što je točno uzrokovalo problem?
Pa neočekivani tehničko-administrativni problemi, naravno
U znak isprike zvijedzice svima ?
Mato ima svoje prste u tome
Anonymous!
Miro priznaj da si se napio i nogom zapeo za kablove iz servera, nemoraš se sramit, ipak su blagdani
DDoS kao sto rekoh
Problem je lociran i u suradnji s mrežnim ekspertima dodatno ćemo ga istražiti, kako se ne bi opet ponovio.
Znači ponovno ćete mene zvati, ajd dobro.
Otišao Dennis M. Ritchie, Steve Jobs, Bug Forum u zadnje vrijeme povremeno spor, malo prije bio nedostupan,...
znam sta si htio time reci, al poredjenje ti nema nikakvog smisla
znam sta si htio time reci, al poredjenje ti nema nikakvog smisla
A ti nemaš smisla za humor, doduše nije neka, ali ako hoćeš prijavi neka je izbrišu.
Ajme, Miro, pa ne kaže se tehničko-administrativni problemi, nego hosting BF3 like a boss!
ovaj server se igra sa ljudskim sudbinama. 3 sata nedostupno....a ljekarne zabiljezile rast prodaje normabela.
Vec sam bio nokte poceo grist >D
CIA, snajka. Pola sveta su upropastili!
Sad otvoriš crnu kroniku i vidiš "Ubio se zbog bug foruma", ali jbg nije to facebook tako da ništa od c kronike
U znak isprike zvijedzice svima ?
Oduzet
pošandrco sam!!!
taman napisah jedan post, dernu "pošalji".. kad ono sve u ku****
mozilla bubamarica još uvjek ne radi!!!!
Miro priznaj da si se napio i nogom zapeo za kablove iz servera, nemoraš se sramit, ipak su blagdani
Priznajem da sam u trenutku kada je problem nastao bio na kavi s kolegom HR The Butcherom - baš smo razglabali aktualne geopolitičke probleme (samo zlobnici bi mogli pomisliti da se radilo o prepričavanju"junačkih" doživljaja iz Battlefielda 3 i uspoređivanja statistike uz pomoć alata BF3Stats), kadli stiže SMS "web ne radi...". Tako da barem mi nismo ništa krivi!Tko ne radi - taj i ne griješi!
ja vec mislia smak svita...
Priznajem da sam u trenutku kada je problem nastao bio na kavi s kolegom HR The Butcherom - baš smo razglabali aktualne geopolitičke probleme (samo zlobnici bi mogli pomisliti da se radilo o preprićavanju"junačkih" doživljaja iz Battlefielda 3 i uspoređivanja statistike uz pomoć alata BF3Stats), kadli stiže SMS "web ne radi...". Tako da barem mi nismo ništa krivi!Tko ne radi - taj i ne griješi!
dakle očita sabotaža od strane treće osobe :)

ne znam kada ali znam da me hvatala neka nervoza danas XD
Bio sam spreman za harakiri.
Miro, hvala ti.
Lako je kad si na mjestu događaja, tj. birtija u kojoj smo dobili dojavu je u susjednoj ulici!
Bio sam spreman za harakiri.
Daj iskopčaj kabel na bar još par sati.
Ma ja sam taman htio provjerit nesto kad ono ne zeli otvorit. ja a okkk i forever alone faca i otiso spavat probudim se i radi etoga :D
Pas mater, obrisali su mi komentar... kao da sam nepovoljno komentirao sliku neke izblajhane glupače na fejsu. Hvala bugovci...
tužit će vas apple, sigurno su patentirali fail servera