Zvučnici 2.0 ili 2.1 preporuka

poruka: 50
|
čitano: 19.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Baš sam jučer , vidio pa zaboravio stavit...ovo bi trebalo bit dobro.

Samo što sam primjetio kod Spa 2500 je to da ima pojačalo klase D što mi se nikako ne sviđa...više za igrice manje za glazbu..

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina

Imaju li koji bolji zvučnici od Genius SW-V2.1 1250 u cjenovnom razedu oko 300kn?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jako tesko da ces naci bolje od tih Geniusovih, eventualno Logitech Z-323 , al mi se Genius cini bolji u tom cjenovnom rangu.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Nikakav Logitech za te pare , taj Genius je najbolji izbor.

0 1 hvala 1
15 godina
protjeran

može preporuka 2.0 zvučnika do 500kn?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Zvučnici 2.0 ili 2.1 preporuka
gin.tonic kaže...

može preporuka 2.0 zvučnika do 500kn?

Genius SP-HF 1800A, a ako se možeš protegnut malo više, onda Genius SP-HF2020. Ili možda Creative GigaWorks T20.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.1.2012 12:54 (Balvan8).
16 godina
neaktivan
Ja bi t20 ili sp hf 1800. Čak možda opcija sp hf 1800 + Audigy 2 s oglasnika , taman ti dođe na cijenu samih gigaworksa.

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Ma za prijatelja je,on bi inače kupio ove logitech i spaja ih na laptop (ne pitajte)

http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/speaker-system-z520

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Onda može te Z 520 , dosta dobri zvučnici poslušao sam ih 2 puta.

0 0 hvala 0
18 godina

Planiram si uskoro kupiti neke 2.1 zvučnike do 1500 krznenih (može malo i iznad ali ne previše) pa molim vašu preporuku.

Zvučna mi je Audigy 2ZS, sada imam Logi x-230 koje bi prodao nakon što si uzmem neke nove.

Za sad su mi Cors SP2500 nekak najbolji jer su pokupili najbolje ocjene po skoro svim recenzijama na netu koje sam gledao, ali su dosta i skupi pa ako imate neke druge prijedloge pucajte.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ne vrijede ti Corsair toliko para , uzmi Z 623 za 900 kn i to će biti ok. Ako ćeš stereo imaš odličan izbor za te pare , kvalitetniji od ovih navedenih.

1 0 hvala 1
16 godina

Tako je,uzmi Logitech Z623 i ostatak pospremi u dzep ! Dali u obzir dolaze 5.1 zvucnici ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina

Ne, samo 2.1.

Gledam ih baš malo i ne čine mi se loši, ni po izgledu ni po recenzijama.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan

Ma Z 623 će s Audigy 2 ZS svirat odlično , ja imam kombinaciju Z 2300 + Audigy 2 ZS i dosta ok svira.

Tako da bi to sa Z 623 dobro funkcioniralo , a Corsair definitivno ne vrijedi 1800 kn.

Pa za te novce kupiš M audio lx 4 2.1 koji ga opere u svakom segmentu.

0 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

Realno gledajuci ne vride 1800 kn ali ja sam ih uzeo pocetkom ili krajem 9-tog miseca u protisu za 1161 kn,i nije mi zao ni lipe sto sam dao za njih

17 godina
neaktivan
SPLICO212 kaže...

Realno gledajuci ne vride 1800 kn ali ja sam ih uzeo pocetkom ili krajem 9-tog miseca u protisu za 1161 kn,i nije mi zao ni lipe sto sam dao za njih

za te pare su bili best buy. Ali neznam šta im je bilo da su ih povukli, nabili cijenu i sad ih polagano vraćaju u prodaju.

18 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...
SPLICO212 kaže...

za te pare su bili best buy. Ali neznam šta im je bilo da su ih povukli, nabili cijenu i sad ih polagano vraćaju u prodaju.

Pazi sad sta se desilo sa jos jednim Cosairovim proizvodom a radi se o slusalicama http://www.corsair.com/pc-computer-audio/gaming-headsets/gaming-audio-series-hs1-usb-gaming-headset.html nakon misec dana od kada su dosle u Hr trgovine padne im cijena za 50% JA ostao paf i kazem ma necu jos kupit jer sam nesto na autu radio i tako nakon 2 miseca iden ja uzet sluske kad ono cijena 750 kn. A sp 2500 je cijena biloa po izlasku 1.800 kn i samo su najednom pali za cca 650 kn i to samo u protisa ovi drugih par ducana je drzalo cijenu od 1600-1800 kn

18 godina

Ima netko ove Logi Z 623 da čujem njegova iskustva?

Čine mi se sasvim ok... A i nisu tako preskupi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ima ih korisnik weki 22. No , možeš ih slobodno uzeti jer za tu cijenu nećeš dobiti ništa bolje.

0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice