Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.454.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Raci ti šta očeš ali meni je grafika na mw2 ljepša, u BC2 ima kolko 3 vrska kuča, i k tome sve su prazne. Dobro ajde ponekad je stol nuta kojeg strgaš ako staneš blizu njega.

Pozadina u BC2 jest ljepša.

Ne želim sad ja reči da BC2 ne valja, iskreno imam više sati BC2 nego MW2, ali grafika je ljepša na mw2, prepuna detaljima. Neču se više pravdati oko toga jer meni je grafika bolja i gotovo, to je moje mišeljenje na koje imam pravo, sad ako ti želi poštuja ga ako ne nije me briga jer ga neču promjeniti ono što je očito.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je grafika u mw2 sranje i to zbog tekstura malo se približi i vidi se koliko su low, dok u bc2 sve je nekako realnije i koreknije

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
Jack Sparrow kaže...

Raci ti šta očeš ali meni je grafika na mw2 ljepša, u BC2 ima kolko 3 vrska kuča, i k tome sve su prazne. Dobro ajde ponekad je stol nuta kojeg strgaš ako staneš blizu njega.

Ne želim sad ja reči da BC2 ne valja, iskreno imam više sati BC2 nego MW2, ali grafika je ljepša na mw2, prepuna detaljima. Neču se više pravdati oko toga jer meni je grafika bolja i gotovo, to je moje mišeljenje na koje imam pravo, sad ako ti želi poštuja ga ako ne nije me briga jer ga neču promjeniti ono što je očito.

postujem ja svačija misljenja te izrazavam ujedno i svoje

i znam da ga neces promjeniti

ali kad bi bar nasao negdje da par profesionalaca usporede grafiku,napisu mane i prednosti te da se tocno tad vidi sta je bolje u grafici

a to ionako nije bitno jer kome se da sa tim zamarati

17 godina

Upravo tako, inače sve zavisi od čovjeka do čovjeka, neko voli grafiku u mw2 neko u bc2. One su si tu negdje prevladavaju nijanse.

Inače grafika niti nije toliko bitna u mp kolko gameplay koji je kod obje igre odličan i opet ovisi o ukusu.

Dokaz tome je da ja sam imam više sati BC2 nego MW2 koji kao ima bolju grafiku.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da slazem se puske u mw2 izgledaju puno bolje i detaljnije nego u bc2 al zato okolis i to izgleda puno ljepse u bc2.Tak da obadvije igre imaju super grafiku.

EDIT:Sam kaj mi je zao kaj nisu vise taj dx11 iskoristili u bc2...prakticki nema razlike skoro.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.8.2010 12:02 (kach).

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

TJ. tebi je očito ljepši level dizajn a ne grafika. I to stoji level dizajn u MW2 je puno bolji i detaljniji, ali u BC2 je to zapostavljeno vjerojatno zato jer su mape puno veće. Uključiš frostbite fiziku uz tako detaljnije mape i 32 a ne 12 igrača i mislim da bi minimalni zahtjev za BC2 bio dva quad procesora.

a.k.a. Z[C]onv1ct
16 godina
neaktivan

neznam zasto se tucete oko grafike, bolje pogledajte gameplay- isto dal hodas po kamenu ili asfaltu ili zemlji, ili imali kuca 5 ili 4 prozora ili ima li nesto drugo a ova druga nema, uvijek je negdje neki nedostatak ili višak, a ja uvijek kazem GAMEPLAY > GRAFIKA

ja uvijek sve igram na LOW postavkama i nikad se ne zalim na Graficki izgled

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina

Svađu ostavite za bojno polje, da toliko vremena provedete na bugovom serveru, ne bi bio prazan

3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

glupa igrica. nakon nekih 15 minuta mi piše da mi je konekcija pukla. šta da radim? tako mi stalno. neda mi se ni igrat više.

i konekcija mi puca samo tu. na netu sam normalno, igram cod4 sve glatko. nikad mi nije pukla veza.

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/4one7

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dobro, da okolis bude kao u bc2 a oruzja kao mw2
meni je cod2 super, barem sto se singleplayera tice, jednostavno ima ono nesto, da ju mozes puno puta preci...
koji je vama najbolji battlefield naslov?
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
15 godina
neaktivan

Meni je BC2 najbolji naslov ( BF2  nisam igrao dovoljno dugo da bi ga proglasio boljim za sebe ).

Mislim također da MW2 engine kaska za Frostbite-om nekoliko godina, baš me zanima kada će se destrukcija uvesti u cod igre? (nikad)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
*LN* gogi kaže...

Meni je BC2 najbolji naslov ( BF2  nisam igrao dovoljno dugo da bi ga proglasio boljim za sebe ).

Mislim također da MW2 engine kaska za Frostbite-om nekoliko godina, baš me zanima kada će se destrukcija uvesti u cod igre? (nikad)

Niti ne vidim razlog zašto bi mjenjali nešto na čemu zarađuju jako puno.

16 godina
neaktivan

Evo i ja sam kupio svoj primjerak BC2 Smijeh.  Pri kraju instalacije pita me dali zelim instalirati Punkbuster support?? pise da ako instaliram Punkbuster da cu poslije opet trebati instalirati bc2.. ?!   ne kuzim... lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
moderator

Moraš instalirati PB, zbog multiplayera. Mislim da je rečeno da ako ne instaliraš PB, da ćeš morati reinstalirati BC2 kasnije.

Uglavnom, instaliraj i uradi update.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 11:35 (DrNasty).
16 godina
neaktivan

" Installing PunkBuster is optional. If you do not install PunkBuster you will not be able to access all multyplayer games. If you wish to install PunkBuster at a later time you must reinstall Battlefield: Bad Company 2. "

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GreaT kaže...

" Installing PunkBuster is optional. If you do not install PunkBuster you will not be able to access all multyplayer games. If you wish to install PunkBuster at a later time you must reinstall Battlefield: Bad Company 2. "

Instaliraj PB

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
16 godina
neaktivan

Moze preporuka nekog dobrog cq ili rush servera?

Posto vise ni sam ne znam gdje da igram. Ili ima neki domaci dobar ali da nije HC?

http://tridizajn.com/index.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
thechosenfreak kaže...

Posto vise ni sam ne znam gdje da igram. Ili ima neki domaci dobar ali da nije HC?

Ima jedan odličan HC SQD server Friends Found Online, stalno je pun.

BC2 ingame: Dorjan_CRO
17 godina
neaktivan

jedan dobar za ljubitelje rush hc-a:

http://www.gametracker.com/server_info/81.19.214.55:19567/

16 godina
neaktivan

Moze neki da nije hc? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.8.2010 15:13 (thechosenfreak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Pa igraj na Bug Serveru!Osmijeh

16 godina
neaktivan

Imam neki problem dok igram singleplayer. Sve radi i uredu je osim zvuka..Cujem sve zvukove okoline i pucnjave ali u vecini slucajeva ne cujem dijalog među ljudima. I to pogotovo dok traju "filmici" za vrijeme kampanje. Znate li mozda razlog ovome??

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

da ti nije možda namješteno da imaš 5.1 zvuk?

16 godina
neaktivan

nabavio opet novi key! vracam se na bojiste  sutra!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
LOL!
Koji je razlog uopće prodaje, pa ponovne kupovine? :)
16 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...

Kako to mislis 5.1 zvuk??

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
LOL!
Koji je razlog uopće prodaje, pa ponovne kupovine? :)

najbolje od svega sto nisam kupio, nego nekako drugacije dobio Cool.

16 godina
GreaT kaže...
Diablo86 kaže...

Kako to mislis 5.1 zvuk??

5.1 surround, pa glasovi možda dolaze samo iz prednjeg satelita, a ako nemaš 5.1 ili 7.1 sustav, nećeš čuti zvukove koji bi trebali dolaziti iz tih zvučnika. Bar je tako kod filmova

16 godina
neaktivan
Šef kaže...
thechosenfreak kaže...

Pa igraj na Bug Serveru!Osmijeh

Pa igro bi kad bi jos i nekoga tamo biloIzlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 2:14 (thechosenfreak).
18 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...

Pa igro bi kad bi jos i nekoga tamo biloIzlanuo se

Da probaš pričekati par minuta bilo bi.

Ovo se odnosi na sve, server se neće sam napuniti. Uvijek netko mora doći prvi. :)

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice