Još malo pa će grafičke kartice u sebi imati ugrađen klima uređaj za hlađenje...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sjecam se kada su bile teme da obicna GTX 460 moze dostic GTX 480,pa eto nije.
O bože dragi..šta je ovo?
Pa ovo ima 50cm u sebi garant,ogromna je,u koje će to kučište stati?
ma nije to namijenjeno ni za kuciste...to je kakti, za entuzijaste koji ce ju samo benchati. al ko da ce ikad izaci....
totalno bezveze i fail,šta mislite kakav će onda fail ispast gtx590
daj se ohladi takvih komentara....kolko toga ti imas iza sebe da mozes komentirat nesto takvo da je fail?
Uz karticu se isporučuje i brusilica potrebna za skidanje kaveza s diskovima, te 2 adaptora za ugradnju diskova u 5,25 utor?
Meni baš forica izgleda..kao singlePCB 295tka ili 9800GX2..mrcina je po performansama, to je ipak SLi 460tki na jednom PCB-u.
totalno bezveze i fail,šta mislite kakav će onda fail ispast gtx590
Kako si ti ispao takav FaIL?
ne,ja sam nvidiot,pitaj hyperiona
a ova gtx 460 2win je zakasnila
Ova grafulja ne podržava quad SLI,al ima unutarnji SLI i zato je odlična stvar za ljude koji imaju amd-ove ploče.Al je i dalje ogromna,da su ju izbacili prije najavljivanja gtx 590 onda bi se čak i isplatile.
Iso miki, s ovim možeš ubit čovjeka.
Lijepo izgleda, bas me zanima kol'ka ce cijena biti?
Istina, ipak su malo zakasnili sa izbacivanjem iste.
Ako ce bit dobra cijena,tko zna...
Iako,refresh s 2x gtx560 ne bi bio los...
Zvijer
OMG..... ....pre ogromna je....
.....šta će ovo bit....
O bože dragi..šta je ovo?
Pa ovo ima 50cm u sebi garant,ogromna je,u koje će to kučište stati?
haha u moje moze, samo ako izrežem police za hdd
po slici je grafa negdje veličine atijevog 6990, a to je mnogo centimetara. Al sad me nešto kopka. Koliko ja znam, gtx460 ne podržava sli više od dva čipa. U ovoj su već dva čipa, a na slici svejedno ima sli konektor.
Naravno da ima sli konektor a to je zbog toga što sadašnji programi znaju koristiti maksimalno 4 grafička procesora npr.(crossfire x ili four way) sli.
Pošto su ovdje dva grafička procesora to je kao da imaš dvije grafulje odvojeno pa je maksimum 2 grafičke kartice sa jednim sli mostom za komunikaciju.
Naravno da ima sli konektor a to je zbog toga što sadašnji programi znaju koristiti maksimalno 4 grafička procesora npr.(crossfire x ili four way) sli.
Pošto su ovdje dva grafička procesora to je kao da imaš dvije grafulje odvojeno pa je maksimum 2 grafičke kartice sa jednim sli mostom za komunikaciju.
znam ja koje sve konfiguracije postoje u sli-ju, al gtx460 nije bilo moguće spojiti u triple ili quad sli, već samo maximalno dvije kartice. zato mi je ovo sumnjivo. Po ovome će gf104 imati mogućnost quad sli-a
znam ja koje sve konfiguracije postoje u sli-ju, al gtx460 nije bilo moguće spojiti u triple ili quad sli, već samo maximalno dvije kartice. zato mi je ovo sumnjivo. Po ovome će gf104 imati mogućnost quad sli-a
Neće imat mogučnosti SLI-a,čitao sam na njihovim forumima,da je to kao greška i da bi se konektor trebao prekriti nekakvom plastikom.
već sam poćeo sumnjat u svoje znanje. to će vjerojatno skroz prekrit kućište, tak da se ne može do konektora, a možda i finaliziraju pcb bez konektora