World of Warships

poruka: 2.887
|
čitano: 636.142
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: World of Warships

Ma nekad se zna potrefit, koliko god da znas igrat, ako te bas spoji sa "dream team" ekipom, jednostavno vec u startu znas da ces spusit. Mislim ne igram ja nista posebno, al opet..kad vidim tko sve igra i kako...divim se i govorim sebi da sam extra naprema vecini. Ekipa nezna osnove kao postavljanje broda, i kako se kretat i di ovisno koj brod imas. Ja iskreno probao sam sa DD-om, poginuo odma..nisam naviko :D Jbga kad ides sa BB-om je sasvim drugacija situacija, i jednostavno ne pase mi igrat sa DD-om, iako naucio bi vjerovatno da moram, al nez BB su mi najbolji, imam nekako najvise "fore" za pogreske, dok DD jednom izleti di netreba i pogines odma.

Origin ID: ReaLazio
17 godina
moderator
World of Warships

Info sa 0.6.3 test servera kaže da su nerfali stealth firing.

https://www.reddit.com/r/WorldOfWarships/comments/5yjbas/dataminer_stealth_firing_not_anymore_in_063/

A tek sam nabrijao Akizuki sa IFHE i buildam kapetana za AFT, fck...

0 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

1 0 hvala 0
16 godina
Dala kaže...

A što reći na ovo, capamo bazu i kažem retardima ne pucajte iz baze i ne slušaju pa nas ovi non stop resetali i naravno oni nama iskapali iako su ostala samo trojica, dva u našem capu a 1 reseta.

Frka85
13 godina
World of Warships

Moj pakao je napokon završio, uglavnom ako nemate jake živce nemojte ni ulaziti ovo kaj se sad supstio u rank 2-5 su mentalno retardirani ljudi, ima ljudi sa po 800-1000 partija koji nisu došli do ranka 1 nego samo stišću battle i uništavaju ekipu u koju upadnu - nemožete si ni zamisliti kakvi su to igraci, umre u 45sec sad prošlu kad sam drugi put imao 4 zvjzdice u ranku 2 i spušim naravno jer njemu je to samo igra i zakaj bi drugi bili u višim rankovima kad on nemre,, maa

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

for Rank 1

ja doša do rank 8 i kad su mi zaminili Kieva T7 za Minks T7 ...totalono me pogodilo (plan mi je do Rank 5 gubit živce )

sad pomalo odmaram u Random B

inaće jel ode tko vozia U.K. cruisere ??  bižim od njih uf .

i jel vama GPU vrti na 100% usage u meniu / portu ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
NixaFX kaže...

for Rank 1

ja doša do rank 8 i kad su mi zaminili Kieva T7 za Minks T7 ...totalono me pogodilo (plan mi je do Rank 5 gubit živce )

sad pomalo odmaram u Random B

inaće jel ode tko vozia U.K. cruisere ??  bižim od njih uf .

i jel vama GPU vrti na 100% usage u meniu / portu ??

Da port im je sheban žešće meni trza dok ulazim u zastavice ili module i onda je usporen neko vrijeme a igra mi radi na 76fps na iznad ultra i to zato kaj je zaključana valjda na toliko,isto kad ulazi u bitku gpu je na 100% stalno dok ne uđe --- dosta im je loša optimizacija a i podrška,, npr meni ureno 1920x1080 neće pod 16:9 staviti pa me jebe nišan i sve ( zato jer mi je Samsung TV monitor - 4k jak model 7500 ) - to je grdo, pogotovo dok nisam skužio da me to hebe..

a Uk cruisere-u, Fiji je vrh za ostale ne znam baš da se isplati truda, doduše nemam Minotaur

9 godina
neaktivan
World of Warships

Hindenburg,moj novi tier 10 (uz Montanu i Shimu)...mislim da ću njega najviše voziti od njih pogotovo ako uzmem u obzir da Shimakazea rijetko palim a Montanu ipak nešto više od toga...AP shells probija samo tako,najveće žrtve su američki BB-i a nije loše ni ložit Yamata i Kurfursta...uglavnom gušt

UK cruiseri su bzvz,dogurao do Edinburgha...dalje se neću puno patit,vjerovatno će bit prodan kad bude falilo love za novi tier 10 ( Friedrich DG,Izumo i Fletcher su u pogonu ali ni blizu kraja)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Warships

On je volio brodove

And how can man die better than facing fearful odds, for the ashes of his fathers and the temples of his Gods.
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
World of Warships

Nakon Kieva T7 i Minsk T7 kupia sam Akatsuki da zavrsim ovu sezonu ali mislim da sam se zeznia.

tek danas vidia da Shiratsuyu ima Torpedo Reload Booster . ono 4 x 4 torpeda 17233dm za 5 sek

mislim da cu udrit zamjenu sell - buy  

edit: VooDooZg je napisa dosta prije da je  Shiratsuyu bolest sa Torped Boosterom ...ali ja sam to zaboravia 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 21:54 (NixaFX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
NixaFX kaže...

Nakon Kieva T7 i Minsk T7 kupia sam Akatsuki da zavrsim ovu sezonu ali mislim da sam se zeznia.

tek danas vidia da Shiratsuyu ima Torpedo Reload Booster . ono 4 x 4 torpeda 17233dm za 5 sek

mislim da cu udrit zamjenu sell - buy  

edit: VooDooZg je napisa dosta prije da je  Shiratsuyu bolest sa Torped Boosterom ...ali ja sam to zaboravia 

Ma bolest je i zato kaj ima 5.8 detect. Brod je Shima u T7 - ja da znam torpedirati i da sam strpljiv završio bi ovu sezonu bar 50 partija ranije ako ne i 80 jer dobar igrac sa Shira-om je zlo - makar u rankedu se nažalost tu i tamo zaje s njom jer te potegne zbog 5.8 da se previše približiš Belfastu ili tak nekom ali je brod mali i lako izbjegava 

9 godina
neaktivan
World of Warships

Shiratsuyu - bolest - shima u T7 .

6 za redom dobit .he . strpljen spašen 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
NixaFX kaže...

Shiratsuyu - bolest - shima u T7 .

Svaka ti čast. Meni nikako nije radio, gubio sam partije po 120k dmg-a. FreeXP-ao sam do Akizukija.

Više uživam u Shinonome-u, 3x3 setup i reload od minute, milina.

17 godina
odjavljen

Meni je ova druga linija daleko draža, Yugumo npr. sada.

prodajem jednu od mašina (onu za veš)
9 godina
neaktivan
World of Warships

završia sam ja ovu sezonu .max Rank 8 .  je da ima još 5 dana al neću više gubit živce....

onaj Hydro radar me ubija u mozak ajme. zbog njega ću poćet igrat Cruisere (i to UK)

next sezon ću pametnije s odabirom broda ... a i triba pripremit živce na max

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
NixaFX kaže...

završia sam ja ovu sezonu .max Rank 8 .  je da ima još 5 dana al neću više gubit živce....

onaj Hydro radar me ubija u mozak ajme. zbog njega ću poćet igrat Cruisere (i to UK)

next sezon ću pametnije s odabirom broda ... a i triba pripremit živce na max

ma nema to veze s brodovima nego sa ekipom odnosno koliko ti retarda stavi, ja ću sljedeću sezonu puno pametnije -- ima jedna krucijalna stvar koju sam zaje -- treba igrati kad počne sezona što više jer tada igraju dobri igraci a što sezona ide dalje to igraju sve više i više retardi, na početku trebaš odigrati ok i ono kaj se očekuje od tebe i prolaziš jer ti u ekipi igraju unicom igraci koji znaju posao dok što dalje ide vremenski tipa nakon 3-4 tj više nema ni jednog unicom igraca i onda ti moraš napraviti sve  i odigrati za svoja 3 retarda da bi pobjedio,,,, i tu je cjela prica.

Ja sam stao nakon kaj sam za 2-3 dana udario rank 10 i stao sam tjedana dana nisam igrao jer kao da malo odmorim i to me koštalo bar 70-80 partija ili možda čak i više a o živcima ni neću, na početku do ranka 10 tih prvih 2-3 dana sam uživao u igri i bilo mi je super pogotovo prvi dan ( taj dan nisam ni radio bio sam na godišnjem i igrap od 12-16 i prošao s rank 24 na 15 brijem i to skoro bez izgubljene partije )

9 godina
neaktivan
World of Warships

ovo si dobro sve reka. ima istine . na poćetku je i meni išlo glatko ...a sad ka da su svi amateri na kvadrat .

next sezona onda na poćetku agresivno i to će bit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

evo ja nisam ni krenuo, zanemarujem wows zbog stvarnog zivota

nisam ni iskoristio ruski dd split

lijepo je vidjet da se ove godine igral premium tir, daje naznaku kam ide igra:

- nema depoa, nema kupnje na veliko ni opreme ni consumablesa

- nema ujedinjavanja free exp - nece ga nikad ni biti, jer ak im je tak krenulo sa "privremenom valutom"™ dublonkima, koji se prodaje ko alva, zasto dat igracima da iskoriste zalihe iz wota, to je grijeh

- nema accelerated training, al je captain exp neka varijanta toga, da se izbjegne placanje za veterane kaj imaju puno gejmova, i to je trebalo odavno nagradit

- t9 premium koji je "free"

kako napreuje prodaja vidi se po sisama... da sisama

Dasha ™ ima sve vise materijala po dekolteima pa je manje otvorena a vise utegnuta sa skupim haljinama i dolcevitama

prosli su dani kad nije imala kaj za obuc pa je sve ispadalo preko palube

- bebe tuljani su "postedjeni ucenja mehanike citadela" pa odma u t1 uce spammat HE, stronk gejmplejk , pa odma napreduju na t2 di se uce torpedirat svoje , a vec na t3 evo nam hevija u povojima di se uce snajpat i sidescrapeat sa BB-ima

jedino nisam uspio dokucit kad se pocne ucit najbitnija mehanika igre - cuvat map borders

svaka ti cast VuduZg, je neam zivaca niti tolko igrat da bi uspio tolko potrosit

Kupujem DVD FC2,3,4, Crysis2,3...PM me
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
World of Warships

Frustrirajuće malo http://prntscr.com/emdmnf

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Dala kaže...

Tako malo bodova? :O

prodajem jednu od mašina (onu za veš)
16 godina
Tonči kaže...
Dala kaže...

Tako malo bodova? :O

Uvijek se zapitam kaj su moji radili?!

Ali ako imam 5 killova, ni protivnici nisu puno bolji ;).

16 godina
World of Warships

Ima neki naš relaxed klan, za koji meč oko 20:30, a koji sada igraju i s t5-t6. Da barem imam 1-2 pristojnog kompanjona...

0 0 hvala 0
15 godina
World of Warships

I ja trazim T7-8 (moze i 9, ali teze bez premiuma)

Svaki dan odigram po sat-dva i uglavnom me baca u debilcek ekipu.

0 0 hvala 0
13 godina

Izletilo mi na fejsu upravo za HMS Hood...kao da "vrlo ubrzo dolazi". Statsi i dve slike od broda. Ce da vidimo kakav ce bit u igri.

9 godina
neaktivan
World of Warships

iša sam na WOWS PublicTest da vidim jeli mi se isplati igat do T10  U.K.

kako igram samo s  DD  i kako uvik bižim od Minotaura a masu puta me je zeznia...odlućia sam vidit kakav je ....

nakon duge instalacije WoWs PT .... Onooo brod je ludilo .odgovara mom stilu igranja.  spam ono ajme .avioni padaju ....  ima i mane ...mekan je po boku ...

DPM AP mu je 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
World of Warships

Kad dvojica riješe skoro cijeli protivnički tim i opet na kraju izgubiš

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Izgleda da subovi dolaze u WoWs...ako nije neka šala ili uranjeli 1 april ..onda ce bit sranja jos i s njima+ DD-ovi...zamislite si njemacke U boatove + japanske subove..to ce bit uzas...

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.3.2017 16:42 (TheDarkSide).
14 godina
TheDarkSide kaže...

Izgleda da subovi dolaze u WoWs...ako nije neka šala ili uranjeli 1 april ..onda ce bit sranja jos i s njima+ DD-ovi...zamislite si njemacke U boatove + japanske subove..to ce bit uzas...

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/world-of-warships/192129.aspx?page=40&jumpto=5238943&sort=asc&view=flat

To sam već davno pitao ali su kao u WOWs tvrdili da se to nikada neće dogoditi.

13 godina

Izgleda da bi moglo postat istina...valjda da dolazi i deep charge kao "oruzije". Mi koji igramo sa BB-ima jos i uz subove smo u jos vecem sranjem...a DD ce se borit protiv U subova i ostalih. Navodno da nece bit stalno pod ovodm, nego ce imat određeno vrijeme koje ce moc, kad ce napadat torpedoima ili bjezat. Opet uz trenutni model di vecina igraca igra za sebe najvise bi tu mogli nahebat BB-ovi koji ce trebat podrsku i cruzera i DD-ova protiv subova, jer ostavi samog BB-a na otvorenom protiv suba i sta ce? Cekat da izroni i pokusat ga pogodit ili pustat mine u nadi da "Pogodi".

14 godina
TheDarkSide kaže...

Izgleda da bi moglo postat istina...valjda da dolazi i deep charge kao "oruzije". Mi koji igramo sa BB-ima jos i uz subove smo u jos vecem sranjem...a DD ce se borit protiv U subova i ostalih. Navodno da nece bit stalno pod ovodm, nego ce imat određeno vrijeme koje ce moc, kad ce napadat torpedoima ili bjezat. Opet uz trenutni model di vecina igraca igra za sebe najvise bi tu mogli nahebat BB-ovi koji ce trebat podrsku i cruzera i DD-ova protiv subova, jer ostavi samog BB-a na otvorenom protiv suba i sta ce? Cekat da izroni i pokusat ga pogodit ili pustat mine u nadi da "Pogodi".

Pa mislim da će biti kao smoke kod DD, imat će određeno vrijeme pod vodom. Ovo unosi novu dimenziju u gameplay i nova oružja ili upgrade tipa sonara i slično. Ako bude dobro implemetirano moglo bi biti OK. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice