Zamolio bih za savjet/pomoć, prijatelj me zamolio da mu pogledam odakle bi mu bilo najisplativije naručiti blackview bv6000 mob. Kako ja nisam baš upoznat sa postupkom izbjegavanja carine prilikom kupovine kineskih mob-ova malo sam prolistao po temi... Na gearbest-u nisam uspio pronaći da se šalje iz EU, Top One ga nema u ponudi, ima ga na aliexpress-u, koliko bi ga moglo doć carina ako ga ne nađe u EU? Ako neko ima nekakav bolji način nek stavi link. Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mazy, note 4 pro sa snapdragonom jos nije u prodaji (navodno ce biti slijedeci mjesec).
Note 4 koji je dostupan ima mediatek procesor i ako ti je igranje bitno mozda radije uzmi note 3 pro sa snapdragonom.
Igrice mi uopce nisu bitne, jedino whatsupp, viber, fejs, messenger te surfanje stranicama...
Kakva je baterija tom note 4 ? te da li znate mozda nesto o tom to2c ducanu , stvarno mi se cine jeftini i dostava preko eu expressa je 25 dolara. Poslao sam im mail kazu da nema nikakvih poreza ni nista da je duty free te da ce posiljku oznaciti sa gift
dobar je shop, ali nisam siguran da će ti proći carinu. meni je prošlo prije 2-3 godine, ali nisam primijetio po forumima da njihova eu express zaobilazi carinu.
ovi su provjereni: grossoshop i Top one . za detalje pretraži ovu temu, ili na forum.telekineza.com
Igrice mi uopce nisu bitne, jedino whatsupp, viber, fejs, messenger te surfanje stranicama...
Kakva je baterija tom note 4 ? te da li znate mozda nesto o tom to2c ducanu , stvarno mi se cine jeftini i dostava preko eu expressa je 25 dolara. Poslao sam im mail kazu da nema nikakvih poreza ni nista da je duty free te da ce posiljku oznaciti sa gift
Ako ti nije kriza, ja bi ipak pricekao dva, tri tjedna, dok izadje note 4 SD - http://www.xiaomidevice.com/xiaomi-redmi-note-4-pro.html .
Baterija na mojoj note 3 je stvarno odlicna, do dva dana aktivnog koristenja izdrzi (wifi, vib, wapp, gmail sync, cesto browsanje...) Ne vidim razloga da na najnovijem 4 SD bude losija :-)
Ovaj gift ne znaci vise nista, vec dugo..
Za sada imam redmi note 2 I zadovoljan sam sa njim (iako bi kamera mogla biti bolja), isprobao sam iPhone se i puno više mi godi manji mobitel za ono što ga koristim.
Dali imate neku preporuku manjeg mobitela, a da valja?
S budalama se ne isplati svađati.Prvo te spuste na svoj nivo,a onda te dotuku s iskustvom ! ! !
Sigurno krivi broj za praćenje. I meni su poslali krivi, pa su poslali neki dan drugi, kad sam vidio da je onaj moj mobitel po broju za praćenje isporučen u Samoboru, a mene herc opalio...
Zamolio bih za savjet/pomoć, prijatelj me zamolio da mu pogledam odakle bi mu bilo najisplativije naručiti blackview bv6000 mob. Kako ja nisam baš upoznat sa postupkom izbjegavanja carine prilikom kupovine kineskih mob-ova malo sam prolistao po temi... Na gearbest-u nisam uspio pronaći da se šalje iz EU, Top One ga nema u ponudi, ima ga na aliexpress-u, koliko bi ga moglo doć carina ako ga ne nađe u EU? Ako neko ima nekakav bolji način nek stavi link. Hvala
Bump!
Jel netko naručivao od:
coolicool vidim da su u EU samo za slanje u HR naplaćuju dodatnih 15 eura. Ajde ako netko zna gdje mogu pronaći ovaj mob u EU nek pomogne. Hvala
naručio sam Redmi note 3 pro (https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Prime-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-3GB-RAM-32GB/32609675920.html)
ali nisam pazio i ostavio free shipping..
sad me zanima, dal mob ide na carinu ili ne? pretpostavljam da da, al dobro, nema veze.. koliko mi budu drapili pdv, tj. dodatne troškove?
Inače, Pdv je 25% na cijenu + cca 55 Kn za uslugu, a i cijeli proces dostave i carinjenja traje i više od 3 tjedna, tak da se isplati napraviti cancel...
nije niti obrađen.. budem onda napravio cancel i platio tih 200-tinjak kn više za mail.
Potpis
ne zaboravi na Telekinezi tražiti bon za popust 5$ te dobiješ besplatno bumper i zaštitno staklo
Oukitel C3 je taman 370 kuna sa svim davanjima, ako odabereš funte za plačanje.
Oukitel C3 je taman 370 kuna sa svim davanjima, ako odabereš funte za plačanje.
Oprezno s tom stranicom, internet je pun loših iskustava!
Da, WOT se crveni li crveni, ali ja dvaput uzimao od njih i sve OK prošlo.
Ovo sa funtama sam sad i ja prvi put probao, pa ćemo vidit jel navlakuša ili ne.
Edit: Upravo dobio mail da je paket krenuo. Dobio čak i tracking broj, makar ga nisam dodatno platio.
Inače, vidim da je prošla baba s kolačima - nema više po toj cijeni.
Nemogu SAD vidjet ali kak se placa na ovoj stranici? Paypal ili direkt kartica
Potpis
Imam jednog već 2 mjeseca i nema nikakvih problema, a i dečki sa telekineze vele da je mob OK.
Za te novce, pogotovo.
Inače, Pdv je 25% na cijenu + cca 55 Kn za uslugu, a i cijeli proces dostave i carinjenja traje i više od 3 tjedna, tak da se isplati napraviti cancel...
Ajde onda kad nitko ne pomaže da te pitam, ako naručim mob sa Alija ili Banggood-a i odaberem DHL shipping jel to znači da bi mi mogao proći bez carine? Ili da uzmem ovo iz EU warehouse-a
ima. Uzmi Xiaomi Redmi 1S sa njuskala i miran si jos neko vrijeme
Potpis
Tražim neki jeftini a koliko toliko dobar mogitel pa mi je zapeo za oko vernee thor.
Jel ima netko iskustva s tim modelom, ono standardno koliko ga dugo ima, koliko mu traje baterija i kao se mobitel ponaša.
Bio bih zahvalan na barem nekoj informaciji.
Pozzz
Pozdrav ekipa,evo ovako...
nakon sto mi je riknuo cubot s308 odlucio sam se za jos jednog "kineza" ali ovaj put za Xiaomi redmi note pro 3gbRAM/32 Qualcommon Snapdragon 650.
S obzirom da danima vec citam o njemu treba mi mala pomoc oko narudzbe jer sam si tek sad otvorio paypal racun.
Dakle, odakle ga je najbolje naruciti (po mogucnosti izbjeci PDV)? i zakoliko mi dana moze najbrze stici(bas mi je hica jer nemam zamjenski)?
Unaprijed se zahvaljujem na svim odgovorima i pomoci.
Pozdrav ekipa,evo ovako...
nakon sto mi je riknuo cubot s308 odlucio sam se za jos jednog "kineza" ali ovaj put za Xiaomi redmi note pro 3gbRAM/32 Qualcommon Snapdragon 650.
S obzirom da danima vec citam o njemu treba mi mala pomoc oko narudzbe jer sam si tek sad otvorio paypal racun.
Dakle, odakle ga je najbolje naruciti (po mogucnosti izbjeci PDV)? i zakoliko mi dana moze najbrze stici(bas mi je hica jer nemam zamjenski)?
Unaprijed se zahvaljujem na svim odgovorima i pomoci.
Top One aliexpres Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Pročitaj OVO.
ali ne ocekuj od topone a da ti stigne mobitel brzo.Imaju jako puno posla i spori su jako.Nevezano za praznike i slicno.Ja sam narucio poslje praznika i evo tek nakon 10 dana su poslali
😀