Iznenadio me LG s ovim modelom, izgleda kvalitetno, i performanse su mu odlične.
Iznenadio me LG s ovim modelom, izgleda kvalitetno, i performanse su mu odlične.
a mozda i iphone 5 killer
Da, nema loše performanse, ali mi se ne sviđa dizajn a i home screen je malo nespretan...
Da, nema loše performanse, ali mi se ne sviđa dizajn a i home screen je malo nespretan...
Da LG pati od toga, na žalost :(
Ali k vragu i to ako će imat sve to što piše onda
Znas.. pored usklicnika i upitnika, postoji i tocka. Ili zivis 900 Ghz na sat pa ne skuzis? :D Sala... LG kakav god da bio, svejedno je los... ali dobro.. vidjet cemo za ovaj... do sad me kvalitetom LG odbijao.
Prema ovome vanjština djeluje obečavajuće, sam rad djeluje glatko, uspredno s iPhone-om 4 ćak mi djeluje moćnije.
Od LG-a je za ocekivati da vizualno imaju dojmljiv uređaj.
off-topic:
Nokia sam se ponadao da će ponuditi nesto sa "boljim" držanjem baterije, mozda smartphone koji nije toliko zahtjevan da se mora puniti gdje god se zaustavis ( ured, auto, doma ... i onda opet... ured, auto doma...) 
Tehničke specifikacije su impresivne, ali nemam apsolutno nimalo povjerenja u LG-evu kvalitetu.
Jos je to prototip, naravno da ce biti jos poboljsanja i izmjena
Tehničke specifikacije su impresivne, ali nemam apsolutno nimalo povjerenja u LG-evu kvalitetu.
Ako se ne varam LG radi display-eve za iPhone 4, znaći da kvalitetu i znanje imaju, ali očito ne znaju/žele napraviti dobar proizvod za sebe, do sada.
display je jedno, a dobar finalni ukomponirani prizvod sasvim drugo
a ja dodajem još i trajanje baterije.
Glavno je da se trpaju gigahertzni procesori i gigabajti memorije, 15 megapikselne kamere i 30000 điđa-miđa (ne kažem da neke stvari nisu korisne), a baterija ne može izdržati ni jedan dan normalnog korištenja
a ja dodajem još i trajanje baterije.
Glavno je da se trpaju gigahertzni procesori i gigabajti memorije, 15 megapikselne kamere i 30000 điđa-miđa (ne kažem da neke stvari nisu korisne), a baterija ne može izdržati ni jedan dan normalnog korištenja
Ja bih dodao na dodano i rekao da ne mogu izdrzati ni od jutra do mraka... u tome je problem.