"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.523
|
čitano: 7.049.181
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
12 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

bas tako :P

BF3: MicroGuyCRO
12 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Najbolje bi bilo da postoji mobilni koji ima:

Intel Atom dual core 1.6/2.0 GHz

2 ili 3 GB RAM-a

Neki dobar GPU

GPS/A GPS

2G/3G/4G LTE

Bluetooth 4.0

Primarna kamera 13 mpx, autofokusi pichkematerine, ugl da bude extra kvalitet/Sekundarna 5 mpx

Unutarnju memoriju od 64 GB :P

Izmjenjivu bateriju

Gorila Glass III

5-6 inčni ekran 2k rezolucije i sa preko 400dpi/ppi kako već

Kitkat Android i neki ultra fancy look poput Zenfona...i da sve to košta maksimalno 250€

:D lijepo je sanjati

1 2 hvala 0
14 godina
I da se Android unaprijedi do te mjere da postane vrhunski operativni sustav :)
Fuck me I am famous.
Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
Pa Android već i je vrhunski mobilni OS
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Marinho_Sar kaže...

Najbolje bi bilo da postoji mobilni koji ima:

Intel Atom dual core 1.6/2.0 GHz

2 ili 3 GB RAM-a

Neki dobar GPU

GPS/A GPS

2G/3G/4G LTE

Bluetooth 4.0

Primarna kamera 13 mpx, autofokusi pichkematerine, ugl da bude extra kvalitet/Sekundarna 5 mpx

Unutarnju memoriju od 64 GB :P

Izmjenjivu bateriju

Gorila Glass III

5-6 inčni ekran 2k rezolucije i sa preko 400dpi/ppi kako već

Kitkat Android i neki ultra fancy look poput Zenfona...i da sve to košta maksimalno 250€

:D lijepo je sanjati

večinu toga ima Oneplus one, a cijena mu je prihvatljiva...

12 godina
neaktivan

Evo ljudi odlucio sam se na Cubot X6. Danas, sutra cu ga naruciti pa kada stigne pisem dojmove. {#} {#} {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
MrSneakyGuyGaming kaže...

Evo ljudi odlucio sam se na Cubot X6. Danas, sutra cu ga naruciti pa kada stigne pisem dojmove.  {#}  {#}  {#}

Moj ti je savjet da se ne povlačiš za specifikacijama. Po meni je bolje nadodati koju stotku više za Asus Zenfone 5 ili Xiaomi Mi3, pogotovo jer dobiješ GB rama više što se lijepo osjeti na androidu, a ionako ih moraš pripremiti za carinu.

A ako hoćeš u tom rangu oko 1000kn, imaš Moto G ili Xiaomi Redmi. I to sve s mobicityja, gdje nema PDV-a i carine.

A kad uračunaš PDV za ovaj Cubot, taman te ispadne ista cijena kao i Zenfone, a kad nadodaš na to 250kn eto te na Mi3.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 14:28 (assassin.st).
14 godina
assassin.st kaže...

Evo ljudi odlucio sam se na Cubot X6. Danas, sutra cu ga naruciti pa kada stigne pisem dojmove. {#} {#} {#}

Moj ti je savjet da se ne povlačiš za specifikacijama. Po meni je bolje nadodati koju stotku više za Asus Zenfone 5 ili Xiaomi Mi3, pogotovo jer dobiješ GB rama više što se lijepo osjeti na androidu, a ionako ih moraš pripremiti za carinu.

A ako hoćeš u tom rangu oko 1000kn, imaš Moto G ili Xiaomi Redmi. I to sve s mobicityja, gdje nema PDV-a i carine.

A kad uračunaš PDV za ovaj Cubot, taman te ispadne ista cijena kao i Zenfone, a kad nadodaš na to 250kn eto te na Mi3.

Potpis na sve ovo od assassin-a. Pogotovo sa narudzbama sa mobicitya gdje ikakve probleme sa mobom rijesavas sa njima, sto je puno bolje nego sa kinezima....

My BF Battlelog: MasterChurner, my YouTube channel: http://www.youtube.com/user/MasterChurner
16 godina
neaktivan

@Marinho_Sar

ASUS Zen Phone {#}

Evo...

I nadovezao bi se na @assassina...ne Redmi, nego Redmi 1S :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 14:40 (chillout23).
14 godina
plavi83 kaže...
assassin.st kaže...

Evo ljudi odlucio sam se na Cubot X6. Danas, sutra cu ga naruciti pa kada stigne pisem dojmove.  {#}  {#}  {#}

Potpis na sve ovo od assassin-a. Pogotovo sa narudzbama sa mobicitya gdje ikakve probleme sa mobom rijesavas sa njima, sto je puno bolje nego sa kinezima....

Istina. Meni osobno je najveći problem što za svaki odgovor od Kineza treba čekati sljedeći radni dan. I tako za dogovor oko slanja na popravak ili njihovog slanja nekog zamjenskog dijela zna proći po tjedan-dva. A najdraže mi je kad zbog nerazumijevanja engleskog jezika s njihove strane shvate krivo. Tako su mi umjesto kabela za antenu (coax kabel od kojeg sam im čak sliku poslao) poslali neku foliju za antenu koja ide na mobitel.

A na mobicityju sve upite rješavaju u roku od nekoliko sati, pogotovo ako im je služba online kada ih dobiješ odmah.

chillout23 kaže...

@Marinho_Sar

ASUS Zen Phone {#}

Evo...

Po meni čak najbolja opcija ovaj Zenfone s mobicityja, koji ima 2GB rama, 8GB interne i 1.6GHz atom za 1250kn.

A što se tiče Redmija, namjerno sam tako napisao mislići na oba modela, nek sam odabere. Jer znam iz iskustva da prvi Redmi nema nikakvih bugova, dok za ovaj 1S postoje određeni problemi iako ima bolji chipset.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 14:44 (assassin.st).
16 godina
neaktivan

Istina za Redmi :) ali iskreno, bugovi su zanemarivi i izlaze updateovi sa zakrpama i ispravcima, tak da nebumo još dugo čekali na SW bez bugova, čini mi se :) makar, uvijek će biti nezadovoljnih i zadovoljnih, ma kakav SW bio :D

12 godina
neaktivan
assassin.st kaže...
plavi83 kaže...
assassin.st kaže...

Istina. Meni osobno je najveći problem što za svaki odgovor od Kineza treba čekati sljedeći radni dan. I tako za dogovor oko slanja na popravak ili njihovog slanja nekog zamjenskog dijela zna proći po tjedan-dva. A najdraže mi je kad zbog nerazumijevanja engleskog jezika s njihove strane shvate krivo. Tako su mi umjesto kabela za antenu (coax kabel od kojeg sam im čak sliku poslao) poslali neku foliju za antenu koja ide na mobitel.

A na mobicityju sve upite rješavaju u roku od nekoliko sati, pogotovo ako im je služba online kada ih dobiješ odmah.

chillout23 kaže...

@Marinho_Sar

ASUS Zen Phone {#}

Evo...

Po meni čak najbolja opcija ovaj Zenfone s mobicityja, koji ima 2GB rama, 8GB interne i 1.6GHz atom za 1250kn.

A što se tiče Redmija, namjerno sam tako napisao mislići na oba modela, nek sam odabere. Jer znam iz iskustva da prvi Redmi nema nikakvih bugova, dok za ovaj 1S postoje određeni problemi iako ima bolji chipset.

1445 kn, i ljudi sta nije bolji od ovog hongmi-a neki od ovih a jeftiniji su.

13 godina
neaktivan

Koji mob je odmah nakon xiaomi mi 3 po omjeru cjene/dobitne kombinacije (u smislu da je bolji od mi3) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
glikoprotein kaže...

Koji mob je odmah nakon xiaomi mi 3 po omjeru cjene/dobitne kombinacije (u smislu da je bolji od mi3) ?

Mislim da ga nema, jer za 1550kn se nemre naći ništ bolje (za sad)

14 godina

Nije, jer je Hongmi zaokružen i kompletan proizvod, a ti kinezi su, rekao bih, poluproizvodi. A i jeftiniji je 200-300kn ako uračunamo njihov PDV.

I što 1445kn, točno je koliko sam napisao, a za 1550kn se već dobije Mi3 koji obriše pod sa svakim MT6592 mobitelom.

Informiraj se oko cijena na mobicityju da ne pišemo svaki dan po jedanput, tj. već po 69. put. 

12 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Nije, jer je Hongmi zaokružen i kompletan proizvod, a ti kinezi su, rekao bih, poluproizvodi. A i jeftiniji je 200-300kn ako uračunamo njihov PDV.

I što 1445kn, točno je koliko sam napisao, a za 1550kn se već dobije Mi3 koji obriše pod sa svakim MT6592 mobitelom.

Informiraj se oko cijena na mobicityju da ne pišemo svaki dan po jedanput, tj. već po 69. put. 

Sry gledao sam cijenu inc VAT

EDIT: Mislim da ce na kraju biti zenphone sa mobicity-a

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 22:22 (MrSneakyGuyGaming).
11 godina
neaktivan

za te pare imas galaxy s3 na njuskalu a nekad bude i galaxy s4 za 1500kn znaci 250kn vise od tvog budzeta. a najbolji kineski za te pare je vjerovatno xiaomi redmi note imas i coolpad f1 za 166 dolara. za 220 vjerovatno treba i jos bolji bit hm mozda ako ti je bitna kamera pricekaj da izadje tcl p728m u prodaju a cijena ce bit oko 200 dolara

15 godina
odjavljen

Što vi kažete na ove klonove što se pojavljuju na njuškalu? (Ne podvale nego bas klonove)
Naime, frend mi ima jednog oko pola godine, Note 3 kopija, samo nema Samsung napisano na njemu nego mu iza piše samo Android, bio je oko 120$ na ebayu, pa me zanimalo na što da gledam i to, ako netko ima iskustva.

EDIT: Ima li itko iskustva sa iNew uređajima? Točnije, i2000

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 23:02 (footballer).

0 0 hvala 0
14 godina
nevermore2014 kaže...

za te pare imas galaxy s3 na njuskalu a nekad bude i galaxy s4 za 1500kn znaci 250kn vise od tvog budzeta. a najbolji kineski za te pare je vjerovatno xiaomi redmi note imas i coolpad f1 za 166 dolara. za 220 vjerovatno treba i jos bolji bit hm mozda ako ti je bitna kamera pricekaj da izadje tcl p728m u prodaju a cijena ce bit oko 200 dolara

S3 je već odavno izašao, za tih tvojih 1500kn se kupi Mi3 koji je jači, a po meni, i bolji od S4.

footballer kaže...

Što vi kažete na ove klonove što se pojavljuju na njuškalu? (Ne podvale nego bas klonove)
Naime, frend mi ima jednog oko pola godine, Note 3 kopija, samo nema Samsung napisano na njemu nego mu iza piše samo Android, bio je oko 120$ na ebayu, pa me zanimalo na što da gledam i to, ako netko ima iskustva.

Po meni, zaobiđi u širokom luku.

15 godina
odjavljen

OK. A ovaj iNew i2000?

0 0 hvala 0
14 godina
footballer kaže...

OK. A ovaj iNew i2000?

Koliko vidim skup, prevelik, sa starim hardverom i ne baš neka kvalitetna marka.

Za taj novac +PDV se da naći puno bolje. Kolike su ti cjenovne mogućnosti?

13 godina
assassin.st kaže...
footballer kaže...

OK. A ovaj iNew i2000?

Koliko vidim skup, prevelik, sa starim hardverom i ne baš neka kvalitetna marka.

Ako trebaš phablet, pogledaj si ovaj Elephone P8. Ja sam ga platio 190€ iz Njemačke, koristim ga 2 tjedna i stvarno je dobar mob. Ako te zanima kakva informacija, samo pitaj.

11 godina
neaktivan

kakva je kamera u usporedbi sa s4 mi3 ? jeli bolja ili

15 godina
odjavljen
assassin.st kaže...
footballer kaže...

OK. A ovaj iNew i2000?

Ma želim uzet mobitel u Hrvatskoj, neda mi se petljat sad oko tog PayPala kojeg nemam itd. Al za nekih 800 kn bi tražio.

Btw taj iNew sam našao za 800 kn pa ono

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 23:34 (footballer).
11 godina
neaktivan

a tesko ces nac nesto da valja u hrvatskoj za te novce.bolje naruci izvana mislim da se moze i karticom platit nemoras paypal imat

16 godina
neaktivan

imam rootani xiaomi mi2s...koliko vidim ima i android i miui, sad me zanima kako to funkcionira? da li ja mogu mobitel prebacit da mi radi npr. samo sa androiadom ili samo sa miui-jem?znači kad mi se pali mob, znak mi je od androida, a kad se upali ima i ikonicu od miui-ja, jčer sam miui i update-ao...pa ne kužim baš kako to funkcionira...prvi susret sa rootanim telefonom mi je...ako može kratko pojašnjenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
gardelac kaže...

imam rootani xiaomi mi2s...koliko vidim ima i android i miui, sad me zanima kako to funkcionira? da li ja mogu mobitel prebacit da mi radi npr. samo sa androiadom ili samo sa miui-jem?znači kad mi se pali mob, znak mi je od androida, a kad se upali ima i ikonicu od miui-ja, jčer sam miui i update-ao...pa ne kužim baš kako to funkcionira...prvi susret sa rootanim telefonom mi je...ako može kratko pojašnjenje?

MIUI je modificirani android Ispravite me ako griješim.

18 godina
Ne griješiš.
12 godina
neaktivan

Evo ljudi naručio sam upravo Asus Zenphone 5 16GB sa Mobicity-a, iskoristio sam kod CF15 i narucio sam dva dodatka kako bi imao besplatnu dostavu (jeftinije mi je uzeti dva dodatka nego da placam dostavu 50$) Kada stigne, snimam review za youtube tako da cete moci vidjeti iz moje perspektive kakav je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo ljudi naručio sam upravo Asus Zenphone 5 16GB sa Mobicity-a, iskoristio sam kod CF15 i narucio sam dva dodatka kako bi imao besplatnu dostavu (jeftinije mi je uzeti dva dodatka nego da placam dostavu 50$) Kada stigne, snimam review za youtube tako da cete moci vidjeti iz moje perspektive kakav je.

Super, samo mogao si iskoristit kod za besplatnu dostavu : UKFSHIP. Ja sam nekidan dobio svoj narućen s mobicity sa besplatnom poštarinom. Tj sa tim kodom.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice