Na trenutak sam pomislio da je ova tema no-morons zona.
I ja isto al eto tvog komentara. Šta covjek ne želi djecu u životu i sada je moron? Imati djecu ili ne je velika životna odluka i imaju ljudi pravo izabrati što misle da je najbolje za njih, a samim time i za njihovu djecu. Što je bolje imati djecu pa im ne omoguciti sve što im treba ili jednostavno ne imati djecu?
Osobno bi se osjecao usamljeno i "neispunjeno" kada u životu ne bi imao djecu ali sigurno ne smatram one koji ne žele djecu moronima. Baš suprotno. Imaju dovoljno inteligencije ne donijeti novi život na svijet ako ga ne žele ili nisu u mogucnosti pružiti sve što smatraju da djete treba imati. Kada vidim onu Hanču sa sedamnajstero djece što žive u blatu zgadi mi se život. Jel to bolje?! Pa onda vrištat na TVu kako ti treba pomoc. Užas.
Ovo nema veze s tim ima li on ili želi li djecu.
Nemam ih i ne želim ni ja. Međutim u raspravu o tome za koliko se novca može pronaći kakav stan, u raspravu o adekvatnosti podstanarskog života ulazi s pričom "što će ti dijete", kao da je on sam jedino ultimativno mjerilo za sve.
Nije on moron jer ne želi djecu, al komentar mu je moronski i potpuno nevažan za raspravu u koju je uključen.