Dosta organiziranije, nema ovo veze s codom.
Lijepo... Znači ipak se prave planove id. i moraš birti miran i strpljiv??
Dosta organiziranije, nema ovo veze s codom.
Lijepo... Znači ipak se prave planove id. i moraš birti miran i strpljiv??
Arma II Free ima lošiju grafiku od pune Arme II. Usput, za DayZ ti treba original expansion pack Operation Arrowhead za Armu II. Dakle u svakom slučaju moraš platiti, samo što ako uzmeš Armu II Free imaš lošiju grafiku.
A u arma 2 frre multi, to je ista mapa ko u dayz ili?? I jel i tamo kao u codu, samo se napucavaju ko stoka ili je ipak malo organizirano?
Imaš dosta mapa, a DayZ koristi mapu Chernarus. Ovdje je to puno, puno organiziranije. Ovo je simulacija a ne igra.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Arma II Free ima lošiju grafiku od pune Arme II. Usput, za DayZ ti treba original expansion pack Operation Arrowhead za Armu II. Dakle u svakom slučaju moraš platiti, samo što ako uzmeš Armu II Free imaš lošiju grafiku.
A u arma 2 frre multi, to je ista mapa ko u dayz ili?? I jel i tamo kao u codu, samo se napucavaju ko stoka ili je ipak malo organizirano?
Imaš dosta mapa, a DayZ koristi mapu Chernarus. Ovdje je to puno, puno organiziranije. Ovo je simulacija a ne igra.
I znači ja imam sva prava osim addona i plugina za multi kao i u armi 2?? I jel još netko igra da nabacimo zajedno?? :)
EDIT: Zašto se nemogu registrirati da dobijem key?
Meni je u FF bila instalirana neka extenzija, GoPhoto, nju sam maknuo i sve proradilo.
e da opet mi se desilo isto ... pa sam tebe sad posluao i sve sljaka za 5 
Bok svim birtašima, koje olakšanje napokon u Zagrebu pada zlatna kišica temperatura pala za 10 i eto uživancije fučkaj ga.

A šteta kaj je kiša. Ja sam se spremao s bajkom po šumi, a sad mi sve propalo. Al nikaj, bar bude se rashladilo kak treba, i spaval bum kak bebaaa 
Ako bi mi netko htio učiniti uslugu (besplatna je usluga), neka me pm.. Znam da će se naći dobar čovjek! :D
Ako bi mi netko htio učiniti uslugu (besplatna je usluga), neka me pm.. Znam da će se naći dobar čovjek! :D
Kakvu uslugu? Još malo odem gledat autodoktora pa se svratim pola do sat vremena.
S kakvim se ja kretenima družim, radije će se vozat sa busevima i tramvajima neg da svako da par kn (2-3) i vozimo se ko ljudi autom
S kakvim se ja kretenima družim, radije će se vozat sa busevima i tramvajima neg da svako da par kn (2-3) i vozimo se ko ljudi autom
Pa meni je bolje vozit sa busom..pogotovo dok je ekipa tu i bus je poluprazan.Ono zavalimo se i pricamo, a ne sad u autu sjedis i neznas kaj bi sam sa sobom, a i brzo stignes na odrediste sto nije fora ako nisi u zurbi.A ovako bar imas vremena popricat ako nikaj drugo i malo grad razgledati 
P.S jel se to meni cini ili se cuspajz pretvara u gospodina ? 
Aj da karta košta 10 - 20 -30kn, to bi razumio. Al meni se stvarno neda vozat s tramvajem i autobusom za par kuna
Aj da karta košta 10 - 20 -30kn, to bi razumio. Al meni se stvarno neda vozat s tramvajem i autobusom za par kuna
Ma gle ja imam pokaz pa mi je to draze ono sjednes bez brige i ides.Jednostavno mi je bolje biti u tramvaju nego u auto,a pogotovo ako je ekipa tu i ako je ok za popricat.Ono malo u autobusu, malo proseces, pa malo tramvaju i tako........Al ok svatko ima ono u cemu uziva tako da ako je tebi ljepse biti u autu samo slobodno
EDIT:ajde vi koji stiscete TU..malo zivosti molim 
Heheh di si to izvukao ?

Heheh di si to izvukao ?
S dna mora, hehe.

Heheh di si to izvukao ?
S dna mora, hehe.
Kako smo samo duhoviti, ljubi te babo :*
Kako smo samo duhoviti, ljubi te babo :*
Hehehehe, ja bi rađe cure, nego babe. 
Dobar dan svima....
Vidim sve po starom, slabo spamate.
Dobar dan svima....
Vidim sve po starom, slabo spamate.
Slabo spamaju kada mene nema :D
Slabo spamaju kada mene nema :D
Pa zašto te nema, glavni pokretaču spamanja.
A ja tu jadan sam pokusavam temu pokrenuti 

Ne možeš bez mene :*
Nije da se hvalim.. xD

Ne možeš bez mene :*
Nije da se hvalim.. xD
A cuj nisam ja talent za spamanje kao ti 
A nemoj plakati
.Evo ja te pohvalim, a ti se uvrijedis mislim stvarnoooo 
Servus!
Vani piri...