League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.415.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
protjeran
League Of Legends

evo da se malo pohvalim

ali sam mogao i bolje

ostalo mi 3000 golda

prodao sam shuze da bih kupio infinity edge i pobijedili smo

to je onaj prazan dio

sat vremena i 11 minuta bila je lijepa runda

moji su napocetku fidali izgubili smo puino turreta

al ja sam backdora

htjeli su se surrendati

idiotiIzlanuo se

da ih nisam uspio natjerat mi bi se surrendali

pantheon pantheon
xDDD

2 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
doxy kaže...
xXx lnf3rno xXx kaže...

doxy jesi ti uopce igra hon ili dotu? po tvojim postovima zakljucujem da nisi preporucan da probas pa ces da vidis razliku vidjet ces kako jedan zvani Chronos ili Morthed mogu pobjedit 5 igraca bez problema vidjet ces da je razmisljanje i tocno vrijeme glavno u igri nije da ja nevolin LoL i ja ga sam igram ali je Lol mnogo pojednostavljen i lagan da uopce ne moze uc u kategoriju sa Honom i Dotom a ono sa kupovanjem skinova i heroja je da izgleda kao fora onako zanimljivo ali onda igra pocimnje da budenebalansirana to je najveca pogreska sto su napravili

Igro sam i HoN i Dotu...LoL je uljepšana i modernija verzija dote...a ovo "skillerska" igra i to su dječje fore...svaka igra je takva..ovisi kak joj pristupiš...HoN je fail stoljeća...sama činjenica TKO je Riot i tko su ljudi iz Riota govori sve...tak da...ovo je ono kaj dota je i trebala biti u budućnosti.

"počimnje da bude *****" ... WTF? Kupnjom skina? Ok, sve si i ti rekao...toliko i od tebe u ovoj temi. Skin nema utjecaja na igru, a sve kaj se kupuje možeš kupiti novcima iz igre...tak da balansiranost ostaje...

A najvažnije...Riot sluša svoje igrače---za razliku od nekih.

hmmm lol nema deny, neću više ništa spomenut. Ako ti misliš da si ti veliki skiller samo daj, uživaj brate, ja govorim objektivno jer lol ne igra nijedan ozbiljan klan, a hon igraju fnaticsi od kojih sam gledao mečeve tako da mi netreba ništa više od toga.

Potpis
17 godina
protjeran
hellraiser1110 kaže...

hmmm lol nema deny, neću više ništa spomenut. Ako ti misliš da si ti veliki skiller samo daj, uživaj brate, ja govorim objektivno jer lol ne igra nijedan ozbiljan klan, a hon igraju fnaticsi od kojih sam gledao mečeve tako da mi netreba ništa više od toga.

Do i need to say something on that? ROFL...urpavo ovakva spika tvoja pokazuje igru i tip ljudi koji ju igra. Prestrašno.

Prodajem STEAM account s 14 igara. PM
16 godina
protjeran
hellraiser1110 kaže...
doxy kaže...
xXx lnf3rno xXx kaže...

doxy jesi ti uopce igra hon ili dotu? po tvojim postovima zakljucujem da nisi preporucan da probas pa ces da vidis razliku vidjet ces kako jedan zvani Chronos ili Morthed mogu pobjedit 5 igraca bez problema vidjet ces da je razmisljanje i tocno vrijeme glavno u igri nije da ja nevolin LoL i ja ga sam igram ali je Lol mnogo pojednostavljen i lagan da uopce ne moze uc u kategoriju sa Honom i Dotom a ono sa kupovanjem skinova i heroja je da izgleda kao fora onako zanimljivo ali onda igra pocimnje da budenebalansirana to je najveca pogreska sto su napravili

Igro sam i HoN i Dotu...LoL je uljepšana i modernija verzija dote...a ovo "skillerska" igra i to su dječje fore...svaka igra je takva..ovisi kak joj pristupiš...HoN je fail stoljeća...sama činjenica TKO je Riot i tko su ljudi iz Riota govori sve...tak da...ovo je ono kaj dota je i trebala biti u budućnosti.

"počimnje da bude *****" ... WTF? Kupnjom skina? Ok, sve si i ti rekao...toliko i od tebe u ovoj temi. Skin nema utjecaja na igru, a sve kaj se kupuje možeš kupiti novcima iz igre...tak da balansiranost ostaje...

A najvažnije...Riot sluša svoje igrače---za razliku od nekih.

ae ckomi razbu

xDDD
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Što se svađate koja je igra bolja? Mislim da nema smisla raspravljati o tome iz dva razloga:

1.HoN košta,a LoL je besplatan ( većinom ).

2.LoL je nešto jednostavniji i više noob friendly,a HoN je teži i dugo se uči.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

LoL Inferno kako 1. igrač može dobit 5 igrača. Hhahaha

Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Stvarno je nepotrebno opet pokretati flame war između LoL-a i HoN-a..... zbog prošlog takvog flejmanja sam otišao probati HoN i zaključak je: HoN je teži, ima više taktiziranja, kompliciraniji je i izgleda ozbiljnije. No ono što mi se ne sviđa u HoN-u je jedan nafeedan lik koji može pobiti cijeli protivnički tim sam....npr. Chronos, Predator, Swiftblade i još dosta njih. U LoL-u jedan nemože protiv petorice, ali tu pak nema deny-a što je po meni minus jer bi igra bila teža ali i puno zanimljivija. Za one koji neznaju što je deny, to je kad onemogućiš protivniku da zarađuje gold na tvojim creepovima, towerima, pa čak i herojima tako da ti napraviš last hit na njima prije neprijatelja. 

Stoga dosta o HoN-u i LoL-u, ovo je LoL tema pa raspravljajmo o LoL-u i novom heroju npr. Smijeh

BUG je IT biblija!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ne kupnjom skina nego HEROJA   i da eto kao sto covjek kaze postoje nadmocni heroji ali samo ako ih znas igrat

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.8.2010 22:36 (xXx lnf3rno xXx).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
xXx lnf3rno xXx kaže...

ne kupnjom skina nego HEROJA

Pa kupuješ ga parama iz igre...ne vidim nedostatak balansa...kupiš ono s čim igraš omg. Pričaš gluposti.

16 godina
neaktivan
doxy kaže...
xXx lnf3rno xXx kaže...

ne kupnjom skina nego HEROJA

Pa kupuješ ga parama iz igre...ne vidim nedostatak balansa...kupiš ono s čim igraš omg. Pričaš gluposti.

a jesi tvrdoglav odustajem...ako nevidis da to nije balansirano onda...ti  vjerojatno nevidis bit balansa i denaya i tih "manjih" stvari kod takvih igara ali ok svako ima svoje misljenje da ne zatrpajem temu ja sam gotov vi nastavite...

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ti govoriš protiv LoL-a a imaš 4-5 gejmova odigranih

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ima san ja od prije znas sam pa san dobija error i mora reinstalirat pa san pass izgubija...to znas i sam

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
xXx lnf3rno xXx kaže...

ima san ja od prije znas sam pa san dobija error i mora reinstalirat pa san pass izgubija...to znas i sam

ok, javi mi se ujutro pa ćemo bacit jednu da vidin tvoj pro skill :)

16 godina
neaktivan
League Of Legends

moze moze :) budi na skypu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Upravo odigrao najdužu partiju...cca 75 minuta...omg....pušili smo cijelo vrijeme...onda sam popi*dio s Gragasom i počeo bacati bačve ko lud...13/8/23 ... cca 250 miniona poklanih...

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Matchmaking je najvece s*anje kojeg su mogli napravit .. Od 10 partija mozda sam 2 puta dobio normalne igrace.. Tuzno je sto mi na 4 partije nitko nije leave-o, znaci 5v5, igrom sam s yi-em i imo score skoro svaki put 15-5-4 s tim da nitko od mojih nije vise od 3-4 killa napravio.. I normalno onda spusimo.

Zbog takvih noobova mi se ne isplati igrat

2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Matchmaking je najvece s*anje kojeg su mogli napravit .. Od 10 partija mozda sam 2 puta dobio normalne igrace.. Tuzno je sto mi na 4 partije nitko nije leave-o, znaci 5v5, igrom sam s yi-em i imo score skoro svaki put 15-5-4 s tim da nitko od mojih nije vise od 3-4 killa napravio.. I normalno onda spusimo.

Znam kako ti je Osmijeh

17 godina
protjeran
puls4R kaže...

...

aha...

Kakve gluposti se valjaju o ovoj temi da to nisu istine...kakve veze ima matchmaking s kretenima?

Više leavaju veterani nego noobovi...upravo jer im je netko uzeo heroja s kojim imaju 123832718237 pobjeda i sad su nadrkani.

16 godina
doxy kaže...
puls4R kaže...

...

aha...

Kakve gluposti se valjaju o ovoj temi da to nisu istine...kakve veze ima matchmaking s kretenima?

Više leavaju veterani nego noobovi...upravo jer im je netko uzeo heroja s kojim imaju 123832718237 pobjeda i sad su nadrkani.

Matchmatching nit nezna ko je glup,nego trazi neku zlatnu sredinu u levelima/pobjedama.

facepalm za ovisnike o "zvijezdicama"
17 godina
League Of Legends

6 partija jučer, 5 pobjeda i jedna izgubljena, a ja nisam baš nešto leet, sve preko matchmakeinga, smamo sam iz dvije odustao na char selectionu pošto mi se nije svidio odabir heroja. Igrao sam s anni, držao mid lane, kod lvl-6 počenm šetati od lane-a do lane-a da pomognem ekipi genkati, a poslje bude lagano.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Da, znam da trazi zlatnu sredinu, neg svaki put dobijem lose igrace u timu.. evo sto sam sad odigro :D

Igrali smo 3v5 dok nam se nije 1 reconnectao, a moji svako po 2-3 killa osim mene i gangplanka koji je imo 22 killa..

I naravno ovi moji se creepali umjesto da pushaju s nama i njih 4 nam uletilo u bazu i gotova prica..

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Imam neki period dana kada mi uopce nejde,ili su moji debili ili neznam vise,ali dobro mi nekad ide s xinom a perfektno sa ww-om kada se posteno na junglam.

facepalm za ovisnike o "zvijezdicama"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Stvarno moraš bit talentiran za imat ovakav skor, još u manje od po sata igre: i lik kaže gg na kraju :)
:D :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

Ovo je igra za botiće koji neznaju igrat dotu.... jer za ovu igru nije potreban nikakav skil mozes autoattack na isto ti dođe... jos samo jedna losa kopije dote....pa vi noobići igrajte ovo s*anje....

Moj PC  
1 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

nije to nista, imao ja jednog koji je imao 1-31 (to mi je stilao kill), lik je samo isao na mid na njihov tower i tako ga je stalno cekao fidllestick i cijelo vrijeme ga je fidao, a likovi su totalno bili retardirani, da bi ih zgazili da ih ovaj retard nije fidao.

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chemam kaže...

Ovo je igra za botiće koji neznaju igrat dotu.... jer za ovu igru nije potreban nikakav skil mozes autoattack na isto ti dođe... jos samo jedna losa kopije dote....pa vi noobići igrajte ovo s*anje....

majstore ovo je tema o lol-u......jbmt sve.....napravi svoju temu "dota vs lol" i seri u njoj kolko te volja...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 12:34 (CroDino).
15 godina
protjeran
CroDino kaže...
chemam kaže...

majstore ovo je tema o lol-u......jbmt sve.....napravi svoju temu "dota vs lol" i seri u njoj kolko te volja...

Kako ti uopce mozes uspoređivat dotu i lol.... lol je igra za one koji nemaju pojma o doti eto naprimjer kao ti i ima ih jos puno....

18 godina
neaktivan
Do not feed teh troll :D
Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
17 godina
protjeran
chemam kaže...

LoooooL.

Uvijek ima specijalaca...srećom vrapče uvijek ima mjesta.

Da se razumijemo, tvorci dote napravili su LoL, tak da LoL je dota u boljem izdanju...kraj priče. Samim vrijeđanjem LoLa vrijeđaš voljenu si Dotu...skačeš si u želudac.

18 godina
League Of Legends

Evo o ovome sam i ja govorio, koje likove dobijemo u tim, pogledajte si scorove na tim SS-ovima... veoma dobar score, a runda izgubljena. Jednostavno je previše tih idiota sad u igri što je žalosno da mi ostali dobijemo defeat jer oni loše igraju.

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice