek sam sad i sam skuzio da je tu, prebacivao sam sa iPhone-a a on odmah sve nove fotke prebacuje, pa sam ih samo drag&drop nabacio u post :D

Respect the Raise...!
14 godina
neaktivan
definho kaže...

haha, tek sam sad i sam skuzio da je tu, prebacivao sam sa iPhone-a a on odmah sve nove fotke prebacuje, pa sam ih samo drag&drop nabacio u post :D

Pa zašto slikaš sendvič iPhone-om? {#}

17 godina

Zasto kolegi marin sparks odma dajete thumb down čim nekome PC košta kao nečja grafička kartica. Nemogu svi imati i7 i 6990 pa da im se divimo. Trebao svakoga tko se trudi podržati {#}

16 godina
neaktivan
B_O_J_A kaže...

Zasto kolegi marin sparks odma dajete thumb down čim nekome PC košta kao nečja grafička kartica. Nemogu svi imati i7 i 6990 pa da im se divimo. Trebao svakoga tko se trudi podržati {#}

Ja sam radi toga što su slike katastrofa kvalitete, pa se ne vidi tko tu pije a tko plaća.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
B_O_J_A kaže...

Kakvo je vrijeme došlo, možda bude sve više nas ovako...
marine, glavno da si ti zadovoljan koliko možeš bit' :), ne obaziri se na ove koji misle da su najvažniji i najbolji... 

17 godina

Nemaju svi dobar fotoaparat. Već je bilo par postova koje postaju kolega sa lošijim konfiguracijama ali se trude koliko mogu. I uvjek ih popljuvaju radi nekoga razloga.

Upravu si da su slike loše kvalitete ali svatko slika kako moze i sa čim može a mislim da svima trebamo dati podršku i pomoć koliko možemo a ne popljuvati svakoga tko posta sa lošijom konfiguracijom.

15 godina

Covjek nema novaca no to nije bitno.Pokazao nam je svoj kutak i svoj komp i radi toga zasluzuje TU ma kakve slike bile i ma kakva konfa bila.Nemogu gledati te vase TD,maknite ih.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
B_O_J_A kaže...

Nemaju svi dobar fotoaparat. Već je bilo par postova koje postaju kolega sa lošijim konfiguracijama ali se trude koliko mogu. I uvjek ih popljuvaju radi nekoga razloga.

Upravu si da su slike loše kvalitete ali svatko slika kako moze i sa čim može a mislim da svima trebamo dati podršku i pomoć koliko možemo a ne popljuvati svakoga tko posta sa lošijom konfiguracijom.

Nije stvar fotoaparata, i ja slikajem mobitelom ili katastrofa aparatom, ali bar pokusam da je normalno osvjetljenje i da nije toliko mutna slika. 

Zadnji kojega su popljuvali je bilo radi toga jer je stavio onu mrežu na bočnu stranicu, a isto tako (a i još gore) su popljuvali onoga koji je loše posprejao nvidia logo, a samo kučiste je preko 1000.

I sa malo i ni malo novca se moze napravit nesto sto zasluzuje TU, a sa masu novca se isto tako moze napravit nesto sto zasluzuje TD.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

pa samo idiot moze nekom dat td zbog loseg pc-a.

17 godina

Ovo što si rekao to si u pravu sa malo novca mozes puno napraviti. A isto tako skupe komponente ako nemaš ideja normalnih nema ništa niti od toga. Ali zamisli kad netko posta slike da pokaze svoj radni prostor i svoje ideje pa kakve god one bile. Pocnu ga pljuvati to nije OK. Onaj sa mrezicima napravio je opet OK pc sa onim sa čim je mogao napraviti. Ali ta glupiranja sa kućištima od 1000kn su za td ili na preljepo kućište lijepiti idiotske naljepnice su nekome za td nekome opet nekome za pohvalu, o ukusima se ne raspravlja. Ali nije ok ljude pljuvati zato sto nemaju bolji pc.

14 godina

@definho u sendvicu ljep menagment xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.1.2012 22:57 (CM weitE!).
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
B_O_J_A kaže...

Nije stvar fotoaparata, i ja slikajem mobitelom ili katastrofa aparatom, ali bar pokusam da je normalno osvjetljenje i da nije toliko mutna slika. 

Zadnji kojega su popljuvali je bilo radi toga jer je stavio onu mrežu na bočnu stranicu, a isto tako (a i još gore) su popljuvali onoga koji je loše posprejao nvidia logo, a samo kučiste je preko 1000.

I sa malo i ni malo novca se moze napravit nesto sto zasluzuje TU, a sa masu novca se isto tako moze napravit nesto sto zasluzuje TD.

Ja sam baš iz fore dao onoma sa mrežicom TU usput to je isti ovaj koji je stavio slike sa lošom kvalitetom ( marin sparks ), ali on je zaslužio TU jer je sam to radio i bio kreativan, dok je onaj šta je dao plastificirati kučište u svjetlozeleno i onda još jako loše napravio logo od nvidie po meni takvi ne zaslužuju TU. Tako bar ja mislm marin sparks samo ti radi svoje i neobaziri se na TD.

Mogu nabaviti djelove marki: Evga, AsusROG, Mushkin, te djelove za vodeno hlađenje sa stranice Aquatuning.de i Geizhals.at
18 godina
B_O_J_A kaže...

Hebote može barem upaliti svjetlo da se nešto vidi, ovako su slike katastrofa, očajne. Šta se vidi? Neka vražja neonka i to je to, čista pyzdarija. Nevezano imao on neku kantu ili elijenvera...

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
odjavljen

Ja sam mu dao TD zbog ovoga što je napisao pod Moj PC:

amd athlon 64 x2 Matična ploča ASROCK M3A UCC ram kingmax ddr3 4gb graficka kartica nvidia 8800 gtx napajanje corsair 750w kucište coolermaster haf 932

Ja to nigdje ne vidim,a vi?

SK crew
15 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
definho kaže...

Pa zašto slikaš sendvič iPhone-om? {#}

Pa jel vidis qrac napisan i nacrtan majonezom? Lik je ekstravagantni umjetnik.

15 godina

TU samo zbog profesionalno montiranog ventilatora.
Inače bi bilo TD zbog kvaliteta slika jer se ništa ne vidi.

Još jednom:

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 14:41 (sudy_freak).
15 godina

@SviOniKojiOMomSendviču

ha cujte, postane dosadno svaki jeb*ni dan monotono istiskavat tu majonezu na sendvič, potrebno je nekada uvesti i nešto novo...

btw. bilo je tu raznoraznih kreacija od strane mnogih u našoj školi :D

Respect the Raise...!
18 godina

@badboycro

Zašto nisi drugačije okrenuo vent na hladnjaku procesora da ti ide na onaj vent koji ispuhuje zrak? Tj, trebao bi okrenuti cijeli hladnjak na drugu stranu. Garantiram da će biti niže temperature.

Inače lijepa konfiguracija, malo ženska ali šta ćeš{#}{#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina

@Pr3dat0r

Bez uvrede , ali mislim da bi se bolje uklopile bijele neonke od crvenih.

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

po meni je crno trebao uzet onda ta komba s crvenom bi legendarna bila sad je malo mix al eto... ja se nadam da ce mi doc u petak kuciste, s likom se vec 2 tjedna dogovara, 2 puta je vec otkazao {#}

16 godina

Da, al velika vecina kucista je crna i skoro svi stavljaju crvene neonke unutra. Ovakvo bijelo kuciste mi se sviđa i rijetki ga imaju !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

@Pr3dat0r

Bez uvrede , ali mislim da bi se bolje uklopile bijele neonke od crvenih.

imam bijele al su šit izgleda...... sad sam naručio i 8 crvenih dioda da ih zamjenim u ona 2 venta

Um caruje, DOK SNAGA NE POPIZDI :)
15 godina
neaktivan
Pr3dat0r kaže...

ako ce ti trebat ja sam ako se dobro sjecam 50 presleeved komada narucio pa cu ti moc udjelit nesto :D mijenjat cu na 5 ventova diode tak sigurno ce mi ostat jos nisu dosle al budu :D

15 godina
neaktivan

zanimljivo.... bio bi ti vrlo zahvalan, ionako mi kolega ne ide kući još bar 15-20 dana tako da ih nebi mogao pokupit........

aj ako nije problem pm me kad ti dođu i vidiš dali su ti ostale koja.... platim sve uredno.

fala unaprid

Um caruje, DOK SNAGA NE POPIZDI :)
14 godina
odjavljen

crackcood2 

pa kaj nisu to samo 2 slike ? :D

15 godina
Arnold Layne kaže...

crackcood2 

pa kaj nisu to samo 2 slike ? :D

Jesi retardiran ili šta?
LINKAJ POST U TEMI, ŠTO ME BRIGA ZA NJEGOV PROFIL!?

Damn

{#}{#}{#}{#} 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice