League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.415.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
cooga kaže...

je ko uspio imat vise??

da sam imao ap rune islo bi i preko 1.4K

http://img825.imageshack.us/img825/7514/karthus.png

Pa što ste radili u toj partiji ( srednje dugačkoj ) da si u 45 min uspio toliko golda skupiti? Što ste se samo šurili ili?

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
17 godina
neaktivan
cooga kaže...

je ko uspio imat vise??

da sam imao ap rune islo bi i preko 1.4K

http://img825.imageshack.us/img825/7514/karthus.png

OMG, stisnes R i skides svima vise od pola HP, ili nekog cak i ubijes.

Ili su protivnici imali malo mozga pa su si svi kupili banshees veil i malo magic resista pa ih nisi mogo ubijat.

Pretpostavljam da nisu imali mozga. :)

Kaj se tice Xina nerfali su ga, sad nije tolko op kolko je bio.Meni je zabavno igrat s njim.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

i vise od pola sve sam ih spustao na - 30% a ashe na 10% jer nije imala defense item(oko 1500 dmg ako imas samo force of nature)
game je trajao malo manje od jednog sata jer sam dobio dc oko 10 minuta pa sam morao relogat zbog vision buga

a od kud mi pare?
oko 500 minions killa za 50 min + kilovi i assisti, prodao sam full stack soulstealer, 2 roda of ages
a rodovi nisu skupi malo manje od 3k golda

i bwt ne preporucam ovaj build nikome osim ako niste igrali karthusa barem 50 puta i znate kako pwnat..

nije lak heroj za igratNamigiva

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što nije bolji full stack soulstealer za AP nego peti Archangel? Donosi i CD reduction.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252
16 godina
neaktivan
League Of Legends

nzm, mozda...

razlika ti je u 100 AP, nije los soulstealer ali uvijek mozes nabaviti golem buff + masterisi skidas ult na 80 sec a 72 ti je max

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
skandalouz kaže...

Evo partija od maloprije :)

Ezreal?.... lijepo, lijepo, baš sam maloprije totalno zagrizo za Ezreala na DPS jer je prebrutalan na polju, gotovo neuhvatljiv, a nuker. Još samo da kupim neke rune za njega i krećem i ja u igru s njim. Svaki dan sam sve više uvjeren u navode da je DPS Ezreal najbolji carry u igri.

Da Ezreal... Meni je jedan od najbolji heroja i samo s njim i igram kupio sam rune za manu i critical chance.

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1
18 godina
Jaoo kakav gušt s jungling Warwick-om. :D

Jučer 3 runde za redom "ganking king" :D

Da nisam novi igrač i da ne pogibam na noobish načine bilo bi još bolesnije. :)

Ko me oće dodat: Ferinus na EU serveru.

Unaprijed kažem da tek učim igrat pa nisam nešto dobar, ali uvijek sam za igranje s ljudima našeg govornog područja.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
18 godina
skandalouz kaže...
Unimatrix 007 kaže...
skandalouz kaže...

Evo partija od maloprije :)

Ezreal?.... lijepo, lijepo, baš sam maloprije totalno zagrizo za Ezreala na DPS jer je prebrutalan na polju, gotovo neuhvatljiv, a nuker. Još samo da kupim neke rune za njega i krećem i ja u igru s njim. Svaki dan sam sve više uvjeren u navode da je DPS Ezreal najbolji carry u igri.

Da Ezreal... Meni je jedan od najbolji heroja i samo s njim i igram kupio sam rune za manu i critical chance.

Hehehehe, ja imam full critical chance rune....bit će nice.....

BUG je IT biblija!
17 godina
protjeran
League Of Legends

doso s mora, komp mi krepa, sad sam na staroj krami, lol se update, nadam se da cu moc pokrenut... jel mi moze ko rec kakav je vladek i sto su smanjili na xinu?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
killer4987 kaže...

doso s mora, komp mi krepa, sad sam na staroj krami, lol se update, nadam se da cu moc pokrenut... jel mi moze ko rec kakav je vladek i sto su smanjili na xinu?

Igram Vladeka koji je apsolutno odličan, stvoren za tower dive kao i Mordekaiser, Xin više nije OP, ali i dalje može napraviti jako puno dmg-a pa se puno koristi.

BUG je IT biblija!
17 godina
protjeran
League Of Legends

A sto su smanjili?

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

A sto su smanjili?

• Base attack speed reduced to .658 from .679. This will also lower his attack speed gain from items and abilities by a similar percentage
  • Attack speed per level reduced to 2.6% from 2.8%
  • Audacious Charge
    • Area of effect radius reduced to 225 from 350
    • Slow percentage reduced to 20/25/30/35/40% from 40% at all levels
    • Slow duration reduced to 1.7 seconds from 2 seconds
    • Fixed a bug where Xin Zhao could appear to slow down during his charge if he attempted to move too much
  • Crescent Sweep base damage lowered to 125/250/375 from 150/275/400
  • Crescent Sweep percentage of current health damage lowered to 20% from 25% at all levels
***Dont mess with the best or die like the rest***
16 godina
League Of Legends

Ovo je nevideno sta mi se danas dogodilo.Igram 3v3 i imali su negdje 4 killova a mi 0,pocnem ih ja klat sa shacom i onda vlad ode afk pa leave.Amumu i ja sami ostali i opet killamo ih i onda amumu ode afk i quit... pa mislim ono,vodili smo ih jer sam sa shacom imao 10:1 i morao sam surrender jer nemrem sam.

facepalm za ovisnike o "zvijezdicama"
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Fake_Alert kaže...

Ovo je nevideno sta mi se danas dogodilo.Igram 3v3 i imali su negdje 4 killova a mi 0,pocnem ih ja klat sa shacom i onda vlad ode afk pa leave.Amumu i ja sami ostali i opet killamo ih i onda amumu ode afk i quit... pa mislim ono,vodili smo ih jer sam sa shacom imao 10:1 i morao sam surrender jer nemrem sam.

Quit-ali su vjerojatno zato jer su svi killovi išli k tebi, a i njima treba golda, barem kill ili dva, jer nemogu oni samo biti mamac koji pogine, a ti dobiješ kill. Iako bi u ovom slučaju tako odnijeli pobjedu, njima je izgleda ponos bio važniji od pobjede pa nisu htjeli biti mamac i žrtva. Jbg i meni se događalo, kad netko u našem timu bijesni jer nije super extra ludo nafidan kao naš najjači igrač. A to je sve zato jer su naviknuti na to da budu carry-ji, a sad su uzeli support-e i očekuju isto da budu nahranjeni što je glupost.

BUG je IT biblija!
16 godina
Unimatrix 007 kaže...
Fake_Alert kaže...

Quit-ali su vjerojatno zato jer su svi killovi išli k tebi, a i njima treba golda, barem kill ili dva, jer nemogu oni samo biti mamac koji pogine, a ti dobiješ kill. Iako bi u ovom slučaju tako odnijeli pobjedu, njima je izgleda ponos bio važniji od pobjede pa nisu htjeli biti mamac i žrtva. Jbg i meni se događalo, kad netko u našem timu bijesni jer nije super extra ludo nafidan kao naš najjači igrač. A to je sve zato jer su naviknuti na to da budu carry-ji, a sad su uzeli support-e i očekuju isto da budu nahranjeni što je glupost.

Ziva istina,ali ak cemo vec tako onda brate reci da ti ostavim koji kill,a ne quit i lose da dobijemo.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Imali tko da hoce samnom i frendom 5v5?

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
16 godina
skandalouz kaže...

Imali tko da hoce samnom i frendom 5v5?

Si   na US-u?

16 godina
protjeran
League Of Legends

preko 2 miliona gledanja seson 1

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni je Matchamaking najgori u igri. Prečesto dobivam debile u igri. Ja napadnem lika koji je jači od mene misleći da če mi moj pomoć, a on stoji 5m od mene i ubiva kripove. I nakraju ubije i mene i njega, a mogi smo ga. Matchmaknig je S*ANJE

i BTW oćemo organizirat da nas 5 s foruma igra protiv random ekipe

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 14:36 (Cerina15).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

jedino zamjerka na traileru mi je to sto se ww teleportira, trebao je tamo lezati il nes, il ako je vec on, onda i kayle se trebala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

zasto kayle

pa nije crkla

xDDD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Meni je Matchamaking najgori u igri. Prečesto dobivam debile u igri. Ja napadnem lika koji je jači od mene misleći da če mi moj pomoć, a on stoji 5m od mene i ubiva kripove. I nakraju ubije i mene i njega, a mogi smo ga. Matchmaknig je S*ANJE

i BTW oćemo organizirat da nas 5 s foruma igra protiv random ekipe

Ja sam za jer je i meni dojadio ovaj matchmaking, mogli smo 5v5 i svi s foruma da budemo da se zezamo na custom serveru :)

17 godina
protjeran
danfa123 kaže...

zasto kayle

pa nije crkla

zato sto su ju izudarali vise od ww i trebala je :p

18 godina
ima nas podosta tu na forumu i fakat bi trebali privatne matcheve organizirat, em kaj neznanci znaju bit iritantni debili, em kaj smo svi hrvati i jos se kolko tolko znamo s foruma...
I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
16 godina
protjeran
League Of Legends

croatian league of legends comunity

http://www.crtanihr.info/lol/index.php

samo hrvati

predstavite se napravitte acc

u klan CroClan Us/Eu samo iznad 20 lvl

xDDD

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

sa kad ovo citam ja bi rekao da ste vi njubare;)jel znate zasto....pa evo stalno s****e po Matchamaking-o a nije on kriv....pa sad ako sam ja dobro skuzio on rasvrstava igrace po lvl i sad nemoze on znat da li je ovaj lvl 30 dobar ili los..zato jbg  

16 godina
League Of Legends

Po meni ,matchmaking je dobar,ali ljudi jednostavno nekada su "glupi" ili im je stvarno los dan.

@Blizek,tnx za ezrealea,ali on roka na AD-u :D moram si ga kupit,ali valja skupit 6300 ipa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Po meni ,matchmaking je dobar,ali ljudi jednostavno nekada su "glupi" ili im je stvarno los dan.

@Blizek,tnx za ezrealea,ali on roka na AD-u :D moram si ga kupit,ali valja skupit 6300 ipa

:S kupit?? pa on se dobije besplatno koliko ja znam ja sam ga dobio a svi dobiju pocetne likove iste, ili?

a druga stvar ovaj matzchmaking nije toliko loš,  dobar je i bolji od nekih drugih igara, nije to do math makinga nego do osobe sto ako vidi u pocetku da neide odustane ili mu jednostavno pukne veza kak meni zna nekad puknut i ispadnem debil a kad se vratim budem lvl 3 oni 11 pa izgube radi mene jer su 4v5 ili slicno nesto, i da trebalo bi organizirat matcheve ja sam se registriro prije 3 dana na cro klan na us-u i ekipa je odlicna danas smo igrali i prek skypa pricamo i odlicno bude =) tko hoce probat malo ozbiljniji match nek se javi na forum :) 

Im But the blade in the Crowd
17 godina
neaktivan
League Of Legends

ne, ne dobis ih free, svaki tjedan ti se mjenjaju champion.

Ako hocete da odigramo kakav normal game, svi hrvati, dogovorite se, pa me mozete slobodno pozvat.

Na US: MojoJojo90

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nas 5 protiv 5 random ekipe

Bar da popravim svoj negativni win/lose ratio Nevinašce

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice