Stigli u Protis, fakjea! Za ovo se štedi..
I mali brat..
Stigli u Protis, fakjea! Za ovo se štedi..
I mali brat..
Baš sam jučer , vidio pa zaboravio stavit...ovo bi trebalo bit dobro.
Samo što sam primjetio kod Spa 2500 je to da ima pojačalo klase D što mi se nikako ne sviđa...više za igrice manje za glazbu..
Imaju li koji bolji zvučnici od Genius SW-V2.1 1250 u cjenovnom razedu oko 300kn?
Jako tesko da ces naci bolje od tih Geniusovih, eventualno Logitech Z-323 , al mi se Genius cini bolji u tom cjenovnom rangu.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
može preporuka 2.0 zvučnika do 500kn?
može preporuka 2.0 zvučnika do 500kn?
Genius SP-HF 1800A, a ako se možeš protegnut malo više, onda Genius SP-HF2020. Ili možda Creative GigaWorks T20.
Ma za prijatelja je,on bi inače kupio ove logitech i spaja ih na laptop (ne pitajte)
http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/speaker-system-z520
Onda može te Z 520 , dosta dobri zvučnici poslušao sam ih 2 puta.
Planiram si uskoro kupiti neke 2.1 zvučnike do 1500 krznenih (može malo i iznad ali ne previše) pa molim vašu preporuku.
Zvučna mi je Audigy 2ZS, sada imam Logi x-230 koje bi prodao nakon što si uzmem neke nove.
Za sad su mi Cors SP2500 nekak najbolji jer su pokupili najbolje ocjene po skoro svim recenzijama na netu koje sam gledao, ali su dosta i skupi pa ako imate neke druge prijedloge pucajte.
Tako je,uzmi Logitech Z623 i ostatak pospremi u dzep ! Dali u obzir dolaze 5.1 zvucnici ?
Ne, samo 2.1.
Gledam ih baš malo i ne čine mi se loši, ni po izgledu ni po recenzijama.
Ma Z 623 će s Audigy 2 ZS svirat odlično , ja imam kombinaciju Z 2300 + Audigy 2 ZS i dosta ok svira.
Tako da bi to sa Z 623 dobro funkcioniralo , a Corsair definitivno ne vrijedi 1800 kn.
Pa za te novce kupiš M audio lx 4 2.1 koji ga opere u svakom segmentu.
Realno gledajuci ne vride 1800 kn ali ja sam ih uzeo pocetkom ili krajem 9-tog miseca u protisu za 1161 kn,i nije mi zao ni lipe sto sam dao za njih
Realno gledajuci ne vride 1800 kn ali ja sam ih uzeo pocetkom ili krajem 9-tog miseca u protisu za 1161 kn,i nije mi zao ni lipe sto sam dao za njih
za te pare su bili best buy. Ali neznam šta im je bilo da su ih povukli, nabili cijenu i sad ih polagano vraćaju u prodaju.
za te pare su bili best buy. Ali neznam šta im je bilo da su ih povukli, nabili cijenu i sad ih polagano vraćaju u prodaju.
Pazi sad sta se desilo sa jos jednim Cosairovim proizvodom a radi se o slusalicama http://www.corsair.com/pc-computer-audio/gaming-headsets/gaming-audio-series-hs1-usb-gaming-headset.html nakon misec dana od kada su dosle u Hr trgovine padne im cijena za 50% JA ostao paf i kazem ma necu jos kupit jer sam nesto na autu radio i tako nakon 2 miseca iden ja uzet sluske kad ono cijena 750 kn. A sp 2500 je cijena biloa po izlasku 1.800 kn i samo su najednom pali za cca 650 kn i to samo u protisa ovi drugih par ducana je drzalo cijenu od 1600-1800 kn
Ima netko ove Logi Z 623 da čujem njegova iskustva?
Čine mi se sasvim ok... A i nisu tako preskupi.