http://www.yougamers.com/news/29955_call_of_duty_black_ops_launch_trailer/
novi launh trailer..sorry ako je vec netko postao..
http://www.yougamers.com/news/29955_call_of_duty_black_ops_launch_trailer/
novi launh trailer..sorry ako je vec netko postao..
gledao ovaj jednosatni i nigdje nisam vidio da skoci s neceg viskog na nesto, jer kako je bilo u mw2, skocio si s 2 metra i cijeli crveni ekran, ovaj je jedva disao itd. to me stavrno zivciralo i da otavili su onu žele krv.
dead ops arkada
PREZAKON 
izgleda kao alien swarm ona besplatna igra na steamu
Kako se blizi izlazak igre sve blizi sam tome da necu zaliti preorder za razliku kao s mw2
da, idu prema pucnjavi, ti čekaš u grmu i bum, hedšat bijač.
Ah hvala bogu stari ak-47 
Baš me zanima kome će prvom sjesti karton...
Ja sam nabavio Black Ops na Steamu i ovo mi piše,to znaci kad igrica izadje da cu je moci igrati ??Jel???
Evo slika:http://yfrog.com/2h20101103081809p
Samo povecajte!
Da čim izađe ti ćeš je istog trenutka moći skinuti, a kada skineš odmah i igrati.
Ja sam nabavio Black Ops na Steamu i ovo mi piše,to znaci kad igrica izadje da cu je moci igrati ??Jel???
Evo slika:http://yfrog.com/2h20101103081809p
Samo povecajte!
Ne kuzim se bas ali mislim da jos nije izasla pa je nemozes instalirat :D
Evo za papke kojima bude preteško...
http://www.justpushstart.com/2010/11/02/new-call-of-duty-black-ops-difficulty-feature-revealed/
;-)
sry na offtopicu ali meni kad hocu da instaliram iigricu pise:steam server too busy???
sry na offtopicu ali meni kad hocu da instaliram iigricu pise:steam server too busy???
Ako misliš na COD BO nemožeš ga instalirati prije devetog u mjesecu.
Ako misliš na COD BO nemožeš ga instalirati prije devetog u mjesecu.
Ma ne to,već koju god da igricu izaberem da instaliram!
Vjerojatno su aktivirali preload pa sad svi pokušavaju skinuti pa je navala na servere. Strpi se pa ćeš kasnije.
probaj promjenit server
Settings>Downloads+Cloud>Download region
Al mi je bed,zato što nijednu igricu koju imam nemogu instalirat,imam tamo oko 45 igrica i nijedna nemože :(
EDIT:Evo reinstaliram steam pa cu vidjeti hocel biti nešto bolje
EDIT2:Reinstalirao,pokušao ovo što si naveo da udjem u settings...blablabala
ali nišš...
Masne novce sam dao,:((
Jedino imam neki bezpotrebnih igrica,pa mogul se one obrisat???Možda će biti nešto bolje???
Al mi je bed,zato što nijednu igricu koju imam nemogu instalirat,imam tamo oko 45 igrica i nijedna nemože :(
EDIT:Evo reinstaliram steam pa cu vidjeti hocel biti nešto bolje
EDIT2:Reinstalirao,pokušao ovo što si naveo da udjem u settings...blablabala
ali nišš...
Masne novce sam dao,:((
Jedino imam neki bezpotrebnih igrica,pa mogul se one obrisat???Možda će biti nešto bolje???
Ne, nemozes ih brisat, al novce sigurno nisi bacio jer ako su trenutno bilo kakvi problemi sa Steamom rješit će se u najmanjem mogucem vremenskom roku.
Ove ''nepotrebene igrice'' su one beta,i free install,jbg!!!Slao sam poruku i steamu tj. ljudima iz steama,još nisam dobio odgovor :(
omg, ko da te netko raketira tako se ponasaš, serveri su svi zauzeti za skidanje ( probaj svakih 5 minuta ili slicno) netrebas reinstalirat nista, pozivat support. Takvu poruku sam i ja dobio kad sam nesto htio instalirati, pa pokusao za 5 minuta i islo je, strpi se malo.
Serveri su busy, strpi se, nećeš umrijeti ako nemaš igru baš ove sekunde.
Vjerojatno su aktivirali preload pa sad svi pokušavaju skinuti pa je navala na servere. Strpi se pa ćeš kasnije.
Ne.
Jedina greška koja se kod njega javlja je ta što je hakirao svoj Steam account putem nekog bezveznog app-a koji otključava sve Steam igre.
Već sam se nekoliko puta upoznao s tim problemom s obzirom da su mi se mnogi žalili na iste probleme koje on ima sada.
Kreirao je Steam account, "kupio" 45 igara, nijedna mu se nemože instalirati jer dobiva grešku "Servers are too busy".
Captain.Price, već ti se po avataru vidi da nisi čist.
Osim toga, možeš pokušavati koliko god puta hoćeš, nijedna igra ti se neće instalirati.
Sretno.
Ne.
Jedina greška koja se kod njega javlja je ta što je hakirao svoj Steam account putem nekog bezveznog app-a koji otključava sve Steam igre.
Već sam se nekoliko puta upoznao s tim problemom s obzirom da su mi se mnogi žalili na iste probleme koje on ima sada.
Kreirao je Steam account, "kupio" 45 igara, nijedna mu se nemože instalirati jer dobiva grešku "Servers are too busy".
Captain.Price, već ti se po avataru vidi da nisi čist.
Osim toga, možeš pokušavati koliko god puta hoćeš, nijedna igra ti se neće instalirati.
Sretno.
Ili ako ima tu applikaciju koja se zove pacsteam(nadam se) pa je naivan i nije procitao readme gdje pise koje sve igre moze skinuti(sve naravno nemoze) i naravno javlja se problem server busy kod igara koje nemre skinut tj "kupit".
Dobro hackovo sam,al onda gdje su otišli moji novci na plačanje tih igrica???To znaci moji novci otišli u p***u materinu
Ok necu više biti offtopic,poslao sam poruku Steam administracijji,i sad čekam odgovor!
(Možda je neko meni hackovo profil)
Ok doviđenja