Need 500GB+ HDD...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
@Nello: Al se ti voliš bockati na fejsu :P
@Nello: Al se ti voliš bockati na fejsu :P
Da........ A kak znaš, a?
;) Nego dečki jel bi ja mogao mac osX instalirati na konfu pod my pc??
Bez problema, imas SB procesor.
Jej, ajmo okrenite runda na mene!! Da čujem narudžbe!
Jej, ajmo okrenite runda na mene!! Da čujem narudžbe!
Molim hladne pive "Ambrosius" i to 2 L ak ima?.
OPEN!!! Dan ljudi, slušam narudžbe! 
Dobro jutro.
Koja je razlika između arme 2 i arme 2 free??
Pa arma II free je besplatna. 
Pa arma II free je besplatna. 
Samo što je nema na steamu..
Baš mi se igra Dayz... A kada skidam javi mi na 33% instalacije error i moram kao proširivat neku memoriju no to nije preporučljivo..
Baš mi se igra Dayz... A kada skidam javi mi na 33% instalacije error i moram kao proširivat neku memoriju no to nije preporučljivo..Dobro jutro.
Ako skidaš a pri instalaciji javlja error onda ti nevalja u brzini kod downloada. I meni je isto znao ispucat.
Trebaš promjenit taktiku kod downloadanja.
Stručnjak za odmaganje...
Baš mi se igra Dayz... A kada skidam javi mi na 33% instalacije error i moram kao proširivat neku memoriju no to nije preporučljivo..Dobro jutro.
Ako skidaš a pri instalaciji javlja error onda ti nevalja u brzini kod downloada. I meni je isto znao ispucat.
Trebaš promjenit taktiku kod downloadanja.
A kako to učiniti?? :)
EDIT: Ima tko da igra armu 2 free da pouči ovo nooba??? :D
Morgen ljudi.
EDIT: Ima tko da igra armu 2 free da pouči ovo nooba??? :D
Trebaš nač izvor di je jači download, ako si skinut s torrenta e tu trebaš malo poigrat kod podešenja.
Kod večine servera nisu iste brzine neki su embrzi , neki su em spori....
Kiša lijeva, pala temperatura, Acer opet bio u pećnici i radi, otključao huawei E169 stick, instalirao Mobile partner software na njega, gledam Moto2...
D svima!
Kiša lijeva, pala temperatura, Acer opet bio u pećnici i radi, otključao huawei E169 stick, instalirao Mobile partner software na njega, gledam Moto2...
D svima!
Dan i tebi... I ja isto moram ispečit ploču, a dvd ga nema ni u my computer a ne vidi ni u Biosu. . Ko zna koji put pečem.... A po mom mišljenju oko 20-tak.
Moj je tek drugi puta pečen:)
Oke, e da kod mene piči sunce a i jako pušeee. Jutros je pao stick od udara vjetra... Jel sve ok na DVD-u?
Ajmo slušam narudžbe!!!!
Nisam ga još probao jer nisam doma.
Nello ajde mi pogledaj postavke za stick tj. šta treba upisati pod apn i tako to za T-Mobile stick koji koristiš?
Nisam ga još probao jer nisam doma.
Nello ajde mi pogledaj postavke za stick tj. šta treba upisati pod apn i tako to za T-Mobile stick koji koristiš?
Evo SS. pa vidi se postavke. Moj je zaključan a neznam s kojim alatom da otključam tj neznam koji program idu.
Moj usb stick je Web n Walk. model GIO 0225
E te postavke su me zanimale. Znači dobro sam upisao.
Ovaj moj Huawei E169 je bio brandiran na A1 mrežu. Otključao sam ga, upgrejdao firmware i zamjenio onaj Vodafone connect sa Huawei Mobile partnerom. Radi za sad ok.
E te postavke su me zanimale. Znači dobro sam upisao.
Ovaj moj Huawei E169 je bio brandiran na A1 mrežu. Otključao sam ga, upgrejdao firmware i zamjenio onaj Vodafone connect sa Huawei Mobile partnerom. Radi za sad ok.
Super. Našao sam DC unlocker za taj stick i idem probad jel se otključava.
pozz ekipo
jeli ima tko problema sa pregledom slika na forumu.... do prije 2 dana sve sljakalo ... dakle kad kliknem na neku sliku samo mi se
pojavi ono ucitavanje... pliz help ... koristim chrome 
haha idem maloprije probat ucitat slike prek IE i tam sljaka
, probam opet sad preko chromea i proradilo je lol 
Arma II Free ima lošiju grafiku od pune Arme II. Usput, za DayZ ti treba original expansion pack Operation Arrowhead za Armu II. Dakle u svakom slučaju moraš platiti, samo što ako uzmeš Armu II Free imaš lošiju grafiku.
Nello nisam ni znao da mogu zvat preko ovog Mobile partnera! Nazvao sam sebe na drugi broj i laptop mi počne zvonit tj. softver mi ispiše da imam poziv i zvoni, kliknem odgovori i mogu razgovarat:)
Nello nisam ni znao da mogu zvat preko ovog Mobile partnera! Nazvao sam sebe na drugi broj i laptop mi počne zvonit tj. softver mi ispiše da imam poziv i zvoni, kliknem odgovori i mogu razgovarat:)
Super, e vidiš prvi put ja to čujem....
Ja još mučim oko unlocka za sticka. Ipak je to stariji model a odlično radi kod download a ide do 7, 2mbps.
Arma II Free ima lošiju grafiku od pune Arme II. Usput, za DayZ ti treba original expansion pack Operation Arrowhead za Armu II. Dakle u svakom slučaju moraš platiti, samo što ako uzmeš Armu II Free imaš lošiju grafiku.
A u arma 2 frre multi, to je ista mapa ko u dayz ili?? I jel i tamo kao u codu, samo se napucavaju ko stoka ili je ipak malo organizirano?
Dosta organiziranije, nema ovo veze s codom.