Stiže LG Star

poruka: 17
|
čitano: 4.207
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Stiže LG Star".
18 godina
neaktivan
Stiže LG Star

Iznenadio me LG s ovim modelom, izgleda kvalitetno,  i performanse su mu odlične.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Stiže LG Star
Mene nije iznenadio jer je LG morao nesto poduzeti da dodje u sam vrh mobitela! Isto tako je postupio HTC pa ga vidiš sad! LG nije nikad bio poznat po "kvaliteti" izrade u odnosu na druge proizvodace!

Samo neznam šta Nokia čeka da napravi nešto I da zavlada Smartphone-ima! Počeli su se nesto razvijati, ali kako bih rekli " to nie to"!

LG je napravio veliki korak I na tomu mu se treba čestitati! Mislis da je LG Starr slučajno izašao u javnost? Ja mislim Da nije ,nego je to samo besplatna reklama!!
16 godina
neaktivan
Stiže LG Star
E ovo bi mogla biti zvijer u punom smislu rijeći, video u 1080, HDMI port i naravno Tegra.
Samo da ne oduže s izlaskom i da cijene ne bude over 5000 ( što sumnjam ) , to bi mogao biti iPhone 4 killer, štoviše ostaviti iPhone 4 u dimu i prašini.

http://www.basketballhoopjam.com

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

a mozda i iphone 5 killer

18 godina
neaktivan
Stiže LG Star

Da, nema loše performanse, ali mi se ne sviđa dizajn a i home screen je malo nespretan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Da, nema loše performanse, ali mi se ne sviđa dizajn a i home screen je malo nespretan...

Da LG pati od toga, na žalost :( 

Ali k vragu i to ako će imat sve to što piše onda {#} 

17 godina
neaktivan
900 Ghz Snapdragon kaže...
Mene nije iznenadio jer je LG morao nesto poduzeti da dodje u sam vrh mobitela! Isto tako je postupio HTC pa ga vidiš sad! LG nije nikad bio poznat po "kvaliteti" izrade u odnosu na druge proizvodace!

Samo neznam šta Nokia čeka da napravi nešto I da zavlada Smartphone-ima! Počeli su se nesto razvijati, ali kako bih rekli " to nie to"!

LG je napravio veliki korak I na tomu mu se treba čestitati! Mislis da je LG Starr slučajno izašao u javnost? Ja mislim Da nije ,nego je to samo besplatna reklama!!

Znas.. pored usklicnika i upitnika, postoji i tocka. Ili zivis 900 Ghz na sat pa ne skuzis? :D Sala... LG kakav god da bio, svejedno je los... ali dobro.. vidjet cemo za ovaj... do sad me kvalitetom LG odbijao.

18 godina
neaktivan
Stiže LG Star
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prema ovome vanjština djeluje obečavajuće, sam rad djeluje glatko, uspredno s iPhone-om 4 ćak mi djeluje moćnije. 

18 godina
neaktivan

Od LG-a je za ocekivati da vizualno imaju dojmljiv uređaj.

off-topic:

Nokia sam se ponadao da će ponuditi nesto sa "boljim" držanjem baterije, mozda smartphone koji nije toliko zahtjevan da se mora puniti gdje god se zaustavis ( ured, auto, doma ... i onda opet... ured, auto doma...) {#}

16 godina
neaktivan
Pa valjda je opce poznato da LG ima rijetko dobre mobitele ....xD
18 godina
Stiže LG Star

Tehničke specifikacije su impresivne, ali nemam apsolutno nimalo povjerenja u LG-evu kvalitetu.

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Riker kaže...

Jos je to prototip, naravno da ce biti jos poboljsanja i izmjena

16 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

Tehničke specifikacije su impresivne, ali nemam apsolutno nimalo povjerenja u LG-evu kvalitetu.

Ako se ne varam LG radi display-eve za iPhone 4, znaći da kvalitetu i znanje imaju, ali očito ne znaju/žele napraviti dobar proizvod za sebe, do sada. 

18 godina

display je jedno, a dobar finalni ukomponirani prizvod sasvim drugo

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
18 godina
neaktivan
asusdvd kaže...

a ja dodajem još i trajanje baterije.

Glavno je da se trpaju gigahertzni procesori i gigabajti memorije, 15 megapikselne kamere i 30000 điđa-miđa (ne kažem da neke stvari nisu korisne), a baterija ne može izdržati ni jedan dan normalnog korištenja

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
protjeran
Paolo2612 kaže...
asusdvd kaže...

a ja dodajem još i trajanje baterije.

Glavno je da se trpaju gigahertzni procesori i gigabajti memorije, 15 megapikselne kamere i 30000 điđa-miđa (ne kažem da neke stvari nisu korisne), a baterija ne može izdržati ni jedan dan normalnog korištenja

Ja bih dodao na dodano i rekao da ne mogu izdrzati ni od jutra do mraka... u tome je problem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice