Uspravne nanotrake

poruka: 14
|
čitano: 3.165
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Uspravne nanotrake".
18 godina
odjavljen
Uspravne nanotrake

Taj Moore-ov zakon kao HDZ. Taman pomisliš gotovo je a ono neka nova okolnost i još deset godina isto... {#}

Freak Show Inc.

12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Uspravne nanotrake

Djeco takve ćemo procesore imati 2020-e.Tj. to će biti Intelovi procesori,amd će i dalje na žalost kasniti sa Bulldozerom.A onda će slijedeći Duke nukem biti na polovici razvoja.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2011 23:06 (g12356).
16 godina
Uspravne nanotrake
100 triliona (trilion - tisuću milijardi)? 1. nije trilion nego trilijun, 2. tisucu milijardi je bilijun, 3. tisucu bilijuna je bilijarda, 4. tisucu bilijardi je trilijun! A to znaci da niste puno falili, samo jos 6 nula! Eh sta je to..
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
skora23 kaže...
100 triliona (trilion - tisuću milijardi)? 1. nije trilion nego trilijun, 2. tisucu milijardi je bilijun, 3. tisucu bilijuna je bilijarda, 4. tisucu bilijardi je trilijun! A to znaci da niste puno falili, samo jos 6 nula! Eh sta je to..

pa ako je trilion (eng) to i je tisuću milijardi (hrv)

hrv - eng

milijun - million
milijarda - billion
bilijun - trillion
bilijarda -  quadrillion
trilijun - quintillion

http://en.wikipedia.org/wiki/Long_and_short_scales

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupa pitanja odgovaram sa: ke????
17 godina
neaktivan
skora23 kaže...

Nisu fulali, to je po "američkom" :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Trillion

17 godina
odjavljen
Uspravne nanotrake

Sve 5 ali i tom zakonu će doći kraj kada toliko smanje površinu čipa a previše povećaju broj tranzistora-neće ih moći hladiti zbog male površine.

Jaco,moja mater te traži!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Uspravne nanotrake

..budućnost je u kristalima (superman 1,2 i 3), a ne u čipovima xD

PC je smeće!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Uspravne nanotrake
Ovi amerikanci uvijek moraju biti posebi po necemu od ostatka svijeta..
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
protjeran
možemo reči da je fulo malo nula autor, nemože malo pisat američke, malo hrvatske oznake a nigdje to naglasit. znači autor je fulo nule ili oznake.
I don't need sex, T-com fucks me every day
18 godina
Uspravne nanotrake

Ne vidim u čemu je problem što je trilijun napisan prema američkom sistemu ako je isto naglašeno u zagradi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skora23 kaže...
Ovi amerikanci uvijek moraju biti posebi po necemu od ostatka svijeta..

a ko osim amerikanaca i pravi mikročipove(x86 i x64 arhitektura)? To ti je bolan čitava nauka

18 godina
protjeran
Denis kaže...

Ne vidim u čemu je problem što je trilijun napisan prema američkom sistemu ako je isto naglašeno u zagradi.

Jel nekažu ameri za po naši milijarada oni kažu bilion, onda bi 1 trilion bio 1000 biliona po američki

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 11:02 (pinkskin).
18 godina

Da sam napisao da je 1000 biliona onda bi tek bilo pogrešno. Trilijun iz teksta je u našim brojkama 1000 milijardi...bez ikakve posebne filozofije.

Trebao sam inicijalno napisati bilijun odnosno pretvoriti njihovu trilijardu u našu notaciju.

18 godina
protjeran
Da, trebo si ipak smo mi u rvatskoj pa bi trebalo koristit naše izraze. ti si pogriješio u tome što nisi naznačio da se radi o US oznaci a ne o našoj.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice