Koja ti je grafa, ona iz potpisa?
Ako je, jel ti to nas zafrkavaš ?
Držimo te za riječ da ćeš staviti benchove
Koja ti je grafa, ona iz potpisa?
Ako je, jel ti to nas zafrkavaš ?
Držimo te za riječ da ćeš staviti benchove
Impossible!
De ti nabaci bench nevjerujem tome.
Uopće nije nemoguće, Crysis 1 uopće nije toliko zahtjevna igra, pa ja sam je sa x1650 vrtio na medium/high na rezi 1024*768, sad bi je mogao vrtit na 1680*1024 na najviše bar 30-40 frameova bez aa i af normalno. Vjerovao ili ne ja solidno vrtim Crysis warhead koji je daleko zahtjevniji, samo da mi je za njega jači procesor grafa bi se preporodila.
Crysis sam prvi put prošao na E2180 i HD3650 pri 1024x768 i medium detaljima s 2xAA.
Uopće nije nemoguće, Crysis 1 uopće nije toliko zahtjevna igra, pa ja sam je sa x1650 vrtio na medium/high na rezi 1024*768, sad bi je mogao vrtit na 1680*1024 na najviše bar 30-40 frameova bez aa i af normalno. Vjerovao ili ne ja solidno vrtim Crysis warhead koji je daleko zahtjevniji, samo da mi je za njega jači procesor grafa bi se preporodila.
Imao sam 2 gb rama, X1650 pro, Athlonx2 3800 2ghz i vrtio je na 1024x768 na low tako da sigurno nisi vrtio na med-high na toj grafi.
Nevjerujem imam skoro sve isto ko ti na kompu sam je meni proc clockan na 2.8 i sve na high osim objekta i shadowsa i shadera koji su na medium i imam 25 fpsa Aj molim te nabaci neki ss da vidim bas ili video neki bas me zanima. Hvala
Imao sam 2 gb rama, X1650 pro, Athlonx2 3800 2ghz i vrtio je na 1024x768 na low tako da sigurno nisi vrtio na med-high na toj grafi.
Izmiksano med-high-low, e sad zavisi koje postavke staviš na na high il med. Npr staviš shaderse na low i pola drugih gluposti poput detaljnosti mora, drveća, možeš dignut na med il high sa slabijom grafom, normalno sa jačim hd grafama ti je svejedno ako imaš solidan proc.
Nevjerujem imam skoro sve isto ko ti na kompu sam je meni proc clockan na 2.8 i sve na high osim objekta i shadowsa i shadera koji su na medium i imam 25 fpsa Aj molim te nabaci neki ss da vidim bas ili video neki bas me zanima. Hvala
Pa znam ja šta je athlon x2 na 2,3GHz - proljev za igrice, imaš svugdje ogromne frame drope-ove u novijim zahtjevnijim igrama.
evo nabacio sam bench sa frapsom. i mala ispravka, nije enthusiastic, jer toga ni nema u crysisu (to je u warheadu), nego je medium, a i na high ide glatko
Frames Time (ms) Min Max Avg
2367 60000 14 70 39.450
1561 60000 5 36 26.017
Igraš ju u DX10 ili u DX9?
evo nabacio sam bench sa frapsom. i mala ispravka, nije enthusiastic, jer toga ni nema u crysisu (to je u warheadu), nego je medium, a i na high ide glatko
A grafa je iz Moj PC?
2367 60000 14 70 39.450
1561 60000 5 36 26.017
Ja bas upalio crysis sve na max i prva misija di je mrak ima po 25 fpsa ak kladim se kada bi doslo sunce nebi bilo igrivo.al idem probat,ko zna.
ehh. dx9
A grafa je iz Moj PC?
pa da
ehh. dx9
A grafa je iz Moj PC?
pa da
Ja mislio da si kupio novu pa zaboravio updateat "Moj PC"
Jel imaš kakve patcheve instalirane?
Čovječe, baš ide lijepo..
hehe. to mi je nova. prije sam imo gf 7600 gs, 256 mb
nijedan
Čovječe, baš ide lijepo..
2367 60000 14 70 39.450
1561 60000 5 36 26.017
Ja bas upalio crysis sve na max i prva misija di je mrak ima po 25 fpsa ak kladim se kada bi doslo sunce nebi bilo igrivo.al idem probat,ko zna.
Ja sam prošao bez beda s HD3650 i slabijim procom.
Kasnije sam kupio Sapphire HD 4670 ... s njom je sve letilo ... pogotovo na tvojoj rezi. Igrivo je Fake, i to jako igrivo :D.
hehe. to mi je nova. prije sam imo gf 7600 gs, 256 mb
Ja tu grafu imam sada na starom kompu
Ja sam prošao bez beda s HD3650 i slabijim procom.
Kasnije sam kupio Sapphire HD 4670 ... s njom je sve letilo ... pogotovo na tvojoj rezi. Igrivo je Fake, i to jako igrivo :D.
Šta kažete da je dobra ta 4670? Onda se na nju vrijedi upgradeat sa nVidie 7600GT?
Šta kažete da je dobra ta 4670? Onda se na nju vrijedi upgradeat sa nVidie 7600GT?
u tom slučaju ćeš stvarno osjetit razliku
Tvoja grafa ima shedere 2, nema sanse da ces i main menu pokrenit.
u tom slučaju ćeš stvarno osjetit razliku
Pretpostavljam da je 4670 relativno jeftina, ne?
Pitam jer mi je baš taj uredski komp objesio matičnu o klin... Upalim komp, BIOS check prođe i kad se bootaju Win XP pojavljuju se artefakti oblika šahovske ploče samo su kao pravokutnici, a ne kvadrati.. Pretpostavljam da je grafa već na 50% do vječnih lovišta..
Evo, igram World in Conflict ovih dana.
Uuu!! Zadnja slika, heavy antiaircraft!! To je najjača stvar!!
U jednom partiji, lik na američkoj strani napravi 20 UH60 helića i utrpa 20 škvadri u njih i misli on da dođe iza mene i da me shebe.. Ali imao sam UAV gore i postavim ih na brdo u onom smjeru gdje je on trebao doći...
Stari moj, kad je to počelo rokati! Ako svih 20 helića nisu bila uništena u 5 sekundi,a i manje...
ja sam kupio u adm-u za 470 kn
ja sam kupio u adm-u za 470 kn
Tako jeftina? Uff.. ja već mislio 600-700kn, pa da se moram okaniti coolera za GPU..
pa i moja grafa ima shadere 2.0 pa sam preso i crysis i crysis warhead
u moj pc ti je grafa
u moj pc ti je grafa
Kako to? Ja sam jedva moga super marija pokrenit.
Tako jeftina? Uff.. ja već mislio 600-700kn, pa da se moram okaniti coolera za GPU..
jeftina je i dosta pruža...ja sam s njom i s konfom iz MOJ PC igrao sve igrice na high...pa čak i gta4 i crysis, doduše s malim brojem fpsa, ali bilo je igrivo....
crysis sam na sniženoj rezi jednom igrao ultra high/dx10 na 30 fpsa....
uz to sam ju i dosta clockao, uglavnom bio sam prezadovoljan njome, preporučio bih ti ju..
jeftina je i dosta pruža...ja sam s njom i s konfom iz MOJ PC igrao sve igrice na high...pa čak i gta4 i crysis, doduše s malim brojem fpsa, ali bilo je igrivo....
crysis sam na sniženoj rezi jednom igrao ultra high/dx10 na 30 fpsa....
uz to sam ju i dosta clockao, uglavnom bio sam prezadovoljan njome, preporučio bih ti ju..
Znači, nakon Nove trk u banku po 500kn i onda u AdriConsult..
u moj pc ti je grafa
a kako...fino
800x600 sve na low i igraj....fps se kretao od 0 pa sve do 40(to samo kad pogledam u nebo xD)
realno gledajuci neka sredina mi je bilo oko 15 fps-a
evo i dokaza:
Crysis
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 1120, 60000, 10, 48, 18.667
HAWX
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
1438, 60000, 11, 46, 23.967
slike:
u moj pc ti je grafa
a kako...fino
800x600 sve na low i igraj....fps se kretao od 0 pa sve do 40(to samo kad pogledam u nebo xD)
realno gledajuci neka sredina mi je bilo oko 15 fps-a
evo i dokaza:
Crysis
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg 1120, 60000, 10, 48, 18.667
HAWX
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
1438, 60000, 11, 46, 23.967
slike:
Koji plastelin