Prve slike Spartana

poruka: 50
|
čitano: 6.770
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Prve slike Spartana".
14 godina
neaktivan
Prve slike Spartana

Nadam se da neće biti smeće kao IE i da developeri neće imati neprospavane noći da prilagode svoje aplikacije dotičnom kao što je slučaj s IE.

Iako, mišljenja sam da Microsoft samo radi rebranding i da će ispod haube biti sličan IE-u jerbo je IE sinonim za nešto katastrofalno. Nadam se da sam u krivu.

Moj PC  
3 31 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Prve slike Spartana

Zadnje verzije IEa su vrhunski browseri koji šišaju i Chrome i FFox po performansama.

My name is Legion... For we are many!
16 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Zadnje verzije IEa su vrhunski browseri koji šišaju i Chrome i FFox po performansama.

Valja uspoređivati samo IE6 sa zadnjim updateom od FireFoxa.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
Prve slike Spartana

Ispada kao da je screenshot napravljen dok se stranica učitava, što me podsjeća na duga vremena učitavanja nekih IE.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

mislio sam osmicu instalirat samo radi njega 

14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

možda u sunspideru,međutim u html5 compliance i octane 2.0 nije tako dobar.

Meni i najdalje draži firefox,ne mogu voljeti browser koji nema about:config

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
18 godina
odjavljen
Prve slike Spartana

Čujem samo dobre stvari o IE. Ali nakon godina muke s njim - ne mogu ga koristiti za ništa osim pristup report serveru (jer pod ostalim browserima ne radi dobro). Možda sam zlopamtilo, možda sam zatucan ali ne mogu.

Freak Show Inc.

10 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Prve slike Spartana

Kad je 10-ka izašla, čitao sam da je jako dobra pa rekoh "bum probal, ne"... Dan danas ga koristim (doduše 11). Imao sam povremene izlete na chrome i FF ali... Pa, ajmo reć da i nisu baš brzi

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Prve slike Spartana

uglavnom... tresla se brda a roditi ce se IE12 :D

0 9 hvala 0
17 godina
odjavljen
LudaRajcica kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

yeah... in your dreams :D

svatko svog konja hvali ali samo zatucani i neznalice to mogu s IEom :D :D :D

Upali IE pa ćeš vidjet sam... A ako ne vjeruješ, ko te j*be.

Moj PC  
10 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

imam tu IE 11.0.9 i nije dostojan Chromeu (ili Safariju) ni otići po šibice. FF ne koristim pa ne mogu usporediti ali za ono što mogu, IE je užas. brz je k'o baba na štakama preko ceste (da i ne spominjem nepostojanje AdBlocka itd.). 

I know that you believe you understand what you think I said, but I'm not sure you realize that what you heard is not what I meant.
17 godina
odjavljen
Ajar kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

imam tu IE 11.0.9 i nije dostojan Chromeu (ili Safariju) ni otići po šibice. FF ne koristim pa ne mogu usporediti ali za ono što mogu, IE je užas. brz je k'o baba na štakama preko ceste (da i ne spominjem nepostojanje AdBlocka itd.). 

adblock postoji... ugrađen u browser

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
LudaRajcica kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

mislim da si pinkicu pod Dreamspark hype-om

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
LudaRajcica kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Daj nakrcajte ovu budalu TD-ovima, govorit će da ga nije briga ali noćas će se uspavat suzama :@@@

Ne koristin IE11 već FF ali znan da je IE11 odličan. Navika san i falija bi mi Adblock, download statusbar itd...

lol
Moj PC  
5 2 hvala 0
14 godina
Sum_of_all_fears kaže...
LudaRajcica kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

upali ti konkurentna rijesenja pa ces nauciti i shvatiti  :D

17 godina
odjavljen
Prve slike Spartana

za adblock

upravljaj dodacima>zaštita od praćenja> i onda u donjem prozorčiću klik na nabavite popis za zaštitu od praćenja.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Prve slike Spartana

Za nevjerne Tome, paradajze i ostale specijalce:

BTW, koristim IE, Firefox i Chrome (sve radi Web developmenta) i Chrome ima uvjerljivo najgori boot time, Firefox ždere memoriju ko lud a IE nema addonse. Ali IE ih sve pojede u performansama. Slike u prilogu (ACID3 svi prolaze tako da to nema smisla slikati)...

Naravno, možete i sami odvrtiti test. Ne traži pare nit grize.

IE 11 IE 11
Firefox Firefox
Chrome Chrome
Moj PC  
14 0 hvala 1
18 godina
Prve slike Spartana

Zašto svi svršavaju na sintetičke benchmarke, load time i slične gluposti, a nije ih briga za ugodnost korištenja, proširivost i slično (gdje IE debelo puši)?

Rvat katolik!

13 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Za nevjerne Tome, paradajze i ostale specijalce:

BTW, koristim IE, Firefox i Chrome (sve radi Web developmenta) i Chrome ima uvjerljivo najgori boot time, Firefox ždere memoriju ko lud a IE nema addonse. Ali IE ih sve pojede u performansama. Slike u prilogu (ACID3 svi prolaze tako da to nema smisla slikati)...

Naravno, možete i sami odvrtiti test. Ne traži pare nit grize.

to si ti vrtio sunspider ili je to s neta?

11 godina
neaktivan
Prve slike Spartana

Ima važnijih stvari od brzinje bootanja. IE pada u vodu zbog manjka korisnih addonsa, tu je još uvijek Firefox kralj. Od najbanalnijih "double clik to close tab" pa do synca bookmarka. Da ne spominjem web development dodatke koji i ne postoje za IE.

Inače koristim sve browsere zbog prirode posla.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 15:02 (NevjerovatnoPametan).

1 1 hvala 0
13 godina
Prve slike Spartana

ako ijedna tema može nabrzinu skupit toliko zadrtih fanboya i trolova onda je to ova, intel vs amd ili nvidia vs radeon su goli qurac prema ovome

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
tnakir kaže...

Zašto svi svršavaju na sintetičke benchmarke, load time i slične gluposti, a nije ih briga za ugodnost korištenja, proširivost i slično (gdje IE debelo puši)?

Zato jer su danas sajtovi natrpani sa javascriptom, Jqueryem i ostalim điđama koje se loadaju tri dana. Meni osobno je to jako bitno jer u pravilu, web app koje ja radim nemaju baš puno CSSa nit sličica - uglavnom hrpa HTMLa koja se mora što prije izrendati i još veća hrpa js-a koja to filtrira i obrađuje.

Ikarus01 kaže...

to si ti vrtio sunspider ili je to s neta?

Ja odvrtio prije 10 minuta na prosječno opterećenom stroju (VS i SQL Management upaljeni, loadan neki projektić).

18 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Ja odvrtio prije 10 minuta na prosječno opterećenom stroju (VS i SQL Management upaljeni, loadan neki projektić).

Microsoftov igrač

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
MNevjerovatnoPametan kaže...

Ima važnijih stvari od brzinje bootanja. IE pada u vodu zbog manjka korisnih addonsa, tu je još uvijek Firefox kralj. Od najbanalnijih "double clik to close tab" pa do synca bookmarka. Da ne spominjem web development dodatke koji i ne postoje za IE.

middle clik to close a tab?! sync bookmarka (uredno mi to radi PC za po doma> PC na poslu>WP)?!

Fali mu addonsa, definitivno ali neke stvari ipak ima OoB

11 godina
neaktivan
skank666 kaže...

middle clik to close a tab?! sync bookmarka (uredno mi to radi PC za po doma> PC na poslu>WP)?!

Fali mu addonsa, definitivno ali neke stvari ipak ima OoB

Ne middle click, trebam double click ili nešto što mogu sam definirati. Za FF to postoji i radi kako treba, za IE ne postoji. Radiš sync IE bookmarska sa centralnim serverom i onda povlaćiš te iste bookmarkse na mobilne uređaje? Uključujući android bazirane? Kako?

Ulovio si se na middle click ali to je samo primjer, mogu ih nabrojati desetke. Ima stvarno dobrih addonsa za FF, naravno i hrpa gluposti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 15:14 (NevjerovatnoPametan).
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Ja odvrtio prije 10 minuta na prosječno opterećenom stroju (VS i SQL Management upaljeni, loadan neki projektić)

Microsoftov igrač

Cijela firma je MSov pijun... Danas prešli na Office 365 (sav je fensi-šmensi i skoro pa zero-config), vrtim VS2015 Preview na Win10 (TP, prvi build), SQL Management Studio 2012, nedavno smo updateali sve servere na minimalno Win2008 (neki su i na 2012), niti jedan client (50ak računala) nema OS stariji od Win7 SP1 (samo virtualke za testiranje)...

15 godina
neaktivan
Prve slike Spartana

Za sada ništa impresivno...

A oni i dalje forsiraju trident:
http://www.winbeta.org/news/windows-10-microsoft-working-new-browser-code-named-spartan

Vječni izazivač na gostujućem terenu.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/ Svi smo mi jedna velika obitelj sa prezimenom Čovječanstvo
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.1.2015 15:19 (g12356).
Moj PC  
0 1 hvala 0
18 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Cijela firma je MSov pijun... Danas prešli na Office 365 (sav je fensi-šmensi i skoro pa zero-config), vrtim VS2015 Preview na Win10 (TP, prvi build), SQL Management Studio 2012, nedavno smo updateali sve servere na minimalno Win2008 (neki su i na 2012), niti jedan client (50ak računala) nema OS stariji od Win7 SP1 (samo virtualke za testiranje)...

Pa šta nisi onda i SQL 2014 stavio?

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen

Nemamo licence za novi SQL (sve je na 2012 Serverima - Workstation ja mislim). A management studio je ostao na 2012 od instalacije servera 2012 Express... Nije mi se dalo updateat.

Da ne offtopičarim totalno, novi VS ima i free inačicu (bivši Express) i u njoj rade Multi Device Hybrid Appsi (aka Apache Cordova). Koga zanima, nek si izgoogla.

17 godina
odjavljen
MNevjerovatnoPametan kaže...

NevjerovatnoPametan kaže...
Ne middle click, trebam double click ili nešto što mogu sam definirati. Za FF to postoji i radi kako treba, za IE ne postoji. Radiš sync IE bookmarska sa centralnim serverom i onda povlaćiš te iste bookmarkse na mobilne uređaje? Uključujući android bazirane? Kako?Ulovio si se na middle click ali to je samo primjer, mogu ih nabrojati desetke. Ima stvarno dobrih addonsa za FF, naravno i hrpa gluposti.

nisam se ulovi nego, očito, krivo pretpostavio da ne znaš da ovaj nema double klik nego da ima middle... Što se tiće synca, syncam međusobno između PC doma i PC na poslu i onda lako preko mobitela pristupim bookmarksima. ili se mi ne razumijemo?

nisam ni rekao da mu nebi dobro došli addonsi nego da je ovaj sasvim pristojan browser... i da postoje neka rješenja  već ugrađena u njega (taj double klik, adblock i sync)... nije me briga tko što koristi nego treba ipak ispraviti nekoga kada je u krivu 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice